Jump to content


Photo

Port

Help

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Sunshine021

  • Member
  • 2 posts

0
Neutral

Posted 24 October 2012 - 00:10

Trying to open ports on my moden and dont know how to do it
runing on arris modem
and my dm500 freezing from time to time
need to open separate port on my modem and dont realy know what to do
what to put : '
Description
Inbound
port
Type

Private
IP
address
Private port
can someone help ???

Re: Port #2 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 22,564 posts

+206
Excellent

Posted 24 October 2012 - 06:37

Welcome to the PLi board. As I learned from Google more people experience thesame issue as you concerning port forwarding on this brand of modem. For what specific purpose do you need to forward a port on your modem? I don't see any relation in freezing pictures on a dm500 (sd?) and the need of port forwarding.

Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Dreamboxen heb ik niet meer. Verder nog een een VU+ duo2 met 500Gb harddisk + een VU+ Uno, Zero, Solo 4K, Ultimo 4K, Zero 4K, Uno 4Kse. + ook nog een Xtrend ET4000. Daarnaast heb ik ook nog diverse andere modellen w.o. een Formuler F4, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en verder nog wel het e.e.a. waarmee op verzoek vanalles wordt getest. Iemand moet het tenslotte doen. ;) :)

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P met tweemaal 2 Tb harddisks.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.

Re: Port #3 fotjon

  • Senior Member
  • 160 posts

0
Neutral

Posted 24 October 2012 - 10:43

The manual and a forum which discuss these modems.

Xtrend ET-5000 / VU+ Zero // OpenPli 4


Re: Port #4 Sunshine021

  • Member
  • 2 posts

0
Neutral

Posted 24 October 2012 - 12:19

Welcome to the PLi board. As I learned from Google more people experience thesame issue as you concerning port forwarding on this brand of modem. For what specific purpose do you need to forward a port on your modem? I don't see any relation in freezing pictures on a dm500 (sd?) and the need of port forwarding.



i call my internet provider and they told me to open extra port, is like im geting disconecting the the pic freeze but to be onest my internet work fine with 10M

Re: Port #5 Henksat

  • Senior Member
  • 14,818 posts

+47
Good

Posted 24 October 2012 - 12:50

i call my internet provider and they told me to open extra port, is like im geting disconecting the the pic freeze but to be onest my internet work fine with 10M


This is cardsharing, and is against our forum rules.....

Re: Port #6 hemispherical1

  • Senior Member
  • 1,596 posts

+49
Good

Posted 24 October 2012 - 17:07

You would only need port forwarding if you were locally running the server on your internal LAN & remote users elswhere on the internet were trying to connect to your server... Unlikely...

--
hemi





Also tagged with one or more of these keywords: Help

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users