Jump to content


Photo

TVNorge HD pixelate on OpenPli3.0

dm7020hd

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 audits

  • Member
  • 15 posts

0
Neutral

Posted 11 November 2012 - 11:37

Hi

I have a problem with pixelation on TVNorge HD 0,8w with OpenPli3.0.
I dont have this problem on OpenPli2.1.

Have anyone else seen this, and does anyone got a solution to the problem?

Thanks
DM7020HD

Re: TVNorge HD pixelate on OpenPli3.0 #2 BadBlake

  • Senior Member
  • 51 posts

0
Neutral

Posted 11 November 2012 - 11:40

I was watching TV Norge HD , and all was well. I use openPLI 3.0 on a VU+ UNO.

Re: TVNorge HD pixelate on OpenPli3.0 #3 audits

  • Member
  • 15 posts

0
Neutral

Posted 11 November 2012 - 11:51

I have an 7020hd, and it is only on TVNorge HD I have this problem.
All other HD-channels works fine.
DM7020HD

Re: TVNorge HD pixelate on OpenPli3.0 #4 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 42,472 posts

+454
Excellent

Posted 11 November 2012 - 12:07

What are the reception values, SNR/BER?

* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)

I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.

Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.


Re: TVNorge HD pixelate on OpenPli3.0 #5 audits

  • Member
  • 15 posts

0
Neutral

Posted 11 November 2012 - 12:41

SNR: 69% / 11.1dB
BER: 0
Are these values too low?
DM7020HD

Re: TVNorge HD pixelate on OpenPli3.0 #6 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 42,472 posts

+454
Excellent

Posted 11 November 2012 - 13:01

It's close to critical, yes, not much room for margin.

* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)

I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.

Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.


Re: TVNorge HD pixelate on OpenPli3.0 #7 audits

  • Member
  • 15 posts

0
Neutral

Posted 11 November 2012 - 15:34

Ok.
I installed the latest newnigma2 unstable image an updated to the latest drivers from dmm: dreambox-dvb-modules_3.2-dm7020hd-20121108-r7.0_dm7020hd.ipk.
And now it is working perfectly.
There is obviously an error in the driver to the dm7020hd.

How can I install the driver in OpenPli3.0?

Thanks
DM7020HD

Re: TVNorge HD pixelate on OpenPli3.0 #8 audits

  • Member
  • 15 posts

0
Neutral

Posted 11 November 2012 - 16:52

Got it working with opkg install --force-overwrite dreambox-dvb-modules_3.2-dm7020hd-20121108-r7.0_dm7020hd.ipk. :)
DM7020HD





3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users