Jump to content


Photo

CCcam Crash after Standby (latest openPLI) !


  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1 rotarum

  • Senior Member
  • 58 posts

0
Neutral

Posted 27 March 2012 - 04:13

hi,

i have installed latest openPLI on my ET-9200 and install softcam CCcam 2.3.0.

After some hours Standby, the softcam is crashing and i have to restart CCcam every day :(

What can be the problem ??

Re: CCcam Crash after Standby (latest openPLI) ! #2 erice

  • Senior Member
  • 39 posts

0
Neutral

Posted 27 March 2012 - 11:13

hello

i have the same problem with et9000 and latest pli. when i zap to another channel (encrypted) cccam 2.3.0 also often crashes.

mfg

erich

Re: CCcam Crash after Standby (latest openPLI) ! #3 Henksat

  • Senior Member
  • 14,843 posts

+50
Good

Posted 27 March 2012 - 11:31

How do you know for sure CCcam crashes?
Please put a logfile here.

Re: CCcam Crash after Standby (latest openPLI) ! #4 PaphosAL

  • Senior Member
  • 251 posts

+2
Neutral

Posted 27 March 2012 - 12:43

I don't know if this is possible in your OpenPLi image version, but in E1 OpenPLi for DM500S, I use a couple of files in /var/etc that stops CCcam when the box enters Standby mode, and starts CCcam when the box is woken up. Both files need to be chmod 755 permissions, or this will not work.

/var/etc/enigma_enter_standby.sh
this contains one single line only:
killall -9 CCcam

and

/var/etc/enigma_leave_standby.sh
again, one single line:
CCcam

I know this isn't addressing your underlying problem, but it seems daft to have a softcam working away when the box is asleep. Plus, when the box is woken up, the cam starts afresh. Might be worth a try, to see if the same routine works in your image version.

Cheers- AL :)

Re: CCcam Crash after Standby (latest openPLI) ! #5 rotarum

  • Senior Member
  • 58 posts

0
Neutral

Posted 27 March 2012 - 21:10

Downgrade to 2.1.4 seems to fix it but then i have no ecm-time (nan) :(

Is there CCcam 2.3.0 bug with latest openPLI ???

Re: CCcam Crash after Standby (latest openPLI) ! #6 hemertje

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 33,329 posts

+118
Excellent

Posted 28 March 2012 - 10:20

Start via telnet

CCcam -d

And See The log

on the Glassfibre 1GB DVB-C...


Re: CCcam Crash after Standby (latest openPLI) ! #7 rotarum

  • Senior Member
  • 58 posts

0
Neutral

Posted 28 March 2012 - 23:50

Start via telnet

CCcam -d

And See The log


i start CCcam 2.3.0 with debug and it shows everything normal BUT here is the DMESG of the openPLI Image when CCcam crashes:


dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
prune_queue: c=7d7b2782
prune_queue: c=7d7ba6a9
prune_queue: c=7d7bc7d0
prune_queue: c=7d7bec2c
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)
dvb_demux_feed_del: feed not in list (type=0 state=0 pid=ffff)

... i think here is the problem dear developers :(

Re: CCcam Crash after Standby (latest openPLI) ! #8 rotarum

  • Senior Member
  • 58 posts

0
Neutral

Posted 1 April 2012 - 04:05

updated the xtrend today but cccam 2.3.0 still crashing with latest openPLI build :(

Re: CCcam Crash after Standby (latest openPLI) ! #9 Dimitrij

  • PLi® Core member
  • 8,797 posts

+292
Excellent

Posted 1 April 2012 - 06:20

crashing=crash.log

Duo 4K/Lunix3-4K/Solo 4K


Re: CCcam Crash after Standby (latest openPLI) ! #10 kim1406

  • Member
  • 19 posts

0
Neutral

Posted 1 April 2012 - 06:58

On Vu+ Uno, cccam 2.3 is working fine on Pli beta dated 29 March 2012.

Re: CCcam Crash after Standby (latest openPLI) ! #11 kim1406

  • Member
  • 19 posts

0
Neutral

Posted 2 April 2012 - 11:15

On Vu+ Uno, cccam 2.3 is working fine on Pli beta dated 29 March 2012.


I noticed that after I enabled airplayer, cccam stops, I have to enable cccam again.

Re: CCcam Crash after Standby (latest openPLI) ! #12 littlesat

  • PLi® Core member
  • 54,001 posts

+645
Excellent

Posted 2 April 2012 - 11:22

So the issue is more airplayer related?

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: CCcam Crash after Standby (latest openPLI) ! #13 rotarum

  • Senior Member
  • 58 posts

0
Neutral

Posted 4 April 2012 - 23:35

So the issue is more airplayer related?


i have uninstalled PLI softcam panel completely and replaced it with Glass sysutils softcam setup !!!

with Glassutils cccam 2.3.0 is working fine and yes i have airplayer installed too ! :)

maybe it has something to do with PLI softcam-panel and the installed plugins ...

Re: CCcam Crash after Standby (latest openPLI) ! #14 rotarum

  • Senior Member
  • 58 posts

0
Neutral

Posted 4 April 2012 - 23:38

On Vu+ Uno, cccam 2.3 is working fine on Pli beta dated 29 March 2012.


on VU+ or Dreambox there is no crashing, the problem is on Xtrend ET9x00 not other boxes !!!

Re: CCcam Crash after Standby (latest openPLI) ! #15 lasa

  • Senior Member
  • 127 posts

+1
Neutral

Posted 15 April 2012 - 08:00

I have a VU+ Uno and when airplayer is installed CCcam will stop descrambling (other) channels after a few minutes. CCcam is still running though, and it will still descramble the last channel it was on, but no others.
T55 (4 LNBs) VU+ Uno - OpenPLi & DM600 - OpenPLi

Re: CCcam Crash after Standby (latest openPLI) ! #16 Roodkapke

  • Senior Member
  • 5,782 posts

+29
Good

Posted 15 April 2012 - 08:11

Airplayer should be fixed, so use it only is you can't do without.
Airplayer and CCcam don't work together.

Re: CCcam Crash after Standby (latest openPLI) ! #17 SplatterX

  • Senior Member
  • 44 posts

0
Neutral

Posted 26 May 2012 - 09:43

Here is the new version:

Attached File  enigma2-plugin-extensions-airplayer_0.2.0_mipsel-oe16.ipk   409.23KB   2 downloads

Edited by SplatterX, 26 May 2012 - 09:45.


Re: CCcam Crash after Standby (latest openPLI) ! #18 robertut

  • Senior Member
  • 347 posts

+2
Neutral

Posted 28 May 2012 - 18:40

0.2.1 available:
http://code.google.c.../downloads/list

Re: CCcam Crash after Standby (latest openPLI) ! #19 SplatterX

  • Senior Member
  • 44 posts

0
Neutral

Posted 28 May 2012 - 19:43

It seems that the new versions are no longer for free :(


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users