Jump to content


Photo

Discovery Home & Health +1

UK

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Robinson

  • Senior Member
  • 2,523 posts

+30
Good

Posted 23 July 2011 - 22:47

I think there is something wrong with EPG for Discovery Home & Health +1.
You have 3 entries in rytec.channels.xml:
1) <channel id="HomeandHealthplus1.uk">1:0:1:CCE2:90B:2:11A0000:0:0:0:</channel> <!-- Discovery Home and Health +1 -->
2) <channel id="HomeandHealthplus1.uk">1:0:1:1842:07d9:0002:011a0000:0:0:0:</channel> <!-- Discoveryhome and health +1 -->
3) <channel id="HomeandHealthplus1.uk">1:0:1:cce2:090b:0002:011a0000:0:0:0:</channel> <!-- Home and Health +1 -->
I think the second reference is no longer used and can be deleted. And references 1 & 2 seem to be the same, so one of them can be deleted, too.
However, I think your source is not correctly grabbed because the schedule is empty.
Could you please look into this? Or perhaps is there something wrong with my box?

Re: Discovery Home & Health +1 #2 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 14,341 posts

+478
Excellent

Posted 24 July 2011 - 07:49

Checked the grabber, and found that I downloaded only 2 days. This is maybe to problem. Changed it to the regurlar 5 days.

Willy

~~Rytec Team~~
ZGemma StarS OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Discovery Home & Health +1 #3 Robinson

  • Senior Member
  • 2,523 posts

+30
Good

Posted 24 July 2011 - 12:51

Thanks, Willy.
Could you check if there is no similar problem with normal Discovery Home and Health?
You have that under the following 2 entries, so, again, it looks like it is doubled unnecessarily:
<channel id="HomeandHealth.uk">1:0:1:1840:7D9:2:11A0000:0:0:0:</channel> <!-- Discovery Home and Health -->
<channel id="HomeandHealth.uk">1:0:1:1840:07d9:0002:011a0000:0:0:0:</channel> <!-- Home and Health -->

Re: Discovery Home & Health +1 #4 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 14,341 posts

+478
Excellent

Posted 24 July 2011 - 14:01

OK

Willy

~~Rytec Team~~
ZGemma StarS OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Discovery Home & Health +1 #5 PaphosAL

  • Senior Member
  • 251 posts

+2
Neutral

Posted 25 July 2011 - 20:11

I think there is something wrong with EPG for Discovery Home & Health +1.
You have 3 entries in rytec.channels.xml:
1) <channel id="HomeandHealthplus1.uk">1:0:1:CCE2:90B:2:11A0000:0:0:0:</channel> <!-- Discovery Home and Health +1 -->
2) <channel id="HomeandHealthplus1.uk">1:0:1:1842:07d9:0002:011a0000:0:0:0:</channel> <!-- Discoveryhome and health +1 -->
3) <channel id="HomeandHealthplus1.uk">1:0:1:cce2:090b:0002:011a0000:0:0:0:</channel> <!-- Home and Health +1 -->
I think the second reference is no longer used and can be deleted. And references 1 & 2 seem to be the same, so one of them can be deleted, too.
However, I think your source is not correctly grabbed because the schedule is empty.
Could you please look into this? Or perhaps is there something wrong with my box?



But 1) and 2) aren't quite the same, if you look closely, Robinson. One TSid has a leading zero, and one doesn't. Problem is, which one is real, and which one is null?

Cheers- AL ;)

Re: Discovery Home & Health +1 #6 Robinson

  • Senior Member
  • 2,523 posts

+30
Good

Posted 25 July 2011 - 20:15

I don't think 0 at the front matters at all.
To me, 5 and 05 is the same number. Probably the same here.
Would have to ask doglover to confirm. :)

Re: Discovery Home & Health +1 #7 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 14,341 posts

+478
Excellent

Posted 26 July 2011 - 08:43

The leading zeros in service references do not matter. Also capital letters do not matter in service references.

<channel id="HomeandHealthplus1.uk">1:0:1:CCE2:90B:2:11A0000:0:0:0:</channel> <!-- Discovery Home and Health +1 -->
<channel id="HomeandHealthplus1.uk">1:0:1:cce2:090b:0002:011a0000:0:0:0:</channel> <!-- Home and Health +1 -->

These are the same and indeed a double. But when searching for service references in the channels file by the editor build in searcher you do find the doubles because of the leading zeros.
We try to eliminate all leading zero's because off this (small) problem.

On the good side of it: A double does not really matter.
On the bad side: When you assign a different epg reference to it, you get a mixture of epg for that channel. And these can be difficult to spot when you have one with leading zero's and the other without the zeros.

Willy

~~Rytec Team~~
ZGemma StarS OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*






Also tagged with one or more of these keywords: UK

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users