Jump to content


Photo

1W C More, a channel missing


  • Please log in to reply
23 replies to this topic

Re: 1W C More, a channel missing #21 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 11,432 posts

+317
Excellent

Posted 23 January 2018 - 17:46

Added.

 

Willy


~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: 1W C More, a channel missing #22 Raitsa

  • Senior Member
  • 122 posts

+6
Neutral

Posted 23 January 2018 - 17:47

You the man!

 

Will report back.


Sony VPL-HW55ES + Stewart Firehawk 182cm, 2 * Nvidia Shield, LibreElec + 5 * Intel NUC, Vu+ Uno4k & T90+8lnb, 28Tb Thecus N7510 NAS, Denon AVR-X1100W, AMX+ 3*Ipad, 3*KefQ1, 4*KefQ2DS, Elac S12EQ

Re: 1W C More, a channel missing #23 Raitsa

  • Senior Member
  • 122 posts

+6
Neutral

Posted 24 January 2018 - 13:29

I could not get the updated infos for 1_0_19_106A_29_46_E080000_0_0_0 from finnish xz but adding the swedish one helped.

 

aYJ3bwdNTSW106UiPOoOaQ.png

 


Sony VPL-HW55ES + Stewart Firehawk 182cm, 2 * Nvidia Shield, LibreElec + 5 * Intel NUC, Vu+ Uno4k & T90+8lnb, 28Tb Thecus N7510 NAS, Denon AVR-X1100W, AMX+ 3*Ipad, 3*KefQ1, 4*KefQ2DS, Elac S12EQ

Re: 1W C More, a channel missing #24 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 11,432 posts

+317
Excellent

Posted 24 January 2018 - 13:49

It should be present in the finnish source as well:

 

<!-- FI --> <!-- 0.8W --> <channel id=" History.fi "> 1:0:19:106A:29:46:E080000:0:0:0: </channel><!--  History Chnl HD    -->

 

Maybe, a cold reboot of your receiver will help.  This forces a new download of the channels file.

 

Willy


~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users