Jump to content


Photo

Slider

bug

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Dimitrij

  • PLi® Core member
  • 7,760 posts

+251
Excellent

Posted 15 February 2013 - 13:01

1) See the screenshot
2) In a minute, open the window again, see screenshot1
Problem in all windows with slider.
http://openpli.git.s...b59a204d3246ecc

Duo 4K/Lunix3-4K/Solo 4K


Re: Slider #2 Dream1975

  • Senior Member
  • 1,604 posts

+14
Neutral

Posted 15 February 2013 - 13:06

I noticed the same thing the last 2 days. Then the slider is there, then it's gone

Mutant HD2400, OpenPLi RC, 2x DVB-C & 2x DVB-S

Mutant HD51, OpenPLi RC, 1x DVB-C & 1x DVB-S

Wavefrontier T55 (Astra 1,2,3 en HB)

Smartcards Ziggo (Irdeto) and CDS (Seca) on Oscam

 


Re: Slider #3 littlesat

  • PLi® Core member
  • 53,180 posts

+614
Excellent

Posted 15 February 2013 - 13:07

Mmmm... I can also confirm invisible esliders....

Edited by littlesat, 15 February 2013 - 13:09.

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: Slider #4 DeBeek

  • Senior Member
  • 1,468 posts

+45
Good

Posted 15 February 2013 - 13:10

Also the Progress bar on the display is sometimes gone..

Vu+DUO4K, (DVB-C FBC & DVB-S2X FBC twin tuner), OpenPLi 8.0 Nightly Build, My-FullNightHD skin, Bluetooth remote,

2x Synology DS-116, 16 Gb USB3, Autotimer, Ziggo Kabel-tv, Astra 28.2.


Re: Slider #5 littlesat

  • PLi® Core member
  • 53,180 posts

+614
Excellent

Posted 15 February 2013 - 13:21

I suggest a site effect is discovered here based on BuGless latest commit suggestions...

can you confirm that reverting that commit will reverse it?

Edited by littlesat, 15 February 2013 - 13:28.

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: Slider #6 BuGless

  • Senior Member
  • 540 posts

+16
Neutral

Posted 15 February 2013 - 13:39

I suggest a site effect is discovered here based on BuGless latest commit suggestions...

Well, possible, but I just checked the patch again. It most definitely does not have side effects *unless* a foreground colour is specified. So if this has anything to do with it, there must be a place/places where the colour explicitly is being set wrongly.

Re: Slider #7 BuGless

  • Senior Member
  • 540 posts

+16
Neutral

Posted 15 February 2013 - 13:42


I suggest a site effect is discovered here based on BuGless latest commit suggestions...

Well, possible, but I just checked the patch again. It most definitely does not have side effects *unless* a foreground colour is specified. So if this has anything to do with it, there must be a place/places where the colour explicitly is being set wrongly.

Hmmm, I stand corrected. I probably forgot to explicitly initialise m_have_foreground_color to false. I'll provide a patch shortly.

Re: Slider #8 littlesat

  • PLi® Core member
  • 53,180 posts

+614
Excellent

Posted 15 February 2013 - 14:10

In between I reverted the patch.. And while reverting I saw the failuire... so I just (re)comitted the fix....
So BuGless you do not have to change anything...

http://openpli.git.s...8ae00c13244d108

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: Slider #9 BuGless

  • Senior Member
  • 540 posts

+16
Neutral

Posted 15 February 2013 - 14:35

In between I reverted the patch.. And while reverting I saw the failuire... so I just (re)comitted the fix....
So BuGless you do not have to change anything...

http://openpli.git.s...8ae00c13244d108


Ok, thanks.





Also tagged with one or more of these keywords: bug

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users