Jump to content


Photo

Fix Networkbrowser Plugin - Empty Folders


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 daddelfalk

  • Senior Member
  • 489 posts

+17
Neutral

Posted 13 November 2011 - 10:24

Hi,

Reference is topic: http://openpli.org/f...__fromsearch__1

Attached Patch fixes Issue "Empty Folders" with

- Mounted DVDs on PC via CIFS Share
- Mounted DVD-Subfolders on PC via CIFS-Share
- NAS-Shares via CIFS

Attached Files



Re: Fix Networkbrowser Plugin - Empty Folders #2 Frogman

  • Senior Member
  • 389 posts

+67
Good

Posted 13 November 2011 - 10:29

Thanks :)
Most problems can be solved simply by a closer look.

Re: Fix Networkbrowser Plugin - Empty Folders #3 daddelfalk

  • Senior Member
  • 489 posts

+17
Neutral

Posted 13 November 2011 - 11:02

Hi,

to bring some Spot light on this:

It's a issue introduced with Openpli 2.1 assumed together with some LFS-changes. So this this the best and easiest place to quickly fix this issue directly in Plugin to reach the same behaviour for CIFS-Share Mounting like before with OpenPli 2.0.

In Openpli 2.0 "noserverino" was given as default, with openli 2.1 "serverino" was given by default, but "serverino" actually causes the empty Folders issues for CIFS-Shares.

Thanks for commiting this ugly issue. This will make many people using CIFS-Shares managed by NetworkBrowserPlugin very happy.

Re: Fix Networkbrowser Plugin - Empty Folders #4 CdotNEt

  • New Member
  • 1 posts

0
Neutral

Posted 30 November 2018 - 13:24

Hi,

 

i have an issue with openpli version 6.1,

i ve use mountmanager to add an CIFS 'smb' folder with success, but when i open the folder its empty ''i put some subfolders in it, so i can browse the sub folders but any of them is empty

here is the crash log that i got

 

 

<497691.649> [ActionMap] Keymap 'WizardActions' -> Action = 'ok' <497691.653> [ePNG] couldn't open /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/XCplugin/plugin.png <497691.656> execute ('Lire les films...', <Scanner Movie>, [<ScanFile /media/net/Myserver/slowdown.avi (video/avi, None MB)>, <ScanFile /media/net/Myserver/Christmas_1213.avi (video/avi, None MB)>, <ScanFile /media/net/Myserver/New.York.avi (video/avi, None MB)>, <ScanFile /media/net/Myserver/Annihome.avi (video/avi, None MB)>, <ScanFile /media/net/Myserver/Approaching.The.Unknown.avi (video/avi, None MB)>, <ScanFile /media/net/Myserver/Birth.Of.The.nation.avi, <__main__.Session instance at 0xb359f0a8>) <497691.657> Traceback (most recent call last): <497691.657>   File "/usr/lib/enigma2/python/mytest.py", line 235, in processDelay <497691.658>     callback(*retval) <497691.658>   File "/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/MediaScanner/plugin.py", line 12, in execute <497691.658>   File "/usr/lib/enigma2/python/Components/Scanner.py", line 96, in open <497691.658>   File "/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/MediaPlayer/plugin.py", line 1238, in movielist_open <497691.659> TypeError: showMoviesNew() takes at most 1 argument (2 given)

<497691.659> [ePyObject] (CallObject(<bound method Session.processDelay of <__main__.Session instance at 0xb359f0a8>>,()) failed)

 

thanks.



Re: Fix Networkbrowser Plugin - Empty Folders #5 littlesat

  • PLi® Core member
  • 46,852 posts

+490
Excellent

Posted 30 November 2018 - 16:00

Not an Openpli issue the plugin, XCplugin you use has a bug... were do you get if from? It could also be 6.1 is too old for this plugin ....???

Edited by littlesat, 30 November 2018 - 16:04.

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users