Jump to content


Photo

Some channels have wrong epg

Serbia-Croatia-Montenegro

  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1 shilev

  • Senior Member
  • 125 posts

+1
Neutral

Posted 5 July 2011 - 01:18

hello, for example channels viasat history,viasat explorer and tv1000 in max tv croatia platform on 16e have the same epg (only for few shows), and it's wrong for all channels, there's are some shows in epg that are not on any of this channels. only first 2 shows are correct.
second thing, hbo adria,hbo comedy, animal planet in same platform have epg in slovenian and not serbo/croatian. first few shows are in serbo/croatian and others are in slovenian.

for example, same channels in total tv have good epg.

could you pls fix this?

thanks in advance

Re: Some channels have wrong epg #2 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13,418 posts

+404
Excellent

Posted 5 July 2011 - 08:08

Could you provide the service references pls. for these channels?

Willy

~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Some channels have wrong epg #3 shilev

  • Senior Member
  • 125 posts

+1
Neutral

Posted 5 July 2011 - 09:21

i would love to, but don't know how, where can i find them?

Re: Some channels have wrong epg #4 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13,418 posts

+404
Excellent

Posted 5 July 2011 - 09:25

See this:

http://www.pli-image...thread_id=15603

Willy

~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Some channels have wrong epg #5 shilev

  • Senior Member
  • 125 posts

+1
Neutral

Posted 5 July 2011 - 09:54

hope this is ok:

1:0:16:36:2:40:A00000:0:0:0: nickelodeon
1:0:16:28:2:40:A00000:0:0:0: viasat history
1:0:16:29:2:40:A00000:0:0:0: viasat history
1:0:16:41:1:40:A00000:0:0:0: tv1000
1:0:16:46:1:40:A00000:0:0:0: hbo adria
1:0:16:47:1:40:A00000:0:0:0: hbo comedy
1:0:16:24:1:40:A00000:0:0:0: animal planet

so, first 4 channels (nick,viasat h,viasat e,tv1000) have the same mistake, first 2 show in epg are ok, than it shows only few others and they are the same for all 4 channels and wrong for all 4 channels (attachment).
last 3 channels (hbo,hbo comedy,an planet) have ok epg, but only first few shows are in serbo/croatian and others are in slovenian

Attached Files



Re: Some channels have wrong epg #6 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13,418 posts

+404
Excellent

Posted 5 July 2011 - 10:45

First four channels: a problem with the service ref in our channels list: 1:0:1 instead of the 1:0:16

Three other: indeed only the slovenian epg has been included. I have added the serbo/croatian epg (hopefully because I cannot tell the difference between slovenian and serbo/croatian

Results tomorrow.


Willy

~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Some channels have wrong epg #7 shilev

  • Senior Member
  • 125 posts

+1
Neutral

Posted 5 July 2011 - 10:50

thanks a lot!

Re: Some channels have wrong epg #8 shilev

  • Senior Member
  • 125 posts

+1
Neutral

Posted 6 July 2011 - 23:52

thnx a lot, viasat and tv1000 are ok now. on hbo and animal planet is still slovenian epg but no problem, croatian and slovenian are pretty similar /images/smiley/wink.gif

one more thing on nova tv croatia and rtl croatia 1w digi tv, epg is ok but when i open this channels current show and next one dissapear from epg, all others shows that follow are in epg. pretty strange

if you have time and know how to fix this, here are service references:

1:0:1:BB8:9:1:E08B13F:0:0:0: nova tv croatia
1:0:1:BEA:9:1:E08B13F:0:0:0: rtl croatia

thnx in advance

Re: Some channels have wrong epg #9 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13,418 posts

+404
Excellent

Posted 7 July 2011 - 08:45

one more thing on nova tv croatia and rtl croatia 1w digi tv, epg is ok but when i open this channels current show and next one dissapear from epg, all others shows that follow are in epg. pretty strange


If you switch off EIT epg this behaviour should stop. From wat you describe, i guess the EIT epg is overwriting the epg with blank information.

HBO adria:

This is one example for HBO adria. Is this croatian?

<programme channel="HBOAdria.hr" start="20110705133000 +0200" stop="20110705151000 +0200">
<title lang="hr">Savršeni spoj</title>
<category lang="hr">film</category>
<sub-title>DATE NIGHT</sub-title>
<year>2010</year>
<desc lang="hr">Claire i Phil Foster (Tina Fey i Steve Carell) bračni su par iz predgrađa koji je upao u rutinu života i braka. Čak i njihovi izlasci na večeru i u kino postali su predvidivi. Da bi opet raspirili iskru, posjete popularan bistro na Manhattanu gdje ih slučaj zamjene identiteta odvede u vratolomnu jurnjavu gradom i pustolovinu bez predaha. Prisjetivši se svega što ih veže, Phil i Claire suočavaju se s dvojicom korumpiranih policajaca, mafijašem i pomahnitalim vozačem taksija – a njihov se spoj pretvara u noć koju nikad neće zaboraviti. </desc>


Willy

~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Some channels have wrong epg #10 kalehrl

  • Senior Member
  • 406 posts

+7
Neutral

Posted 7 July 2011 - 09:03

one more thing on nova tv croatia and rtl croatia 1w digi tv, epg is ok but when i open this channels current show and next one dissapear from epg, all others shows that follow are in epg. pretty strange


You have to install Croatian language and select it to have epg on those 2 channels.

Re: Some channels have wrong epg #11 shilev

  • Senior Member
  • 125 posts

+1
Neutral

Posted 7 July 2011 - 12:36

If you switch off EIT epg this behaviour should stop. From wat you describe, i guess the EIT epg is overwriting the epg with blank information.


unfortunately i use newnigma2 which was in my dm50hd clone when i bought it and i don't think it has possibility tu turn on it's EIT EPG.

HBO adria:

This is one example for HBO adria. Is this croatian?


yes, this is croatian language. but in rytec epg it+s in slovenian.

one more thing on nova tv croatia and rtl croatia 1w digi tv, epg is ok but when i open this channels current show and next one dissapear from epg, all others shows that follow are in epg. pretty strange
You have to install Croatian language and select it to have epg on those 2 channels.


thanks, this works /images/smiley/smile.gif

Re: Some channels have wrong epg #12 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13,418 posts

+404
Excellent

Posted 7 July 2011 - 13:03

yes, this is croatian language. but in rytec epg it+s in slovenian.


In the xmltv file today - the epg is included in croatian and slovenian. If you still receive the epg in slovenian then we have to look further into the existense of double links.

BTW: you should not use the slovenian package. A lot of channels are the same, but in that package preference is given to the slovenian language.
If channels are missing in the EX-Yu which are in the slovenian package we should add the links for those channels.

Willy

~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Some channels have wrong epg #13 shilev

  • Senior Member
  • 125 posts

+1
Neutral

Posted 7 July 2011 - 13:12

i don't use slovenian package, only croatia-serbia-montenegro

so i can already try to download cro-ser-mngr package?

little problem with newnigma2 is that i need to restart gui after every download

Re: Some channels have wrong epg #14 shilev

  • Senior Member
  • 125 posts

+1
Neutral

Posted 7 July 2011 - 20:44

hbo and animal planet are in croatian now

thnx!

Re: Some channels have wrong epg #15 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13,418 posts

+404
Excellent

Posted 8 July 2011 - 09:02

little problem with newnigma2 is that i need to restart gui after every download


This is generally considered a drawback, but can have benefits too.
F.i. this methods automatically erases all epg in your box. in other image we have to manually erase the epg if we needed.

Willy

~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Some channels have wrong epg #16 Alex_NL

  • Senior Member
  • 1,438 posts

+8
Neutral

Posted 10 March 2020 - 18:04

TV Duga + moved from 1:0:1:3EB:5E24:16E:A00000:0:0:0: to 1:0:1:10:2:16E:A00000:0:0:0:


Dreambox DM920:2x Triple tuner (2x DVB-S2X MIS and DVB-C/T2) Xtrend ET10000: 2x DVB-S2, 2x DVB-C, DVB-T (USB), IPTV VU+ Zero 4k, Xtrend ET9500
Channel Master 120cm offset + Octagon PLL LNB (Ku-band): 42°E-30°W, 80cm vast: 28.2°E/23.5°E/19.2°E/13°EDVB-T2 en DAB via een combi VHF/UHF-antenne op zolder gericht op Schoten.


Re: Some channels have wrong epg #17 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13,418 posts

+404
Excellent

Posted 11 March 2020 - 07:46

Changed.

 

Willy


~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*






Also tagged with one or more of these keywords: Serbia-Croatia-Montenegro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users