Jump to content


Photo

Pli HD Skin

Skin

  • Please log in to reply
328 replies to this topic

#1 TheMystery

  • Senior Member
  • 386 posts

+2
Neutral

Posted 19 November 2011 - 13:28

Ik zie dat er sinds gisteren een pli hd skin geinstalleerd wordt.

Zo te zien lijkt deze gewoon op de magic HD met op sommige plaatsen wat groter lettertype.
Wordt deze skin in het vervolg door pli bijgehouden?

Re: Pli HD Skin #2 pieterg

  • PLi® Core member
  • 32,766 posts

+245
Excellent

Posted 19 November 2011 - 14:18

Deze skin bevat recente nieuwe skin features, die het parsen van de skin sneller maken.
En in de toekomst zal deze steeds bijgewerkt worden met meer nieuwe features die nog in de pipeline zitten.

Re: Pli HD Skin #3 zeeteefje

  • Senior Member
  • 1,434 posts

+23
Neutral

Posted 19 November 2011 - 15:04

Mooie skin. Ik zie echter bij de ECM info die CCcaminfo bij het zappen in beeld brengt dat bij de coderingen de letter "S" van NDS nu onder "ND" terecht komt in plaats van er naast. Het lijkt er op dat er maar ruimte is voor 2 karakters, de 3e komt op de volgende regel. Magic HD heeft dit niet.

Re: Pli HD Skin #4 littlesat

  • PLi® Core member
  • 51,265 posts

+571
Excellent

Posted 19 November 2011 - 15:11

Had je eerst de SD skin? CCcam info kan waarschijnlijk niet goed omgaan met HD skins. Tevens patch die een boel in onze code.

Dezelfde mogelijkheden zitten standaard in de 2nd infobar. Echter deze geeft standaard altijd Nd aan ipv Nds.

Edited by littlesat, 19 November 2011 - 15:12.

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: Pli HD Skin #5 zeeteefje

  • Senior Member
  • 1,434 posts

+23
Neutral

Posted 19 November 2011 - 15:16

Had je eerst de SD skin?

schreef ik niet: "Magic HD heeft dit niet"? ;)

Re: Pli HD Skin #6 littlesat

  • PLi® Core member
  • 51,265 posts

+571
Excellent

Posted 19 November 2011 - 15:18

Vreemd... want de skin heeft geen invloed op de CCcaminfo plugin??? Misschien eens een screenshot posten?

Edited by littlesat, 19 November 2011 - 15:18.

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: Pli HD Skin #7 zeeteefje

  • Senior Member
  • 1,434 posts

+23
Neutral

Posted 19 November 2011 - 15:21

OK, als ik de webinterface weer aan de praat krijg :)

Re: Pli HD Skin #8 littlesat

  • PLi® Core member
  • 51,265 posts

+571
Excellent

Posted 19 November 2011 - 15:24

Het is eigenlijk de CCcamInfo plugin die vanzich zelf uit niet HD geschikt is... Hier beneden de code die het stukje zou moeten fixen van de CCcam info bar... Ik zal het straks toevoegen (niet alles van CCcam info, want dat is een hele lap).

  <!-- ## CCCam Info ##-->
  <screen flags="wfNoBorder" name="EcmInfoScreen" position="0,0" size="755,25" title="ECM Info" backgroundColor="transpBlack" zPosition="-1">
    <widget name="irdeto" position="0,0" size="15,25" font="Regular;16" text="I" valign="center" halign="center" borderColor="black" borderWidth="2" transparent="1" />
    <widget name="seca" position="15,0" size="15,25" font="Regular;16" text="S" valign="center" halign="center" borderColor="black" borderWidth="2" transparent="1" />
    <widget name="nagra" position="30,0" size="15,25" font="Regular;16" text="N" valign="center" halign="center" borderColor="black" borderWidth="2" transparent="1" />
    <widget name="via" position="45,0" size="15,25" font="Regular;16" text="V" valign="center" halign="center" borderColor="black" borderWidth="2" transparent="1" />
    <widget name="conax" position="60,0" size="30,25" font="Regular;16" text="CO" valign="center" halign="center" borderColor="black" borderWidth="2" transparent="1" />
    <widget name="betacrypt" position="90,0" size="25,25" font="Regular;16" text="BC" valign="center" halign="center" borderColor="black" borderWidth="2" transparent="1" />
    <widget name="crypto" position="115,0" size="35,25" font="Regular;16" text="CW" valign="center" halign="center" borderColor="black" borderWidth="2" transparent="1" />
    <widget name="dreamcrypt" position="150,0" size="25,25" font="Regular;16" text="DC" valign="center" halign="center" borderColor="black" borderWidth="2" transparent="1" />
    <widget name="nds" position="175,0" size="40,25" font="Regular;16" text="NDS" valign="center" halign="center" borderColor="black" borderWidth="2" transparent="1" />
    <widget name="ecmInfo" position="225,0" size="530,25" font="Regular;16" valign="center" transparent="1" borderColor="black" borderWidth="2" noWrap="1" />
  </screen>

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: Pli HD Skin #9 zeeteefje

  • Senior Member
  • 1,434 posts

+23
Neutral

Posted 19 November 2011 - 15:49

Hier de screenshot, maar of het zichtbaar is...

Attached Files



Re: Pli HD Skin #10 amigo

  • Senior Member
  • 1,307 posts

+13
Neutral

Posted 19 November 2011 - 17:40

Kan de shoutcast en RDS titel radiozender idem aan de Magig EHD van robbedoes? Nu wat mismaakt.

VU+ Ultimo 4K - 78 Triax met triple Quad 


Re: Pli HD Skin #11 littlesat

  • PLi® Core member
  • 51,265 posts

+571
Excellent

Posted 19 November 2011 - 18:27

weet ik niet bedoelt jij. Kun je aub een screenshoot toevoegen???

Nog niet alle plugins zitten er in. Er is nog work-in-progress

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: Pli HD Skin #12 amigo

  • Senior Member
  • 1,307 posts

+13
Neutral

Posted 19 November 2011 - 19:05

RDS text EHD
http://openpli.org/f...post__p__231185

En met PLI HD

Attached Files


Edited by amigo, 19 November 2011 - 19:09.

VU+ Ultimo 4K - 78 Triax met triple Quad 


Re: Pli HD Skin #13 amigo

  • Senior Member
  • 1,307 posts

+13
Neutral

Posted 19 November 2011 - 19:12

Vreemd kannie meer editten, gaat om verschil thumbnails

Shoutcast heeft geen volbeeld meer en albumart is niet meer te zien qua grootte

Edited by amigo, 19 November 2011 - 19:14.

VU+ Ultimo 4K - 78 Triax met triple Quad 


Re: Pli HD Skin #14 -Dennis-

  • Senior Member
  • 175 posts

+2
Neutral

Posted 19 November 2011 - 19:17

Ik heb ook sinds vandaag deze skin in gebruik. Ziet er erg mooi uit, ik vind het er mooi uitzien. Dank aan de ontwikkelaars ervan.
Een aantal zaken vallen me op.
De melding bij het zappen "Zender xx" staat in de linker bovenhoek daar staan ook 95% van de zenderlogo's, en daardoor is de melding "Zender xx niet goed leesbaar.
Is het een idee om de plaats van deze melding te veranderen, bv iest naar beneden, halverwege het scherm?
Hetzelfde vind in bij de second infobar, de informatie ervan gaat aan de bovenkant van het scherm door de zenderlogo's heen, wellicht een optie om ook deze info iets naar beneden te laten zakken op het beeldscherm?
Iets anders dat me opviel is dat wanneer er een timer opname start, er een melding komt "Opname gestart". Bij deze melding verandert het beeld net zoals naar de 1e menu pagina (klein beeld zichtbaar, en de melding over de opname ernaast), en na een aantal seconden gaat het beeld dan terug naar volledig beeld. Wat mij betreft is dat onnodig, alleen een melding in beeld zou ik voldoende vinden, zonder dat het beeld zoveel kleiner wordt tijdens deze melding.
Ook hierbij vraag ik me af of het een goed idee is om dit aan te passen, wat mij betreft wel, maar ik weet natuurlijk niet wat anderen hiervan vinden.

Re: Pli HD Skin #15 amigo

  • Senior Member
  • 1,307 posts

+13
Neutral

Posted 19 November 2011 - 19:25

Zou gewoon de magic HD/EHD als basis gebruiken, en daarvandaan verder gaan, scheelt een boel werk ;)

VU+ Ultimo 4K - 78 Triax met triple Quad 


Re: Pli HD Skin #16 Roodkapke

  • Senior Member
  • 5,782 posts

+29
Good

Posted 19 November 2011 - 20:35

Er worden op dit moment allerlei nieuwe skin dingen toegevoegd.
We willen proberen de skins in PLi op een hoger niveau te krijgen.
Dan moet je niet uitgaan van wat er is, maar verder durven te gaan.

Re: Pli HD Skin #17 dylantje

  • Senior Member
  • 2,360 posts

+19
Neutral

Posted 19 November 2011 - 20:53

mooie skin heeft potentie...

maar army heeft toch mijn voorkeur.....

Mut@nt HD51 with PLi 7.2 release - Cccam, PLi HD skin, HDD-1,5TB, USB DVB-T,4GB usb backupsuite. AB: harmony smartcontrol 

XTrend ET6500 with PLi 7.2 release - PLi HD skin, Stream remote, 2GB usb backupsuite. AB: Harmony 650 , 1x zgemma h2h with Cccam.

Met een USB Dvb-T Triax 78cm, 2x ALPS quatro LNB /19,2 en 23,5, SAB GSO-multiswitch: 4 sat. in 12 out. 

 


Re: Pli HD Skin #18 littlesat

  • PLi® Core member
  • 51,265 posts

+571
Excellent

Posted 19 November 2011 - 21:04

Amigo... Ik begrijp het nog niet... maar vermoedelijk moeten de RDS dingetjes nog komen...

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: Pli HD Skin #19 VriCom

  • Member
  • 13 posts

0
Neutral

Posted 19 November 2011 - 23:55

Nog een (kleine) bug, probeer de tuner configuratie eens, beeld valt aan bovenzijde weg. (DM500HD / Samsung full HD LED-TV)

Edited by VriCom, 19 November 2011 - 23:56.


Re: Pli HD Skin #20 littlesat

  • PLi® Core member
  • 51,265 posts

+571
Excellent

Posted 20 November 2011 - 00:04

Fixed... Thanks...

FYI https://github.com/l...8d0b2d5303ab10f

Edited by littlesat, 20 November 2011 - 00:06.

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W






Also tagged with one or more of these keywords: Skin

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users