Jump to content


Photo

Zender heeft 0% SNR

SNR

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 rudy111

  • Member
  • 8 posts

0
Neutral

Posted 20 July 2012 - 14:18

Hallo vrienden;

Heb een raar probleem met mijn VuDuo: ik kijk bijvoorbeeld naar Ned 1 HD (23.5 °). Zap dan naar Ned 2 HD, is deze zender niet bereikbaar: 0 % SNR!
Ga ik terug naar Ned 1 HD, heeft deze wel beeld; probleem is tijdelijk verholpen als ik de VuDuo opnieuw start. Ook andere zenders op andere satellieten (bijv. Dld 1 HD, =19.2°) hebben er last van.

Weet iemand wat er aan de hand is?

Dank, groeten, Rudy

Re: Zender heeft 0% SNR #2 Satkieker

  • Senior Member
  • 198 posts

0
Neutral

Posted 20 July 2012 - 17:49

Dit lijkt op het probleem wat ik ook opeens had bij mij bleek de DUO LNB stuk....... nieuwe lnb in de schotel en probleem was hier verholpen.

~ VU+ DUO - 4K ~ Open pli® 7 ~ HUMAX 5100 ~ Kabelbox ~ TRIAX 78 ~ Astra (19,2) Astra (23,5)


Re: Zender heeft 0% SNR #3 rudy111

  • Member
  • 8 posts

0
Neutral

Posted 21 July 2012 - 08:30

dag satkieker;

dan kon het wel 's zijn, ga er mee gangs, dank!


Rudy

Re: Zender heeft 0% SNR #4 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 46,758 posts

+535
Excellent

Posted 26 July 2012 - 13:46

Of DiSeqC-switch, als je die hebt.
* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.



Also tagged with one or more of these keywords: SNR

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users