Jump to content


Photo

SOLO2: OpenPLi 3.0

solo2

  • Please log in to reply
208 replies to this topic

Re: SOLO2: OpenPLi 3.0 #201 Kuddelfisch

  • Senior Member
  • 62 posts

0
Neutral

Posted 23 June 2013 - 21:52

Hello,

 

mine is working, "show full remote" works ok. Maybe you should deinstall and reinstall the plugin.


Viele Grüße, Klaus - VU+ Ultimo 4K - OpenPLi 6.2


Re: SOLO2: OpenPLi 3.0 #202 braunbär

  • Senior Member
  • 79 posts

+2
Neutral

Posted 24 June 2013 - 00:05

Maybe you should deinstall and reinstall the plugin.

Thank you for the solution.

You're right. Uninstalled and reinstalled, and now it works fine. Strange ...


Edited by braunbär, 24 June 2013 - 00:06.

Vu+ Duo2 @ OpenPLi 4.0

formerly: Vu+ Duo1 -> xTrend et9200 -> VU+ Solo2


Re: SOLO2: OpenPLi 3.0 #203 dvb2011

  • Member
  • 4 posts

0
Neutral

Posted 24 June 2013 - 20:01

Hi guys! Maybe i am missing something, but why we dont have the swap pip and move pip options? Thanks for the great support!



Re: SOLO2: OpenPLi 3.0 #204 Firex

  • Senior Member
  • 199 posts

+2
Neutral

Posted 27 June 2013 - 12:40

Hello,

 

I really do not want to be outrageous, but is now also hope that in Open WebIF the function "Grab sreenshot" also will be fixed (until now in Open WebIF push this button only OSD is displayed, not the TV picture)?

Would be really great ... :D

 

Regards



Re: SOLO2: OpenPLi 3.0 #205 Firex

  • Senior Member
  • 199 posts

+2
Neutral

Posted 30 June 2013 - 11:33

I´ve seen, after today`s upate, now "grab screenshot" in Open WebIF works without problems.

 

Thank you very much.

 

Regards



Re: SOLO2: OpenPLi 3.0 #206 redribo

  • Senior Member
  • 76 posts

0
Neutral

Posted 2 July 2013 - 13:55

i had ecm infos on pli hd default skin but now after update doesnt work,

what is goin wrong,i have to do something on set up menu?



Re: SOLO2: OpenPLi 3.0 #207 vubelt

  • Member
  • 41 posts

0
Neutral

Posted 6 July 2013 - 17:45

installed from plugin menù, driver af9035 to avermedia a835. But, does not work.

dmesg: dvb-usb: found a 'Avermedia ......... (A385)' in cold state,will try a load firmware

after 1 minute

dmseg: dvb-usb: did not find firmware file. ( dvb-usb-af9035-01.fw) ..............

 

firmware is: dvb-usb-af9035-02.fw

 

tanks



Re: SOLO2: OpenPLi 3.0 #208 hdp160

  • Senior Member
  • 79 posts

0
Neutral

Posted 9 July 2013 - 16:26

Finally took the plunge and replaced my trusted Dreambox 500 (PLi and networked) with a Solo2 (with an internal Hdd).

 

Expecting delivery in the next few days any useful links would be very welcome.

 

Tia

 

 



Re: SOLO2: OpenPLi 3.0 #209 Robinson

  • Senior Member
  • 2,429 posts

+27
Good

Posted 15 July 2013 - 14:13

Hello,

What is today's status?

Are there any problems with OpenPLi images on Solo2 such as recent problems with remote due to faulty drivers?

Is anything better? I understand some workaround has been used reluctantly.

Any big problems when using the latest OpenPLi on Solo2?


ET9000, OpenPLi 4.0, 13E, 19E

HD51, OpenPLi 6.2, 75E - 30W






Also tagged with one or more of these keywords: solo2

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users