Jump to content


Photo

EIT EPG on of off?


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 -Dennis-

  • Senior Member
  • 175 posts

+2
Neutral

Posted 26 April 2012 - 15:38

I am using epg import since a few days.
Is it then better to leave EIT EPG on, or off?

Edited by -Dennis-, 26 April 2012 - 15:39.


Re: EIT EPG on of off? #2 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 46,836 posts

+770
Excellent

Posted 26 April 2012 - 15:40

I have it off.

The EPG system supports multiple EPG sources, so if you leave it on, you'll have double EPG information stored, which uses memory, and can cause odd side effects, depending on which source has priority.

Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: EIT EPG on of off? #3 Rob van der Does

  • Senior Member
  • 7,731 posts

+184
Excellent

Posted 26 April 2012 - 16:16

Depends on the satellites and channels you watch. XMLTV has a limited set of data; if you're watching channels outside the Rytec-bouquets, I would set EIT (and/or another EPG is applicable) to 'on'. This may lead to (slightly) different data (multiple entries) for the channels that are covered by both.
Best would be to set EIT to 'on' for selected satellites or channels only, but that's not possible.

Re: EIT EPG on of off? #4 Rob van der Does

  • Senior Member
  • 7,731 posts

+184
Excellent

Posted 26 April 2012 - 16:28

The EPG system supports multiple EPG sources, so if you leave it on, you'll have double EPG information stored, which uses memory, and can cause odd side effects, depending on which source has priority.

All EPG data is treated the same way, irrespective of the source. The box doesn't even 'know' the provenance of data once it's in the system.

Re: EIT EPG on of off? #5 -Dennis-

  • Senior Member
  • 175 posts

+2
Neutral

Posted 26 April 2012 - 18:32

Thanx for the answers.
I'll put it off.

Re: EIT EPG on of off? #6 rytec

  • Rytec EPG Team
  • 1,082 posts

+22
Neutral

Posted 26 April 2012 - 21:14

I have EIT in infobar ON with this I can check our epg data with the accurate data from the channel.
~~Rytec Team~~ VU Ultimo / VU Uno / VU Solo / Panasonic TH42-PV700 *Pli/Rytec EPG POWERED*

Re: EIT EPG on of off? #7 Robinson

  • Senior Member
  • 2,482 posts

+28
Good

Posted 26 April 2012 - 22:09

I have it off.

This is very funny. :)
http://www.thefreedi...com/have it off
I wonder if it was intentional. :lol:

ET9000, OpenPLi 4.0, 13E, 19E

HD51, OpenPLi 6.2, 75E - 30W


Re: EIT EPG on of off? #8 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 46,836 posts

+770
Excellent

Posted 27 April 2012 - 07:29

lol.

The mistakes non-native speakers can make... ;)

Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users