Jump to content


Photo

Bitrate Viewer not working from feed after move to new structure

et9x00

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 mblum11

  • Member
  • 12 posts

0
Neutral

Posted 31 October 2011 - 18:27

Hello,

i installed the plugin "Bitrate Viewer" from feed (extensions/Bitrate viewer 2.0+git6).
Before i found this plugin in pli and after installation it builds a directory in "/usr/lib/enigma2/python/Plugins/PLi"
and i can use this plugin when i press the blue button.
Now it installs without errors but there is no directory in "/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions" and
when i press the blue button there is no entry for this plugin...
Is there a problem with this plugin ?

Re: Bitrate Viewer not working from feed after move to new structure #2 ESM

  • Senior Member
  • 490 posts

+3
Neutral

Posted 31 October 2011 - 18:29

If you install the plugin for Pli from the pli part of the plugins all will go better. Try it out :)
Vu+ Ultimo met Wavefrontier T90 (8x Smart LNB) en PLi

Re: Bitrate Viewer not working from feed after move to new structure #3 littlesat

  • PLi® Core member
  • 29,872 posts

+211
Excellent

Posted 31 October 2011 - 18:30

That one is currently not available anymore as it is moved to the extensions due to the openplugins sources. The issue is already known. I suggest both plugins have the same name (schwerkraft and openplugins) and the one with the highest "revision" number is installed.
WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W Thanks to Henksat

Re: Bitrate Viewer not working from feed after move to new structure #4 blzr

  • PLi® Betateam
  • 1,217 posts

+55
Good

Posted 31 October 2011 - 18:49

actually pli's is 'bitrate' and schwerktaft's is 'bitrateviewer'...
right 'plugin' is installed, problem is that (pli) bitrate ipk contains only /usr/bin/bitrate /?/

Edited by blzr, 31 October 2011 - 18:51.

True sarcasm doesn't need green font...

Re: Bitrate Viewer not working from feed after move to new structure #5 mblum11

  • Member
  • 12 posts

0
Neutral

Posted 31 October 2011 - 19:05

actually pli's is 'bitrate' and schwerktaft's is 'bitrateviewer'...
right 'plugin' is installed, problem is that (pli) bitrate ipk contains only /usr/bin/bitrate /?/


right... the ipk "enigma2-plugin-extensions-bitrate - 2.0+git6+625c8c8-r0" from feed installs only binarys...
after i copy the needed files from https://github.com/O...ensions/Bitrate to
"/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/Bitrate" it works now..

Edited by mblum11, 31 October 2011 - 19:05.


Re: Bitrate Viewer not working from feed after move to new structure #6 MiLo

  • PLi® Core member
  • 11,087 posts

+220
Excellent

Posted 31 October 2011 - 19:11

There seem to be two now: "bitrate" and "bitrateviewer".

"bitrate" is the one from E2OpenPlugins and it appears to be just broken.
Real musicians never die - they just decompose





Also tagged with one or more of these keywords: et9x00

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users