Jump to content


Photo

so*tcam on openpli

so*ftcam cccam mgcamd

  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 michele01

  • Member
  • 16 posts

0
Neutral

Posted 5 June 2012 - 19:09

openpli have a team please help me with car-Dutch-19est openpli not go, neither 2.3.0 nor mgcamd1.38.thanks

Re: so*tcam on openpli #2 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 60,498 posts

+1,377
Excellent

Posted 5 June 2012 - 19:11

CCcam works fine with the dutch provider. Delete the config, stick your card in the reader, and off you go...

Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Due to health reasons, I will have periods of inactivity, during which I don't respond to posts or PM.

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.


Re: so*tcam on openpli #3 michele01

  • Member
  • 16 posts

0
Neutral

Posted 5 June 2012 - 20:32

that and stick the card in the reader ..?? I then explain how to do it .... you have to delete everything cccam confg.??thanks

Re: so*tcam on openpli #4 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 60,498 posts

+1,377
Excellent

Posted 5 June 2012 - 20:37

If you haven't installed a CCcam config yourself, there is nothing to remove. If a config file it's there, it's the default, and that works fine. If you have, you know how to remove it.

Are you sure the softcam is running, and the card is inserted properly?

You don't mention the box you have, and the version of OpenPLi it's running, so I can't give you further instructions.
But all have a softcam option in the menu, that allow you to select a softcam (in case you have installed multiple), and to (re)start the one you selected.

Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Due to health reasons, I will have periods of inactivity, during which I don't respond to posts or PM.

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.


Re: so*tcam on openpli #5 michele01

  • Member
  • 16 posts

0
Neutral

Posted 5 June 2012 - 20:58

CCcam 2.3.0 as lam openpli found in the menu so I downloaded it in decoder-dm500hd-OpenPLi-2.1-beta-20120522.cand dm500hd it was su r * I decarcat ai4 not see anything, I walked in telnet-var-k + s * ys and put the s**TCam ke * s with blue arrow I have sent to the channel decoder ... r * s * ai4 opened .... it works a * f-go Dutch car does not work .... thanks

Re: so*tcam on openpli #6 michele01

  • Member
  • 16 posts

0
Neutral

Posted 5 June 2012 - 21:01

CCcam 2.3.0 as lam openpli found in the menu so I downloaded it in decoder-dm500hd-OpenPLi-2.1-beta-20120522.cand dm500hd I put it on r * ai4 not see anything, I walked in telnet -var-k + s * ys and put the OFTC ke * s with blue arrow ... I have sent in the channel decoder r * s * ai4 opened .... it works a * f-go, not Dutch car go .... thanks

Re: so*tcam on openpli #7 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 60,498 posts

+1,377
Excellent

Posted 5 June 2012 - 21:02

And you expect me to understand that?

So you have an DM 500HD, and you installed the latest OpenPLi 2.1 beta. And then?

I think I can decypher something that resembles keys. In which case this discussion ends now. Please read the forum rules.

Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Due to health reasons, I will have periods of inactivity, during which I don't respond to posts or PM.

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.


Re: so*tcam on openpli #8 michele01

  • Member
  • 16 posts

0
Neutral

Posted 5 June 2012 - 21:34

I'm sorry I was not wrong for any y * ok ... you said what happens decoder is light and no light elsewhere ment .... decoder .. that's all we have a 2 week and I thought that I can learn to have a nice day ......

Re: so*tcam on openpli #9 michele01

  • Member
  • 16 posts

0
Neutral

Posted 5 June 2012 - 21:41

is a very good forum, I think is the best gift you have drawn a wrong conclusion about me

Re: so*tcam on openpli #10 theparasol

  • Senior Member
  • 4,147 posts

+196
Excellent

Posted 5 June 2012 - 22:26

I hope this a google translation (!)
I'm very curious what the orginal language is :o

@Camping: ZGemma H.2S, Technisat Multytenne 4-in-1 @Home: Edision Mini 4K, Wave Frontier T55, EMP Centauri EMP DiSEqC 8/1 switch, 4x Inverto Ultra Black single LNB


Re: so*tcam on openpli #11 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 60,498 posts

+1,377
Excellent

Posted 6 June 2012 - 08:05

Whatever the language, if I can't understand the question, it's a bit difficult to give an anwer... ;)

Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Due to health reasons, I will have periods of inactivity, during which I don't respond to posts or PM.

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.


Re: so*tcam on openpli #12 michele01

  • Member
  • 16 posts

0
Neutral

Posted 6 June 2012 - 19:29

I wanted to know why miss both car goes Dutch, the other cars going very well ...sorry but my english its not very god- theparasol

Re: so*tcam on openpli #13 DDX

  • Senior Member
  • 197 posts

+1
Neutral

Posted 8 June 2012 - 20:22

Miss both car goes Dutch ? <_<

Edited by DDX, 8 June 2012 - 20:22.




Also tagged with one or more of these keywords: so*ftcam cccam, mgcamd

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users