Jump to content


Photo

menu knop van Shoutcast geblokkeerd


  • Please log in to reply
39 replies to this topic

#1 Stansat

  • Member
  • 18 posts

0
Neutral

Posted 11 February 2012 - 12:40

Na update van gisteren 10-2-2011 is de knop "menu" geblokkeerd.
Ik kan dus mijn favorite lijst niet meer aanvullen bijvoorbeeld.
Iemand anders dezelfde problemen?
Misschien opnieuw install?
Graag advies.

Stansat

Re: menu knop van Shoutcast geblokkeerd #2 Stansat

  • Member
  • 18 posts

0
Neutral

Posted 11 February 2012 - 12:43

sorry betreft Vu Duo!

Re: menu knop van Shoutcast geblokkeerd #3 foresthill

  • Senior Member
  • 36 posts

0
Neutral

Posted 12 February 2012 - 08:14

Hallo
Heb al langer hetzelfde probleem, de menu knop is niet te gebruiken. Bij indrukken op de remote control geeft shoutcast een "knop symbool" met een slash.
Daardoor kan ik o.a. geen favorites toevoegen in Shoutcast.

VU+DUO2;   Mutant 2400;  2x DiSEqC 4/1 switch Astra 1/2/3/HB; 

Konig HDMI extender; Marmitek remote control extender;

Schotel 110 cm; Schotel 80 cm.


Re: menu knop van Shoutcast geblokkeerd #4 foresthill

  • Senior Member
  • 36 posts

0
Neutral

Posted 13 February 2012 - 07:47

Hallo
Is er helemaal niemand die zijn licht kan laten schijnen over de oorzaak van de geblokkeerde menu knop in Shoutcast ???
Is er evt een andere methode om stations aan de Favorite lijst toe te voegen ?
Enige ondersteuning zou zeer op prijs worden gesteld.

VU+DUO2;   Mutant 2400;  2x DiSEqC 4/1 switch Astra 1/2/3/HB; 

Konig HDMI extender; Marmitek remote control extender;

Schotel 110 cm; Schotel 80 cm.


Re: menu knop van Shoutcast geblokkeerd #5 MiLo

  • PLi® Core member
  • 13,924 posts

+293
Excellent

Posted 13 February 2012 - 08:34

Lijkt erop dat je de enige met het probleem bent... Misschien een plugin die de zaak geloopt heeft? Mijn advies in zo'n geval is om de boel maar opnieuw te flashen, 10 minuutjes werk, AutoBackup zet de boel mooi terug, en meestal is het dan opgelost.
Real musicians never die - they just decompose

Re: menu knop van Shoutcast geblokkeerd #6 agbontam

  • Senior Member
  • 56 posts

0
Neutral

Posted 13 February 2012 - 09:12

Hetzelfde probleem ook hier.....wel met ET9X00 ga vanddag eens opnieuwen alles installeren wie weet

Re: menu knop van Shoutcast geblokkeerd #7 Plepkeshenkie

  • Member
  • 13 posts

0
Neutral

Posted 13 February 2012 - 18:21

Hetzelfde probleem ook hier.....wel met ET9X00 ga vanddag eens opnieuwen alles installeren wie weet

Hier werkt de menu knop ook niet op DB 8000 met laatste PLi. Gisteren alles opnieuw geinstallleerd

Re: menu knop van Shoutcast geblokkeerd #8 foresthill

  • Senior Member
  • 36 posts

0
Neutral

Posted 14 February 2012 - 08:37

Lijkt erop dat je de enige met het probleem bent...


Lijkt er toch op dat meerdere gebruikers dit probleem hebben, ook na re-install

VU+DUO2;   Mutant 2400;  2x DiSEqC 4/1 switch Astra 1/2/3/HB; 

Konig HDMI extender; Marmitek remote control extender;

Schotel 110 cm; Schotel 80 cm.


Re: menu knop van Shoutcast geblokkeerd #9 dbman

  • Member
  • 1 posts

0
Neutral

Posted 14 February 2012 - 12:07

Ook hier hetzelfde probleem. Ik dacht dat het opgetreden was nadat ik Netcaster uitgeprobeerd had. Deze plugin weer verwijderd en later ook shoutcast. Plugin shoutcast opnieuw geinstalleerd maar menu knop blijft geblokkeerd.

Re: menu knop van Shoutcast geblokkeerd #10 littlesat

  • PLi® Core member
  • 50,058 posts

+549
Excellent

Posted 14 February 2012 - 16:42

Soms de airplayer plugin geinstalleerd? Het blijkt dat deze de configsettings van de Mediaplayer steelt.... vandaar....

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: menu knop van Shoutcast geblokkeerd #11 foresthill

  • Senior Member
  • 36 posts

0
Neutral

Posted 15 February 2012 - 09:39

Soms de airplayer plugin geinstalleerd? Het blijkt dat deze de configsettings van de Mediaplayer steelt.... vandaar....


Heeft Mediaplayer iets met Shoutcast te maken ??
Airplayer niet geinstalleerd.

VU+DUO2;   Mutant 2400;  2x DiSEqC 4/1 switch Astra 1/2/3/HB; 

Konig HDMI extender; Marmitek remote control extender;

Schotel 110 cm; Schotel 80 cm.


Re: menu knop van Shoutcast geblokkeerd #12 Stansat

  • Member
  • 18 posts

0
Neutral

Posted 16 February 2012 - 16:29

Ook hier hetzelfde probleem. Ik dacht dat het opgetreden was nadat ik Netcaster uitgeprobeerd had. Deze plugin weer verwijderd en later ook shoutcast. Plugin shoutcast opnieuw geinstalleerd maar menu knop blijft geblokkeerd.


dbman, het helpt dus niet om de Shoutcast plugin opnieuw te installeren op de VuDuo?
Jammer, dan hoop ik toch dat er een update komt die dit probleem oplost.

Stansat

Re: menu knop van Shoutcast geblokkeerd #13 Stansat

  • Member
  • 18 posts

0
Neutral

Posted 17 February 2012 - 13:50


Ook hier hetzelfde probleem. Ik dacht dat het opgetreden was nadat ik Netcaster uitgeprobeerd had. Deze plugin weer verwijderd en later ook shoutcast. Plugin shoutcast opnieuw geinstalleerd maar menu knop blijft geblokkeerd.


dbman, het helpt dus niet om de Shoutcast plugin opnieuw te installeren op de VuDuo?
Jammer, dan hoop ik toch dat er een update komt die dit probleem oplost.

Stansat


Ik heb het zelf nu ook opnieuw geflashed maar helaas probleem met geblokkeerde menu knop blijft.
Jammer, reduceert Shoutcast bij mij voor 50% onbruikbaar want kan alleen de reeds gemaakte favorite list afspelen.
Niemand een oplossing?

Stansat

Re: menu knop van Shoutcast geblokkeerd #14 littlesat

  • PLi® Core member
  • 50,058 posts

+549
Excellent

Posted 17 February 2012 - 13:53

Misschien is dit gewoon de lock op shoutcast wat je hebt... de moet een devid invullen... dit komt nu ineens zo bij mij naar boven.... Zonder devid niets scannen en zoeken en inderdaad alleen favorietjes....

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: menu knop van Shoutcast geblokkeerd #15 foresthill

  • Senior Member
  • 36 posts

0
Neutral

Posted 18 February 2012 - 07:23

Misschien is dit gewoon de lock op shoutcast wat je hebt... de moet een devid invullen... dit komt nu ineens zo bij mij naar boven.... Zonder devid niets scannen en zoeken en inderdaad alleen favorietjes....


Denk niet dat dit het probleem is. Shoutcast werkt prima, kan genre-list oproepen, stations selecteren en afspelen, favorietenlijst oproepen en daaruit zenders selecteren kortom prima te gebruiken. Het enige wat niet werkt is de menuknop, deze is geblokkeerd en dus de onderliggende functies zoals favoriet kanaal toevoegen e.d zijn niet bereikbaar.
Ben het eens met "Stansat" dat dit de functionaliteit van Shoutcast hinderlijk reduceert.

VU+DUO2;   Mutant 2400;  2x DiSEqC 4/1 switch Astra 1/2/3/HB; 

Konig HDMI extender; Marmitek remote control extender;

Schotel 110 cm; Schotel 80 cm.


Re: menu knop van Shoutcast geblokkeerd #16 littlesat

  • PLi® Core member
  • 50,058 posts

+549
Excellent

Posted 18 February 2012 - 10:18

Maar de shoutcast plugin komt niet van ons.... die maken anderen... dus je zult bij de makers ervan moeten gaan aankloppen....

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: menu knop van Shoutcast geblokkeerd #17 Satlook

  • Member
  • 23 posts

0
Neutral

Posted 18 February 2012 - 10:57

Maar de shoutcast plugin komt niet van ons.... die maken anderen... dus je zult bij de makers ervan moeten gaan aankloppen....



Ja dat is maar makkelijk gezegd.
Trouwens in de newnigma image werkt dezelfde plugin wel.

Hier met de db8000 en pli niet

Re: menu knop van Shoutcast geblokkeerd #18 littlesat

  • PLi® Core member
  • 50,058 posts

+549
Excellent

Posted 18 February 2012 - 13:52

Denk je soms dat wij opzettelijk die menuknop blokkeren?

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: menu knop van Shoutcast geblokkeerd #19 mika-nl

  • Senior Member
  • 454 posts

+10
Neutral

Posted 18 February 2012 - 14:30

Hier op de dm500hd het zelfde probleem , en eigenlijk heeft het altijd gewoon gewerkt.
Wel vreemd dat het met een andere image wel werkt. als je er van uit kan gaan dat de zelfde versie van de plugin daar op draait.

hier wel een output van enigma laatste regel is bij drukken op de menu knop

loading mainmenu XML...
TimerEdit TimerEditList
PluginBrowser PluginBrowser
[EPGC] abort non avail schedule reading
[EPGC] abort non avail schedule other reading
[EPGC] abort non avail netmed schedule reading
[EPGC] abort non avail netmed schedule other reading
[EPGC] abort non avail viasat reading
[EPGC] nownext finished(1329571679)
action ->  OkCancelActions ok
okbuttonClick
action ->  WizardActions ok
[eDVBCAService] free slot 0 demux 0 for service 1:0:1:D03E:90A:2:11A0000:0:0:0:
[eDVBCAService] free service 1:0:1:D03E:90A:2:11A0000:0:0:0:
cleaning up
TuxTxt cache cleared
decoder state: play, vpid=-1, apid=-1
DEMUX_STOP - pcr - ok
DEMUX_STOP - video - ok
VIDEO_STOP - ok
AUDIO_STOP - ok
DEMUX_STOP - audio - ok
AUDIO_CONTINUE - ok
start release channel timer
[Skin] SKIN ERROR in screen 'SHOUTcastWidget' widget 'widget': {PLi-HD/skin.xml}: component with name 'oktext' was not found in skin of screen 'SHOUTcastWidget'!. Please contact the skin's author!
[Skin] Attribute not implemented: halign value: left
[Skin] Attribute not implemented: valign value: center
[SKIN] Parsing embedded skin <embedded-in-'SHOUTcastLCDScreen'>
[Picload] setPara max-X=350 max-Y=375 aspect_ratio=1.000000 cache=0 resize=1 bg=#00000000
[DVBCAHandler] no more services
release cached channel (timer timeout)
[eDVBLocalTimerHandler] remove channel 0x1abdac8
[eEPGCache] remove channel 0x1abdac8
[EPGC] abort caching events !!
stop release channel timer
close frontend 0
action ->  EPGSelectActions menu
unknown action EPGSelectActions/menu! typo in keymap?


MiKa

Re: menu knop van Shoutcast geblokkeerd #20 littlesat

  • PLi® Core member
  • 50,058 posts

+549
Excellent

Posted 18 February 2012 - 14:47

action -> EPGSelectActions menu
unknown action EPGSelectActions/menu! typo in keymap?

Kijk daar hebben we wat aan....
Hebben hyllie een speciale EPG plugin geinstalleerd... want dit zou je niet verwachten in de Shoutcast plugin? Want dit zou je niet mogen verwachten....

Skin] SKIN ERROR in screen 'SHOUTcastWidget' widget 'widget': {PLi-HD/skin.xml}: component with name 'oktext' was not found in skin of screen 'SHOUTcastWidget'!. Please contact the skin's author!
[Skin] Attribute not implemented: halign value: left
[Skin] Attribute not implemented: valign value: center

Hier staat iets fout in de skin... maar zou de menu toets niet moeten blokkeren...

Edited by littlesat, 18 February 2012 - 14:48.

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users