Jump to content


Photo

[Poland] Several various issues

Poland

  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1 Robinson

  • Senior Member
  • 2,523 posts

+30
Good

Posted 29 March 2013 - 14:26

Hi,

I have observed some problems with the following services:

 

1) All Eurosport channels have EPG only until this night:

1_0_1_3318_190_13E_820000_0_0_0

1_0_1_3B63_12C_13E_820000_0_0_0

1_0_1_360A_C8_13E_820000_0_0_0

1_0_1_3636_C8_13E_820000_0_0_0

I assume you changed the website to Teleman (as I suggested before) but something must have gone wrong.

 

2) Some channels seem to have incomplete EPG or EPG is missing:

1_0_1_1C88_1CE8_71_820000_0_0_0 Fightbox

1_0_1_34C7_3C28_13E_820000_0_0_0 RBL.TV

1_0_1_2912_1EDC_71_820000_0_0_0 Polsat Sport News

1_0_1_3332_3390_71_820000_0_0_0 Polsat Cafe

 

3) There is a new copy of 13th Street: 1_0_1_1248_2B5C_13E_820000_0_0_0

EPG is the same as 1_0_1_114E_2AF8_13E_820000_0_0_0

 


ET9000, OpenPLi 4.0, 13E, 19E

HD51, OpenPLi 6.2, 75E - 30W


Re: [Poland] Several various issues #2 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13,583 posts

+418
Excellent

Posted 30 March 2013 - 09:19

13thstreet added.

 

The others will have to wait until after the weekend (time change)

Europsort has been changed.  Maybe something has gone wrong?

 

Willy


~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: [Poland] Several various issues #3 Ampersand

  • Senior Member
  • 212 posts

+2
Neutral

Posted 31 March 2013 - 09:39

1_0_1_3AB9_514_13E_820000_0_0_0 NSPORT also lost epg.

Please, add another copy of NSPORT 1_0_1_3AE1_514_13E_820000_0_0_0



Re: [Poland] Several various issues #4 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13,583 posts

+418
Excellent

Posted 31 March 2013 - 09:52

See my remark above.

 

Willy


~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: [Poland] Several various issues #5 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13,583 posts

+418
Excellent

Posted 3 April 2013 - 09:15

I believe the above problems are solved now?

 

Willy


~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: [Poland] Several various issues #6 Robinson

  • Senior Member
  • 2,523 posts

+30
Good

Posted 3 April 2013 - 17:01

Well, not quite, I'm afraid.

I've just run a fresh import and here is what I found:

 

All Eurosport channels have EPG only for one day, 8 April:

1_0_1_3318_190_13E_820000_0_0_0

1_0_1_3B63_12C_13E_820000_0_0_0

1_0_1_360A_C8_13E_820000_0_0_0

1_0_1_3636_C8_13E_820000_0_0_0

 

Some channels seem to have incomplete EPG or EPG is missing:

1_0_1_1CCD_1CE8_71_820000_0_0_0 Polsat Viasat Nature (none)

1_0_1_1C88_1CE8_71_820000_0_0_0 Fightbox (only 8 April, just like Eurosports)

1_0_1_34C7_3C28_13E_820000_0_0_0 RBL.TV (starting Saturday, 6 April)

1_0_1_2912_1EDC_71_820000_0_0_0 Polsat Sport News (only a few events every day)

1_0_1_4284_2BC0_13E_820000_0_0_0 Wedding TV (none)

 

Also, I'm not sure about Canal+ Weekend (HD/SD):

1_0_19_377B_44C_13E_820000_0_0_0

1_0_1_113E_2AF8_13E_820000_0_0_0

EPG is empty but there are just two days till weekend so something should already be in, I would assume.


ET9000, OpenPLi 4.0, 13E, 19E

HD51, OpenPLi 6.2, 75E - 30W


Re: [Poland] Several various issues #7 Robinson

  • Senior Member
  • 2,523 posts

+30
Good

Posted 3 April 2013 - 19:05

Also, nSport (SD/HD) only has 1 day EPG, just like Eurosports, 8 April only:

1_0_1_3AB9_514_13E_820000_0_0_0

1_0_1_10DA_3E8_13E_820000_0_0_0

1_0_1_3AE1_514_13E_820000_0_0_0


ET9000, OpenPLi 4.0, 13E, 19E

HD51, OpenPLi 6.2, 75E - 30W


Re: [Poland] Several various issues #8 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13,583 posts

+418
Excellent

Posted 4 April 2013 - 09:03

I am sorry to hear this.

Problem is, when I do a test grab everything is normal.  Full epg.

 

I will clear the cache for these channels and grab everything again.  Hopefully this improves things.

 

Willy


~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: [Poland] Several various issues #9 Robinson

  • Senior Member
  • 2,523 posts

+30
Good

Posted 4 April 2013 - 13:19

When can I check again? Today or better tomorrow?


ET9000, OpenPLi 4.0, 13E, 19E

HD51, OpenPLi 6.2, 75E - 30W


Re: [Poland] Several various issues #10 Ampersand

  • Senior Member
  • 212 posts

+2
Neutral

Posted 4 April 2013 - 13:38

I will check it as well as soon as I get back home and let you know if have te same issue.



Re: [Poland] Several various issues #11 Ampersand

  • Senior Member
  • 212 posts

+2
Neutral

Posted 4 April 2013 - 16:24

I downloaded a new epg.dat and everything is fine except:

1_0_1_1CCD_1CE8_71_820000_0_0_0 Polsat Viasat Nature (none)

 

I have epg up to 9th of April.

There is also lack of epg on Canal+ Weekend but this channel and some other (all nPremium channels are going to be canceled) will have rebranding tomorrow so possible that references also will change.



Re: [Poland] Several various issues #12 Robinson

  • Senior Member
  • 2,523 posts

+30
Good

Posted 4 April 2013 - 17:35

Jarex, everything really OK on your box?

Are you sure you do not see EIT EPG? 

Let's take any Eurosport channel (1/2 HD/SD). I had EPG only for 8-9 April. I deleted the whole EPG and just ran a fresh import and now I have only 9 April just as if the import was only for the 5th day from today. 

More or less the same for nSport channels, RBL.TV and Fightbox.

Polsat Sport News - only scattered EPG until 8 April, then 9 April - OK all day. 


Edited by Robinson, 4 April 2013 - 17:35.

ET9000, OpenPLi 4.0, 13E, 19E

HD51, OpenPLi 6.2, 75E - 30W


Re: [Poland] Several various issues #13 Ampersand

  • Senior Member
  • 212 posts

+2
Neutral

Posted 4 April 2013 - 18:54

Believe me, here no problems You described above (see attachments).

I use EpgImport plugin.

Attached File  screenshot.jpg   21.96KB   4 downloads

Attached Files



Re: [Poland] Several various issues #14 Robinson

  • Senior Member
  • 2,523 posts

+30
Good

Posted 4 April 2013 - 19:28

OK, I will delete my whole EPG again and try another EPG import later on.

But if I experience the same problem, anyone have an idea what goes wrong in my case?


ET9000, OpenPLi 4.0, 13E, 19E

HD51, OpenPLi 6.2, 75E - 30W


Re: [Poland] Several various issues #15 Robinson

  • Senior Member
  • 2,523 posts

+30
Good

Posted 4 April 2013 - 20:14

No, still the same problem here.

Attached File  OpenWebifEpg.htm   26.54KB   1 downloads

I wonder what is going on. Any ideas?

 

And one more thing.

Do you also experience "breaks" in various schedules?

Let's take Polsat 2

Attached File  Polsat2.htm   294.05KB   2 downloads

If you read it, you will see "blanks" at the following times:

5 April, 2:30-3:25

5 April, 4:30-5:30

5 April, 8:35-9:30

5 April, 20:00-21:00

I have never seen such "blank times" on Sky UK EPG.


ET9000, OpenPLi 4.0, 13E, 19E

HD51, OpenPLi 6.2, 75E - 30W


Re: [Poland] Several various issues #16 Ampersand

  • Senior Member
  • 212 posts

+2
Neutral

Posted 5 April 2013 - 06:40

Will have a closer look at it once again when get back home but I checked it yesterday so I do not expect any difference. I will compare it today on 2 different receivers and give you the answer. The only thing I can think of is image or plugin you use. I remember having a difference depending on which plugin is in use (epgimport or crossepg). I can also send you epg.dat for test but in some cases it may not work on different image and plugin, it will not be properly loaded.



Re: [Poland] Several various issues #17 Robinson

  • Senior Member
  • 2,523 posts

+30
Good

Posted 5 April 2013 - 08:00

Thanks, I am using OpenPLi with EPG Import (XMLTV Import) on my ET9000.

I have never used or even installed CrossEPG on OpenPLi.

Also, EIT EPG is switched off in my options.

 

Also, the "breaks" I mentioned above appear on several channels at different times. If Willy is interested to investigate, I think I can provide more examples than just Polsat2.


ET9000, OpenPLi 4.0, 13E, 19E

HD51, OpenPLi 6.2, 75E - 30W


Re: [Poland] Several various issues #18 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13,583 posts

+418
Excellent

Posted 5 April 2013 - 08:24

When checking yesterday in my box I had indeed the same problems as described above.

However the XMLTV file had data in it for the channels in question.  The channels file also had the links.

 

I did not understand this, and also I did not have time anmore to check further

 

This morning however, after the new import, I do have the normal epg for at least Eurosport HD.  (5 - 10 april 2013).

Clearing the cache yesterday must have done something.

 

Willy


~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: [Poland] Several various issues #19 Ampersand

  • Senior Member
  • 212 posts

+2
Neutral

Posted 5 April 2013 - 14:11

I just did clean epg update on 2 different receivers and everything is ok. Here is a link to epg.dat



Re: [Poland] Several various issues #20 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13,583 posts

+418
Excellent

Posted 5 April 2013 - 15:55

Got it.

 

After an update of the grabber, lines with no content are presented as:

    <sub-title lang="pl" />

Which is completely according xml specification.  But the importer trips over it.

 

At the moment I have included a workaround.  If the tag is empty, I will insert a space.  Now the tag is presented as usual. 

 

Problem is that I will have to clear the cache again.

 

Willy


~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*






Also tagged with one or more of these keywords: Poland

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users