Jump to content


Photo

No import

Belgium-Netherlands

  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 Happysat

  • Senior Member
  • 686 posts

+42
Good

Posted 29 August 2011 - 17:24

[EPGImport] autostart (0) occured at 1314634467.19
[EPGImport] autostart (0) occured at 1314634469.46
[EPGImport] WakeUpTime now set to -1 (now=1314634469)
[EPGImport] Selected sources: ['Rytec Benelux XMLTV', 'Rytec Germany/Austria/Swiss XMLTV', 'Rytec UK XMLTV']
sourcesDone(): True ['Rytec Benelux XMLTV', 'Rytec Germany/Austria/Swiss XMLTV', 'Rytec UK XMLTV']
[EPGImport] nextImport, source= Rytec Benelux XMLTV
[EPGImport] Downloading: http://enigma2.world...tecxmltvbenl.gz to local path: /tmp/epgimport.gz
[EPGImport] afterDownload /tmp/epgimport.gz
[EPGImport] Using twisted thread!
[EPGImport] Parsing channels from 'http://www.xmltvepg....channels.xml.gz'
[EPGImport] unlink /tmp/epgimport.gz
[EPGImport] WakeUpTime now set to -1 (now=1314634592)
[EPGImport] WakeUpTime now set to -1 (now=1314634625)
[EPGImport] WakeUpTime now set to -1 (now=1314634658)


Tried a few times after a reboot, same result..??

Re: No import #2 Happysat

  • Senior Member
  • 686 posts

+42
Good

Posted 29 August 2011 - 23:52

Tried 2 boxes, no joy.

Re: No import #3 Happysat

  • Senior Member
  • 686 posts

+42
Good

Posted 30 August 2011 - 02:19

Same for todays build, tried 22 aug build and it imports fine..

Re: No import #4 IAmATeaf

  • Senior Member
  • 53 posts

0
Neutral

Posted 30 August 2011 - 10:38

I get exactly the same sort of result, for me also the import never fails or finishes and eventually the box will hang if you say decide to shutdown or restart via the menus.

Might try going back to the 22nd image and confirm that it does work for me as it does for you.

Re: No import #5 IAmATeaf

  • Senior Member
  • 53 posts

0
Neutral

Posted 30 August 2011 - 10:40

Sorry, meant to post a copy of my log file:

[EPGImport] autostart (0) occured at 946684880.421
[EPGImport] autostart (0) occured at 946684880.531
[EPGImport] WakeUpTime now set to 946705500 (now=946684880)
[EPGImport] Selected sources: ['Rytec UK XMLTV']
sourcesDone(): True ['Rytec UK XMLTV']
[EPGImport] nextImport, source= Rytec UK XMLTV
[EPGImport] Downloading: http://enigma2.world....ytecxmltvuk.gz to local path: /tmp/epgimport.gz
[EPGImport] afterDownload /tmp/epgimport.gz
[EPGImport] Using twisted thread!
[EPGImport] Parsing channels from 'http://www.xmltvepg....channels.xml.gz'
[EPGImport] unlink /tmp/epgimport.gz
[EPGImport] WakeUpTime now set to 1314765900 (now=1314692888)
sourcesDone(): False None
[EPGImport] WakeUpTime now set to 1314765900 (now=1314692983)
[EPGImport] WakeUpTime now set to 1314765900 (now=1314693220)

Re: No import #6 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13,294 posts

+397
Excellent

Posted 30 August 2011 - 13:28

XMLTV import works normally on my box. But image is already a couple of weeks old without any update.

If this a problem with recent images, you better post this in the general section.

Willy

Edit: just found this: sanitize EPG cache code and add PlatformaHD exception
in
http://openpli.git.s...gma2;a=shortlog

something broken?

~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: No import #7 Happysat

  • Senior Member
  • 686 posts

+42
Good

Posted 30 August 2011 - 14:45

Thanks doglover ill do that.

Re: No import #8 MiLo

  • PLi® Core member
  • 13,927 posts

+294
Excellent

Posted 30 August 2011 - 19:51

Built an image with the above change reverted, but that didn't make a difference at all. I really don't have a clue what's going on there.
Real musicians never die - they just decompose

Re: No import #9 MiLo

  • PLi® Core member
  • 13,927 posts

+294
Excellent

Posted 30 August 2011 - 20:07

It appears to hang in downloading the channels.xml file (using urlopener).

Seems I have to move that one to the reactor as well. I reverted the EPG change just to be certain though.

For now, disable the plugin.
Real musicians never die - they just decompose

Re: No import #10 Bag58

  • Senior Member
  • 437 posts

+23
Neutral

Posted 30 August 2011 - 20:35

My last PLi 2.1 update was on August 27. Just did the EPG import. No problems whatsoever. Just wanted to let you know.

Re: No import #11 TVBlock

  • Senior Member
  • 211 posts

+1
Neutral

Posted 31 August 2011 - 11:43

It appears to hang in downloading the channels.xml file (using urlopener).

Seems I have to move that one to the reactor as well. I reverted the EPG change just to be certain though.

For now, disable the plugin.



Your "enigma2 master: Revert "sanitize EPG cache code and add PlatformaHD exception"" has not solved the issue.
TVBlock

--- Mijn boxen zijn altijd voorzien van de nieuwste OpenPli build. ---

V+Duo OpenPli / Dreambox 800 Kabel OpenPli / 90CM Gregorian motorised / Visiosat Tri-Satellite / Sky/BBC Dish / ...........

Re: No import #12 gustdelf

  • Member
  • 11 posts

0
Neutral

Posted 31 August 2011 - 13:11

Same problem after rooday update, epg download never finished when try to restart box is hang my log:

[EPGImport] autostart (0) occured at 1314792181.27
[EPGImport] autostart (0) occured at 1314792181.33
[EPGImport] WakeUpTime now set to 1314842400 (now=1314792181)
[EPGImport] nextImport, source= Rytec Italy XMLTV
[EPGImport] Downloading: http://www.world-of-...ecxmltvskyit.gz to local path: /tmp/epgimport.gz
[EPGImport] afterDownload /tmp/epgimport.gz
[EPGImport] Using twisted thread!
[EPGImport] unlink /tmp/epgimport.gz
[EPGImport] Parsing channels from 'http://www.world-of-...channels.xml.gz'
sourcesDone(): False None
[EPGImport] WakeUpTime now set to 1314842400 (now=1314792278)
[EPGImport] WakeUpTime now set to 1314842400 (now=1314792548)

Re: No import #13 TVBlock

  • Senior Member
  • 211 posts

+1
Neutral

Posted 31 August 2011 - 11:43

It appears to hang in downloading the channels.xml file (using urlopener).

Seems I have to move that one to the reactor as well. I reverted the EPG change just to be certain though.

For now, disable the plugin.



Your "enigma2 master: Revert "sanitize EPG cache code and add PlatformaHD exception"" has not solved the issue.
TVBlock

--- Mijn boxen zijn altijd voorzien van de nieuwste OpenPli build. ---

V+Duo OpenPli / Dreambox 800 Kabel OpenPli / 90CM Gregorian motorised / Visiosat Tri-Satellite / Sky/BBC Dish / ...........

Re: No import #14 gustdelf

  • Member
  • 11 posts

0
Neutral

Posted 31 August 2011 - 13:11

Same problem after rooday update, epg download never finished when try to restart box is hang my log:

[EPGImport] autostart (0) occured at 1314792181.27
[EPGImport] autostart (0) occured at 1314792181.33
[EPGImport] WakeUpTime now set to 1314842400 (now=1314792181)
[EPGImport] nextImport, source= Rytec Italy XMLTV
[EPGImport] Downloading: http://www.world-of-...ecxmltvskyit.gz to local path: /tmp/epgimport.gz
[EPGImport] afterDownload /tmp/epgimport.gz
[EPGImport] Using twisted thread!
[EPGImport] unlink /tmp/epgimport.gz
[EPGImport] Parsing channels from 'http://www.world-of-...channels.xml.gz'
sourcesDone(): False None
[EPGImport] WakeUpTime now set to 1314842400 (now=1314792278)
[EPGImport] WakeUpTime now set to 1314842400 (now=1314792548)

Re: No import #15 Opuske

  • Member
  • 15 posts

0
Neutral

Posted 1 September 2011 - 20:48

i reinstalled today with the latest openpli image and try to manual update the epg.

This however does not work and it keeps staying at 0 events.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users