←  [NL] Gebruikersondersteuning

Forums

»

opera browser werkt zeer traag

jfh's Photo jfh 8 Mar 2019

Browsen met OPERA is niet goed mogelijk. De cursor beweegt zeer traag en een url is niet in te voeren. Mijn vusolo2 draait onder openpli 6.02. De browser heb ik via de applicatie functie binnen gehaald.

De vusolohangt aan mijn LAN met een vast IP-adres. Via mij pc kan ik prima de vusolo benaderen en bijvoorbeeld bestanden van en naar de vusolo hdd kopieren.

Zou eigenlijk wel graag firefox willen gebruiken als browser opmijn vusolo2. Heeft iemand een ideen of dat kan en hoe ik die dan moet installeren opde vusolo?

Quote

WanWizard's Photo WanWizard 8 Mar 2019

Dat kun je schudden, de CPU power van die box is niet veel meer dan van een eind jaren 90 PDA...

Quote

Erik Slagter's Photo Erik Slagter 8 Mar 2019

En dan nog een browser ook. Als er iets is waar je cpu cycles mee kunt verbranden (zonder dat het echt iets lijkt op te leveren) is het wel een browser. Ik heb dat nooit zo begrepen. Misschien moeten we de ontvangers eens gaan leveren met Lynx (of elinks), eens kijken hoe snel dat gaat :)


Edited by Erik Slagter, 8 March 2019 - 19:07.
Quote

cobus's Photo cobus 8 Mar 2019

Doe maar niet ben daar niet zon fan van.

 

PS: ik kijk wel op de tel of gewoon laptop.

Quote

Erik Slagter's Photo Erik Slagter 10 Mar 2019

Ken je die browsers wel? Het zijn TEXT browsers. Voor eenvoudige sites zonder ajax en andere rare constructies met plaatjes e.d., werkt het als een trein. Maar dat soort sites zijn al heel lang, helaas, aan het uitsterven.

Quote

cobus's Photo cobus 11 Mar 2019

Ja ken het en het werkt wel. Maar is niet echt gebruikersvriendelijk, een grafische is voor de meeste mensen onder ons lees gebruikers toch het meest gebruikersvriendelijk denk ik. Maar erg moeilijk op een decoder dat weet ik ook.
Quote

40H3X's Photo 40H3X 12 Mar 2019

Lynx wordt nog steeds ontwikkeld ;)
Quote

Erik Slagter's Photo Erik Slagter 13 Mar 2019

Ideaal voor een apparaat met weinig geheugen en langzame processor!

Quote