Jump to content


Photo

Some fitness channels

UK

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Robinson

  • Senior Member
  • 2,523 posts

+30
Good

Posted 9 July 2011 - 13:24

It looks like Body in Balance has moved to a different transponder, so you can delete the old reference:
<channel id="BiB.uk">1:0:1:1E29:7F5:2:11A0000:0:0:0:</channel> <!-- Body in Balance -->
and replace it with a new one:
1_0_1_D355_A2A_2_11A0000_0_0_0

I think that Fitness TV also has an incorrect reference:
<channel id="">1:0:1:D395:A2A:11A0000:0:0:0:</channel> <!-- Fitness TV -->
In my opinion it should be the following:
1_0_1_D395_A2A_2_11A0000_0_0_0

As regards The Active Channel, it is probably not included in rytec.channels.xml:
1_0_1_D7CF_A35_2_11A0000_0_0_0
The schedule can be found here: http://www.theactivechannel.com/sky/ but I'm not sure if you can grab it from there.

Re: Some fitness channels #2 Robinson

  • Senior Member
  • 2,523 posts

+30
Good

Posted 18 July 2011 - 17:52

I think you have corected Body in Balance reference but I still do not get the schedule. Perhaps the source is not correct. :(
However, you still have not changed Fitness TV reference. :(
And what about The Active Channel? Probably it is not possible to grab the schedule from the site given above?

Re: Some fitness channels #3 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 14,341 posts

+478
Excellent

Posted 19 July 2011 - 09:14

The Active channel has been added.

Fitness TV: I do not have a schedule for it.

BiB: This I get on the website

Body in Balance
Oops, something bad happend

Sorry, but despite extensive searching we couldn't find any TV listings for Body in Balance on July 20th, 2011

And cannot use the homepage of BiB

Willy

~~Rytec Team~~
ZGemma StarS OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Some fitness channels #4 Robinson

  • Senior Member
  • 2,523 posts

+30
Good

Posted 21 July 2011 - 18:04

The Active channel has been added.


Works OK now.
Thanks, Willy.





Also tagged with one or more of these keywords: UK

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users