Jump to content


Photo

hoe verwijder je tekst met je afstandbediening?


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 molala

  • Member
  • 27 posts

0
Neutral

Posted 31 January 2012 - 18:45

Hallo,

Ik wil mijn tekstlabel doormiddel van de afstandsbediening veranderen.
Tekst invoeren gaat prima, maar ik wil ook tekst verwijderen.
Wat is de verwijderknop bij de afstandsbediening van eend dreambox 800 serie.
of moet ik meerde knoppen ingedrukt houden??

Re: hoe verwijder je tekst met je afstandbediening? #2 catastrofus

  • Senior Member
  • 3,438 posts

+43
Good

Posted 31 January 2012 - 18:51

Op mijn 8000 ab met de toets onder de 7.

2 x ultimo4k (dvb-c fbc + 1 dvb-s2, 8.3r/nb) + een et10k/osmini (geen tuners en dus fallbackclient, nb) met een Synology ds214+ (2 x 6 TB) op DSM 7.1.1 in ziggo oost (voormalig @Home) + A1/A2/A3/HB (TechniSat)
 


Re: hoe verwijder je tekst met je afstandbediening? #3 molala

  • Member
  • 27 posts

0
Neutral

Posted 31 January 2012 - 18:52

dat < onder de 7??

Re: hoe verwijder je tekst met je afstandbediening? #4 catastrofus

  • Senior Member
  • 3,438 posts

+43
Good

Posted 31 January 2012 - 18:54

Yep. En die onder de 9 (>) werkt ook...

2 x ultimo4k (dvb-c fbc + 1 dvb-s2, 8.3r/nb) + een et10k/osmini (geen tuners en dus fallbackclient, nb) met een Synology ds214+ (2 x 6 TB) op DSM 7.1.1 in ziggo oost (voormalig @Home) + A1/A2/A3/HB (TechniSat)
 


Re: hoe verwijder je tekst met je afstandbediening? #5 molala

  • Member
  • 27 posts

0
Neutral

Posted 31 January 2012 - 18:56

daarmee ga ik alleen maar op zij mee
en delete die niks.

niet meerdere knoppen tegelijk??

Re: hoe verwijder je tekst met je afstandbediening? #6 theparasol

  • Senior Member
  • 4,157 posts

+198
Excellent

Posted 31 January 2012 - 19:02

Op mijn DM800HD PVR werken < en > ook als wisknopjes.

Gebruik je een bepaalde plugin waar je wat wilt invoeren en verwijderen?

@Camping: ZGemma H.2S, Technisat Multytenne 4-in-1 @Home: Edision Mini 4K, Wave Frontier T55, EMP Centauri EMP DiSEqC 8/1 switch, 4x Inverto Ultra Black single LNB


Re: hoe verwijder je tekst met je afstandbediening? #7 molala

  • Member
  • 27 posts

0
Neutral

Posted 31 January 2012 - 19:04

Dat denk ik.
Ik heb namelijk een hardeschijf in de dreambox gezet.
Nu moet ik de tekst aanpassen in movie/hdd zodat die daar opslaat.
Er staat nu een heel andere tekst, die krijg ik niet weg....

Wie kan me helpen??/

Re: hoe verwijder je tekst met je afstandbediening? #8 theparasol

  • Senior Member
  • 4,157 posts

+198
Excellent

Posted 31 January 2012 - 19:09

eerst Bouquet UP knop drukken (rechts naast mute button op mijn dreambox ab) dan juiste map selecteren.
Daarna blauwe button (markeerpunt) en voila: klaar!

Je kunt hier geen wisknopjes of eigen tekst invoeren :)

Weer terug naar markeerpunt lijst Bouquet DOWN.

Verwijderen van een onjuiste locatie kan door op item te gaan staan en dan menu in te drukken -> verwijderen.

Edited by theparasol, 31 January 2012 - 19:10.

@Camping: ZGemma H.2S, Technisat Multytenne 4-in-1 @Home: Edision Mini 4K, Wave Frontier T55, EMP Centauri EMP DiSEqC 8/1 switch, 4x Inverto Ultra Black single LNB


Re: hoe verwijder je tekst met je afstandbediening? #9 molala

  • Member
  • 27 posts

0
Neutral

Posted 31 January 2012 - 19:13

Dat klopt niet.
Ik ga naar de mountpunt toe.
en daar kan je een tekstlabel invoeren.
Tekst invoeren lukt me.
Tekst verwijderen niet..

Re: hoe verwijder je tekst met je afstandbediening? #10 catastrofus

  • Senior Member
  • 3,438 posts

+43
Good

Posted 31 January 2012 - 19:15

Overbodige vraag wellicht, maar gebruik je wel een actuele PLi 2.1? Want ik neem aan dat theparasol zijn 800 up2date houdt en bij hem de < & > wel werken.

2 x ultimo4k (dvb-c fbc + 1 dvb-s2, 8.3r/nb) + een et10k/osmini (geen tuners en dus fallbackclient, nb) met een Synology ds214+ (2 x 6 TB) op DSM 7.1.1 in ziggo oost (voormalig @Home) + A1/A2/A3/HB (TechniSat)
 


Re: hoe verwijder je tekst met je afstandbediening? #11 DeBeek

  • Senior Member
  • 1,490 posts

+47
Good

Posted 31 January 2012 - 19:16

Druk eens op de Mute toets op je remote..

Vu+DUO4K, (DVB-C FBC & DVB-S2X FBC twin tuner), OpenPLi Nightly Build, My-FullNightHD skin, Bluetooth remote,

2x Synology DS-116, 16 Gb USB3, Autotimer, Bitrate, EPG-Import, Ziggo Kabel-tv, Astra 28.2.


Re: hoe verwijder je tekst met je afstandbediening? #12 theparasol

  • Senior Member
  • 4,157 posts

+198
Excellent

Posted 31 January 2012 - 19:16

Ik deed een aanname dat je we het over opname locaties hadden:

menu -> systeem -> Opname Locaties -> Standaard opnamelocatie -> Markeerpunten

@ALL: Check net berichten v topicstarter, hij heeft een Kloon en gebruikt beslist niet de laatste openpli.

@Molala: Klonen ondersteunen we hier niet: Altijd bovenstaande gedoe met oude installaties met lege feeds en crappy hardware.

Edited by theparasol, 31 January 2012 - 19:21.

@Camping: ZGemma H.2S, Technisat Multytenne 4-in-1 @Home: Edision Mini 4K, Wave Frontier T55, EMP Centauri EMP DiSEqC 8/1 switch, 4x Inverto Ultra Black single LNB


Re: hoe verwijder je tekst met je afstandbediening? #13 molala

  • Member
  • 27 posts

0
Neutral

Posted 31 January 2012 - 19:21

Het is idd de mute knop.
Toppie!


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users