Jump to content


Photo

Vu Duo en Skin

image scin bug

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Wing39

  • Member
  • 12 posts

0
Neutral

Posted 26 October 2011 - 19:52

Wanneer ik de image op de VU Duo flash en alle instellingen heb doorlopen, draait alles goed.
Wanneer ik echter via het menu een van de skins van Maggy download en installeer doet de box er gigantisch lang over om opnieuw op te starten en loopt soms ook vast.

Is dit een bug of ligt het ergens anders aan?

Re: Vu Duo en Skin #2 dAF2000

  • PLi® Ex-Leden
  • 14,151 posts

+52
Good

Posted 26 October 2011 - 20:15

Is dat alleen met die specifieke skin of bijvoorbeeld ook met de standaard skin of de Magic skin?
Many answers to your question can be found in our wiki: http://openpli.org/wiki

Re: Vu Duo en Skin #3 Wing39

  • Member
  • 12 posts

0
Neutral

Posted 26 October 2011 - 20:28

Nee, dit doet zich alleen voor met deze skin, ik heb diverse andere skins geprobeerd maar daar doen zich geen problemen mee voor.

Re: Vu Duo en Skin #4 ESM

  • Senior Member
  • 495 posts

+3
Neutral

Posted 27 October 2011 - 08:54

De skins van Maggy zijn mooi maar vertragen de boel gigantisch. VTI heeft zo'n skin als standaard en dat image start op als langzaamste van allemaal. Het duurt echt minuten voordat je wat ziet dat op beeld lijkt. het ligt dus echt aan die Maggy skin.

Xtrend et 10000 met Wavefrontier T90 (8x Smart LNB) en OpenPLi






Also tagged with one or more of these keywords: image, scin, bug

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users