Jump to content


Photo

Hoe een softcam de-installeren?

softcam cccam scam

  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1 Vaako

  • Senior Member
  • 137 posts

0
Neutral

Posted 29 March 2013 - 01:56

Waar kan ik ergens in OpenPLi de geinstallerde softcam De-Installeren?

 

Ik kan deze optie nergens in de menu's vinden.


Groetjes / Grüße / Regards, Vaako
DM500HD | EMP S16/1PCP-W3 | WaveFrontier T90 rev.2 | 10x SMART Titanium TS LNB's

Re: Hoe een softcam de-installeren? #2 wortellica

  • Senior Member
  • 1,270 posts

+25
Good

Posted 29 March 2013 - 03:02

menu/aplicaties/rode knop (verwijderen)



Re: Hoe een softcam de-installeren? #3 dylantje

  • Senior Member
  • 2,360 posts

+19
Neutral

Posted 29 March 2013 - 08:09

Omdat?


Mut@nt HD51 with PLi 7.2 release - Cccam, PLi HD skin, HDD-1,5TB, USB DVB-T,4GB usb backupsuite. AB: harmony smartcontrol 

XTrend ET6500 with PLi 7.2 release - PLi HD skin, Stream remote, 2GB usb backupsuite. AB: Harmony 650 , 1x zgemma h2h with Cccam.

Met een USB Dvb-T Triax 78cm, 2x ALPS quatro LNB /19,2 en 23,5, SAB GSO-multiswitch: 4 sat. in 12 out. 

 


Re: Hoe een softcam de-installeren? #4 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 23,483 posts

+219
Excellent

Posted 29 March 2013 - 08:44

Omdat?

Hij deze misschien per ongeluk geïnstalleerd heeft?
Jij bent toch wel heel erg nieuwsgierig. Heb jij teveel oestrogeen in je lichaam? :) :) ;)
Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Dreamboxen heb ik niet meer. Verder nog een een VU+ duo2 met 500Gb harddisk + een VU+ Uno, Zero, Solo 4K, Ultimo 4K, Zero 4K, Uno 4Kse. + ook nog een Xtrend ET4000. Daarnaast heb ik ook nog diverse andere modellen w.o. een Formuler F4, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en verder nog wel het e.e.a. waarmee op verzoek vanalles wordt getest. Iemand moet het tenslotte doen. ;) :)

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P met tweemaal 2 Tb harddisks.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.

Re: Hoe een softcam de-installeren? #5 dylantje

  • Senior Member
  • 2,360 posts

+19
Neutral

Posted 29 March 2013 - 08:53

Omdat?

Hij deze misschien per ongeluk geïnstalleerd heeft?
Jij bent toch wel heel erg nieuwsgierig. Heb jij teveel oestrogeen in je lichaam? :) :) ;)

Oestrogeen was da???

Wel heel erg nieuwsgierig, is daar iets mee ???

 

En de vraag is zo onwaarschijnlijk op dit forum, dat ik wel nieuwsgierig naar de reden wordt....


Mut@nt HD51 with PLi 7.2 release - Cccam, PLi HD skin, HDD-1,5TB, USB DVB-T,4GB usb backupsuite. AB: harmony smartcontrol 

XTrend ET6500 with PLi 7.2 release - PLi HD skin, Stream remote, 2GB usb backupsuite. AB: Harmony 650 , 1x zgemma h2h with Cccam.

Met een USB Dvb-T Triax 78cm, 2x ALPS quatro LNB /19,2 en 23,5, SAB GSO-multiswitch: 4 sat. in 12 out. 

 


Re: Hoe een softcam de-installeren? #6 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 45,733 posts

+512
Excellent

Posted 29 March 2013 - 09:05

 

Omdat?

Hij deze misschien per ongeluk geïnstalleerd heeft?
Jij bent toch wel heel erg nieuwsgierig. Heb jij teveel oestrogeen in je lichaam? :) :) ;)

Oestrogeen was da???

Wel heel erg nieuwsgierig, is daar iets mee ???

 

En de vraag is zo onwaarschijnlijk op dit forum, dat ik wel nieuwsgierig naar de reden wordt....

Vrouwelijke hormonen :) Ik ben net zo hoor, dus kennelijk heb ik die ook teveel :D

 

Maar mijn ervaring is wel dat als je doorvraagt naar het hoe-en-waarom van vragen over softcams dat het meestal stil wordt. Ik vermoed dat dat iets met de forum-regels te maken heeft :D


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: Hoe een softcam de-installeren? #7 dylantje

  • Senior Member
  • 2,360 posts

+19
Neutral

Posted 29 March 2013 - 09:08

 

 

Omdat?

Hij deze misschien per ongeluk geïnstalleerd heeft?
Jij bent toch wel heel erg nieuwsgierig. Heb jij teveel oestrogeen in je lichaam? :) :) ;)

Oestrogeen was da???

Wel heel erg nieuwsgierig, is daar iets mee ???

 

En de vraag is zo onwaarschijnlijk op dit forum, dat ik wel nieuwsgierig naar de reden wordt....

Vrouwelijke hormonen :) Ik ben net zo hoor, dus kennelijk heb ik die ook teveel :D

 

Maar mijn ervaring is wel dat als je doorvraagt naar het hoe-en-waarom van vragen over softcams dat het meestal stil wordt. Ik vermoed dat dat iets met de forum-regels te maken heeft :D

Vandaar dat ik zo nieuwsgierig werd...

Volgens mij is het advies van de PLi core's CI module eruit.

Softcam erin, kaart erin en afblijven....... ;) ;) ;)


Mut@nt HD51 with PLi 7.2 release - Cccam, PLi HD skin, HDD-1,5TB, USB DVB-T,4GB usb backupsuite. AB: harmony smartcontrol 

XTrend ET6500 with PLi 7.2 release - PLi HD skin, Stream remote, 2GB usb backupsuite. AB: Harmony 650 , 1x zgemma h2h with Cccam.

Met een USB Dvb-T Triax 78cm, 2x ALPS quatro LNB /19,2 en 23,5, SAB GSO-multiswitch: 4 sat. in 12 out. 

 


Re: Hoe een softcam de-installeren? #8 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 45,733 posts

+512
Excellent

Posted 29 March 2013 - 09:11

Ik vermoed dat de TS een specieke softcam wil verwijderen, niet alle softcams.


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: Hoe een softcam de-installeren? #9 Vaako

  • Senior Member
  • 137 posts

0
Neutral

Posted 29 March 2013 - 14:55

menu/aplicaties/rode knop (verwijderen)

 

Nee daar staat het niet tussen, ik zie thans alle plug-ins staan die ik geinstalleerd heb maar niet de softcams!

 

Zou graag SCAM en CCcam willen verwijderen en en CCcam opnieuw willen installeren.

 

Ik heb de plug-in Softwarebeheer geinstalleerd maar kan de softcams daarmee ook niet vinden.

 

Hardware: DM500HD

Image: OpenPLi 3.0

Kernel: 3.2

Enigma: 2013-03-23

Laatste upgrade: 2013-03-29 00:58:50

 

Heb problemen is dat CCcam stopt met werken en telkens opnieuw moet herstarten sinds ik Scam heb geinstalleerd.

 

Wat betreft Oestrogeen, ik kan de nieuwsgierigeid bevestigen bij:  mijn Moeder, mijn Zus, mjn Vrouw en mijn Dochter!!! :D


Groetjes / Grüße / Regards, Vaako
DM500HD | EMP S16/1PCP-W3 | WaveFrontier T90 rev.2 | 10x SMART Titanium TS LNB's

Re: Hoe een softcam de-installeren? #10 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 23,483 posts

+219
Excellent

Posted 29 March 2013 - 15:13

Als jij die cams en meer spul nergens tegen komt, dan zou ik die box gewoon even vers flashen. Daarmee krijg jij CCcam als standaardcam zoals jij waarschijnlijk wel weet. Jouw zenderlijst kan je eventueel naar de pc halen. De rest is gewoon te downloaden. Daarmee voorkom je dat oud zeer opnieuw roet in het eten gooit.
Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Dreamboxen heb ik niet meer. Verder nog een een VU+ duo2 met 500Gb harddisk + een VU+ Uno, Zero, Solo 4K, Ultimo 4K, Zero 4K, Uno 4Kse. + ook nog een Xtrend ET4000. Daarnaast heb ik ook nog diverse andere modellen w.o. een Formuler F4, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en verder nog wel het e.e.a. waarmee op verzoek vanalles wordt getest. Iemand moet het tenslotte doen. ;) :)

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P met tweemaal 2 Tb harddisks.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.

Re: Hoe een softcam de-installeren? #11 Vaako

  • Senior Member
  • 137 posts

0
Neutral

Posted 29 March 2013 - 20:23

Ja Frenske ik denk ook dat dit het beste zal zijn  ;)

Zal er morgen eens werk van maken, het opnieuw flashen is geen probleem maar al die instellingen van de NAS en etc, etc...


Groetjes / Grüße / Regards, Vaako
DM500HD | EMP S16/1PCP-W3 | WaveFrontier T90 rev.2 | 10x SMART Titanium TS LNB's

Re: Hoe een softcam de-installeren? #12 Stefan

  • Senior Member
  • 1,497 posts

+62
Good

Posted 29 March 2013 - 20:58

Ja Frenske ik denk ook dat dit het beste zal zijn  ;)
Zal er morgen eens werk van maken, het opnieuw flashen is geen probleem maar al die instellingen van de NAS en etc, etc...

gewoon overal foto's van nemen met je gsm dat is altijd handig van al je instellingen als je het niet meer weet
VU solo 4k ,twin satelliet tuner en 1 kabel tuner en VU solo se v2 ,dual kabel tuner...E85 Maximum multi focus schotel en een Triax 88cm schotel met een 2 way Triax lnb rail....5.0w 0.8w 4.8e 9.0e 13e 19.2e 23.5e 28.2e....VTI 14.0.5 - 6 Inverto black ultra twin lnb's en 2 Alps twin lnb's, Nvidia shield tv.

Re: Hoe een softcam de-installeren? #13 Vaako

  • Senior Member
  • 137 posts

0
Neutral

Posted 29 March 2013 - 21:19

is er geen Plug-in om screenshots te maken?

zou handig zijn Hehehe


Edited by Vaako, 29 March 2013 - 21:20.

Groetjes / Grüße / Regards, Vaako
DM500HD | EMP S16/1PCP-W3 | WaveFrontier T90 rev.2 | 10x SMART Titanium TS LNB's

Re: Hoe een softcam de-installeren? #14 Stefan

  • Senior Member
  • 1,497 posts

+62
Good

Posted 29 March 2013 - 21:20

Je kan toch gewoon met je webinterface screenshots maken als je dat wil
VU solo 4k ,twin satelliet tuner en 1 kabel tuner en VU solo se v2 ,dual kabel tuner...E85 Maximum multi focus schotel en een Triax 88cm schotel met een 2 way Triax lnb rail....5.0w 0.8w 4.8e 9.0e 13e 19.2e 23.5e 28.2e....VTI 14.0.5 - 6 Inverto black ultra twin lnb's en 2 Alps twin lnb's, Nvidia shield tv.

Re: Hoe een softcam de-installeren? #15 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 23,483 posts

+219
Excellent

Posted 29 March 2013 - 22:14

is er geen Plug-in om screenshots te maken?
zou handig zijn Hehehe

Maar even een voorbeeldje bijgevoegd. http://ipadresontvanger/grab
Attached File  image.jpg   90.97KB   33 downloads
Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Dreamboxen heb ik niet meer. Verder nog een een VU+ duo2 met 500Gb harddisk + een VU+ Uno, Zero, Solo 4K, Ultimo 4K, Zero 4K, Uno 4Kse. + ook nog een Xtrend ET4000. Daarnaast heb ik ook nog diverse andere modellen w.o. een Formuler F4, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en verder nog wel het e.e.a. waarmee op verzoek vanalles wordt getest. Iemand moet het tenslotte doen. ;) :)

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P met tweemaal 2 Tb harddisks.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.

Re: Hoe een softcam de-installeren? #16 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 23,483 posts

+219
Excellent

Posted 29 March 2013 - 22:23

En één die het nóg duidelijker maakt. ;)
Attached File  image.jpg   56.02KB   42 downloads
Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Dreamboxen heb ik niet meer. Verder nog een een VU+ duo2 met 500Gb harddisk + een VU+ Uno, Zero, Solo 4K, Ultimo 4K, Zero 4K, Uno 4Kse. + ook nog een Xtrend ET4000. Daarnaast heb ik ook nog diverse andere modellen w.o. een Formuler F4, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en verder nog wel het e.e.a. waarmee op verzoek vanalles wordt getest. Iemand moet het tenslotte doen. ;) :)

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P met tweemaal 2 Tb harddisks.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.

Re: Hoe een softcam de-installeren? #17 Stefan

  • Senior Member
  • 1,497 posts

+62
Good

Posted 29 March 2013 - 22:23

is er geen Plug-in om screenshots te maken?
zou handig zijn Hehehe

Maar even een voorbeeldje bijgevoegd. http://ipadresontvanger/grab
attachicon.gifimage.jpg
Frenske ben jij dat programma aan het kijken dat meen je toch niet ?
VU solo 4k ,twin satelliet tuner en 1 kabel tuner en VU solo se v2 ,dual kabel tuner...E85 Maximum multi focus schotel en een Triax 88cm schotel met een 2 way Triax lnb rail....5.0w 0.8w 4.8e 9.0e 13e 19.2e 23.5e 28.2e....VTI 14.0.5 - 6 Inverto black ultra twin lnb's en 2 Alps twin lnb's, Nvidia shield tv.

Re: Hoe een softcam de-installeren? #18 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 23,483 posts

+219
Excellent

Posted 29 March 2013 - 22:25

Nee hoor, maak je geen zorgen. Dit is een screenshot van de 800se die op de slaapkamer staat. Maar als ik een screenshot van de huiskamerbox maak wordt mijn meissie 'boos'. :) ;)
Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Dreamboxen heb ik niet meer. Verder nog een een VU+ duo2 met 500Gb harddisk + een VU+ Uno, Zero, Solo 4K, Ultimo 4K, Zero 4K, Uno 4Kse. + ook nog een Xtrend ET4000. Daarnaast heb ik ook nog diverse andere modellen w.o. een Formuler F4, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en verder nog wel het e.e.a. waarmee op verzoek vanalles wordt getest. Iemand moet het tenslotte doen. ;) :)

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P met tweemaal 2 Tb harddisks.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.





Also tagged with one or more of these keywords: softcam, cccam, scam

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users