Jump to content


Photo

TSmedia enigma2 plugin 1.0


  • Please log in to reply
2554 replies to this topic

Re: TSmedia enigma2 plugin 1.0 #2541 pierce

  • Member
  • 6 posts

0
Neutral

Posted 18 October 2018 - 16:39

Hi mfaraj57 is there any way of getting the Video Mediaset working again pls?



Re: TSmedia enigma2 plugin 1.0 #2542 mfaraj57

  • Senior Member
  • 1,462 posts

+242
Excellent

Posted 18 October 2018 - 16:49

I do not know it is not working

will check soon



Re: TSmedia enigma2 plugin 1.0 #2543 pierce

  • Member
  • 6 posts

0
Neutral

Posted 18 October 2018 - 22:07

I do not know it is not working

will check soon

seems like we need an app now to watch video mediaset



Re: TSmedia enigma2 plugin 1.0 #2544 mick80

  • Senior Member
  • 229 posts

+6
Neutral

Posted 19 October 2018 - 06:37

Videomediaset is working fine with me (1.9.9), never missed a beat since mfaraj fixed it last month.

If anything, raireplay is kinda on the fritz, only the m3u8 link is working, while mp4 links won't play. It's been a few days now but I didn't have time to check if they've somehow changed the mp4 link structure. I'll look into it later today or over the weekend.

Re: TSmedia enigma2 plugin 1.0 #2545 pierce

  • Member
  • 6 posts

0
Neutral

Posted 19 October 2018 - 07:44

Videomediaset is working fine with me (1.9.9), never missed a beat since mfaraj fixed it last month.

If anything, raireplay is kinda on the fritz, only the m3u8 link is working, while mp4 links won't play. It's been a few days now but I didn't have time to check if they've somehow changed the mp4 link structure. I'll look into it later today or over the weekend.

No Data Found on mine.....

Attached Files



Re: TSmedia enigma2 plugin 1.0 #2546 mfaraj57

  • Senior Member
  • 1,462 posts

+242
Excellent

Posted 19 October 2018 - 14:05

As mick80 said it is working also with me
Something wrong in your side
Update to latest version 13.1 tsmedia
Remove addon and install last version by rc blue add addon
If error persists send to me file /tmp/TSmedia_log

Re: TSmedia enigma2 plugin 1.0 #2547 mick80

  • Senior Member
  • 229 posts

+6
Neutral

Posted 19 October 2018 - 14:11

@mfaraj57

Yeah, raireplay is partially broken and the only thing that appears to have changed on their end over the last few days is that they now only offer mp4 links having the "_1800" parameter, as they seem to have discontinued their low quality links (_800). I don't know if that might have somehow messed up the addon. Like I said, m3u8 links are still working fine, though.


Edited by mick80, 19 October 2018 - 14:12.


Re: TSmedia enigma2 plugin 1.0 #2548 mick80

  • Senior Member
  • 229 posts

+6
Neutral

Posted 19 October 2018 - 14:22

No, that's not even true about the _800 parameter, only a small number of shows lack that now. So, I'm stumped, I'm not really sure what, if anything, has changed on their end. :unsure:



Re: TSmedia enigma2 plugin 1.0 #2549 mick80

  • Senior Member
  • 229 posts

+6
Neutral

Posted 20 October 2018 - 08:06

Hey mfaraj57, I think I've figured out the issue with raireplay. For some reason, all final links now look like this:

http://creativemedia1.rai.it/podcastmhp_world/replaytv_world/raidue_world/sera_world/9516774_1800.mp4/index_0_av.m3u8_800.mp4

As you can see, that part "/index_0_av.m3u8_800.mp4" gets tacked on for some reason and should be scrapped to get the correct final mp4 link. How would I go about fixing that?



Re: TSmedia enigma2 plugin 1.0 #2550 mfaraj57

  • Senior Member
  • 1,462 posts

+242
Excellent

Posted 20 October 2018 - 16:51

Hi mick80

now we get three links,two mp4 and ends with _1800.mp4 and they are not working and when _1800.mp4 replaced with _800.mp4 the link is still not working

i have tested the m3u8 link it is working as you have said and also downloadable.

i do not know yet what mp4 link should be to work.


Edited by mfaraj57, 20 October 2018 - 16:52.


Re: TSmedia enigma2 plugin 1.0 #2551 mick80

  • Senior Member
  • 229 posts

+6
Neutral

Posted 20 October 2018 - 18:16

Okay, but what I meant was that both mp4 links would work just fine without that final part of the url (/index...). Wouldn't it be possible to drop all of that before printing the final link? I mean, the link I posted earlier should end after the first ".mp4", and that's the same for all raireplay links.

Re: TSmedia enigma2 plugin 1.0 #2552 mfaraj57

  • Senior Member
  • 1,462 posts

+242
Excellent

Posted 20 October 2018 - 22:39

Ok no problem with that
Tomorrow will test that and fix it.
I explorer some videos in raireplay site and they use only the m2u8 links

Re: TSmedia enigma2 plugin 1.0 #2553 mick80

  • Senior Member
  • 229 posts

+6
Neutral

Posted Yesterday, 07:50

I explorer some videos in raireplay site and they use only the m2u8 links

Yeah, I know. Still, they also provide those mp4 links, I guess for use by selected platforms.



Re: TSmedia enigma2 plugin 1.0 #2554 pierce

  • Member
  • 6 posts

0
Neutral

Posted Yesterday, 19:26

As mick80 said it is working also with me
Something wrong in your side
Update to latest version 13.1 tsmedia
Remove addon and install last version by rc blue add addon
If error persists send to me file /tmp/TSmedia_log

Thanks mfaraj57. Reformatted and Video Mediaset is working. Could there be alphabetized Programmes selection as it was before?



Re: TSmedia enigma2 plugin 1.0 #2555 mick80

  • Senior Member
  • 229 posts

+6
Neutral

Posted Today, 09:14

Shows are arranged alphabetically in the main sections. I guess you mean grouped by letters which made it easier to find a particular show. I know, it's quite a hassle, but it's the same way in kodi now since that plugin was fixed after mediaset revamped their website over the summer. The only way to sidestep this "issue" is to bookmark all your favourite shows.




3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users