Jump to content


Photo

smb.log in tmp/

dm800se samba

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Robinson

  • Senior Member
  • 2,474 posts

+28
Good

Posted 22 January 2012 - 20:17

Hello,

I seem to be getting some errors(?) as regards samba, I think.
Here is my log:
[2012/01/22 17:45:02.611080,  0] smbd/server.c:1165(main)
  standard input is not a socket, assuming -D option
[2012/01/22 19:38:28.043347,  0] lib/util_sock.c:675(write_data)
[2012/01/22 19:38:28.044066,  0] lib/util_sock.c:1432(get_peer_addr_internal)
  getpeername failed. Error was Transport endpoint is not connected
  write_data: write failure in writing to client 0.0.0.0. Error Transport endpoint is not connected
[2012/01/22 19:38:28.044475,  0] smbd/process.c:79(srv_send_smb)
  Error writing 4 bytes to client. -1. (Transport endpoint is not connected)
I am not sure whether this is related but my wi-fi USB dongle keeps disconnecting from time to time and the only thing that helps is box restart.
Actually, there are 2 topics in this forum with similar issues:
http://openpli.org/f...ept-geen-start/
http://openpli.org/f...-initialiseren/
Unfortunately, they are in Dutch and I don't understand them.
Anyone can drop a hint?

ET9000, OpenPLi 4.0, 13E, 19E

HD51, OpenPLi 6.2, 75E - 30W


Re: smb.log in tmp/ #2 Robinson

  • Senior Member
  • 2,474 posts

+28
Good

Posted 24 January 2012 - 20:52

Anyone has an idea what this log means?

[2012/01/24 18:23:36.294311,  0] smbd/server.c:1165(main)
  standard input is not a socket, assuming -D option
[2012/01/24 19:30:50.283142,  0] lib/util_sock.c:1432(get_peer_addr_internal)
  getpeername failed. Error was Transport endpoint is not connected
[2012/01/24 19:30:50.289382,  0] lib/util_sock.c:675(write_data)
[2012/01/24 19:30:50.289786,  0] lib/util_sock.c:1432(get_peer_addr_internal)
  getpeername failed. Error was Transport endpoint is not connected
  write_data: write failure in writing to client 0.0.0.0. Error Transport endpoint is not connected
[2012/01/24 19:30:50.290065,  0] smbd/process.c:79(srv_send_smb)
  Error writing 4 bytes to client. -1. (Transport endpoint is not connected)

ET9000, OpenPLi 4.0, 13E, 19E

HD51, OpenPLi 6.2, 75E - 30W


Re: smb.log in tmp/ #3 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 45,253 posts

+730
Excellent

Posted 24 January 2012 - 21:03

Tryping to connect with Windows XP?

It by default connect simultaneously on ports 139 (SMB) and 445 (RPC), and will drop the connection to 139 if one on 445 succeeds.

Annoying, but nothing to worry about.

Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), VU+Zero, Amiko Viper 2TC, Zgemma H3.2TC, Zgemma H6

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 






Also tagged with one or more of these keywords: dm800se, samba

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users