Jump to content


Photo

Map 'movie' wordt niet automagisch aangemaakt?

dm7020hd

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 catastrofus

  • Senior Member
  • 2,450 posts

+29
Good

Posted 23 April 2013 - 19:23

Heb vandaag een, overbodig geraakte, ssd van 64 GB in m'n 7020hd gedrukt. Ik weet het: pure overkill maar hij slingerde hier toch maar rond... :)

Maar als ik hem laat initialiseren door PLi, versie 21 april vers geflashed, maakt hij niet de "movie" map aan onder /media/hdd. Dat zou hij toch wel moeten doen?

Uiteraard kan ssh'n naar die 7020 en de map movie zelf aanmaken maar dat lijkt me niet de bedoeling.


Edited by catastrofus, 23 April 2013 - 19:24.

Sorry, I'm a member of the "react above quote" community! :ph34r:

2 x et10k (CCCS. PLi-6.2-r) met een Synology ds214+ (2 x 6 TB) ziggo oost (voormalig @Home) + A1/A2/A3/HB (TechniSat)
 


Re: Map 'movie' wordt niet automagisch aangemaakt? #2 dirocca

  • Senior Member
  • 1,666 posts

+59
Good

Posted 23 April 2013 - 19:32

doe je dat niet in menu-instellingen-systeem-opnamelocatie

Attached File  opnamelocaties.jpg   50.55KB   12 downloads

 

grtz Philip


vuduo2 openpli6.1 1TB HDD 2xdualS2tuner

av receiver denon - samsung plasma 60inch - bose accoustimas 7.1 :rolleyes:

tvv kaart & schotel(64cm), duo lnb, OSCAM

logitech harmony ultimate

 

 

 


Re: Map 'movie' wordt niet automagisch aangemaakt? #3 catastrofus

  • Senior Member
  • 2,450 posts

+29
Good

Posted 23 April 2013 - 19:39

Nee, hij geeft daar wel aan "/hdd/movie" maar die directory bestaat echt na de hdd initialisatie.

 

Dit staat er op de ssd:

 

root@nestorix:/media/hdd# ls -l
drwx------    2 root     root         16384 Apr 23 20:38 lost+found
root@nestorix:/media/hdd#

 

Geen "movie" te bekennen dus.


Edited by catastrofus, 23 April 2013 - 19:41.

Sorry, I'm a member of the "react above quote" community! :ph34r:

2 x et10k (CCCS. PLi-6.2-r) met een Synology ds214+ (2 x 6 TB) ziggo oost (voormalig @Home) + A1/A2/A3/HB (TechniSat)
 


Re: Map 'movie' wordt niet automagisch aangemaakt? #4 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 19,696 posts

+138
Excellent

Posted 23 April 2013 - 20:02

En na een herstart? Dat heb ik onlangs ervaren met een VU+ Solo2. Identiek verhaal en pas na een herstart kon ik ineens wel opnemen.
Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Een Dreambox DM 800-SE Verder nog een een VU+ duo met 500Gb harddisk + een VU+ Uno. + ook nog een Xtrend ET4000 en een Vu+ Zero erbij. Inmiddels heb ik ook nog een VU+ Duo2 erbij, een Vu+ Solo 4K, een Formuler F4, Xtrend ET10000, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en nog het e.e.a.

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P met tweemaal 2 Tb harddisks.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.

Re: Map 'movie' wordt niet automagisch aangemaakt? #5 dirocca

  • Senior Member
  • 1,666 posts

+59
Good

Posted 23 April 2013 - 20:06

ben ff aan het denken, als je een timer aan maakt heb je dit

Attached File  screenshot1.jpg   52.45KB   14 downloads

 

als je dan met ok <<locatie>> aanklikt krijg je dit

Attached File  screenshot2.jpg   50.68KB   14 downloads

 

en hier kan je dan markeerpunten aanmaken

 

grtz Philip

 

 


vuduo2 openpli6.1 1TB HDD 2xdualS2tuner

av receiver denon - samsung plasma 60inch - bose accoustimas 7.1 :rolleyes:

tvv kaart & schotel(64cm), duo lnb, OSCAM

logitech harmony ultimate

 

 

 


Re: Map 'movie' wordt niet automagisch aangemaakt? #6 catastrofus

  • Senior Member
  • 2,450 posts

+29
Good

Posted 23 April 2013 - 20:12

Frenske, je gaf het indirekte goede antwoord! B)

De map "/media/hdd/movie" wordt pas aangemaakt bij de eerste opname op dat ding dus. Heb niet gereboot.

 

Thanks!


Edited by catastrofus, 23 April 2013 - 20:13.

Sorry, I'm a member of the "react above quote" community! :ph34r:

2 x et10k (CCCS. PLi-6.2-r) met een Synology ds214+ (2 x 6 TB) ziggo oost (voormalig @Home) + A1/A2/A3/HB (TechniSat)
 


Re: Map 'movie' wordt niet automagisch aangemaakt? #7 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 19,696 posts

+138
Excellent

Posted 23 April 2013 - 20:21

Ik kon in eerste instantie niet opnemen. Na een herstart was het opgelost.
Ach, wat maakt het. Het werkt. ;)
Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Een Dreambox DM 800-SE Verder nog een een VU+ duo met 500Gb harddisk + een VU+ Uno. + ook nog een Xtrend ET4000 en een Vu+ Zero erbij. Inmiddels heb ik ook nog een VU+ Duo2 erbij, een Vu+ Solo 4K, een Formuler F4, Xtrend ET10000, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en nog het e.e.a.

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P met tweemaal 2 Tb harddisks.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.

Re: Map 'movie' wordt niet automagisch aangemaakt? #8 MiLo

  • PLi® Core member
  • 13,719 posts

+287
Excellent

Posted 24 April 2013 - 10:54

De map "/media/hdd/movie" wordt pas aangemaakt bij de eerste opname op dat ding dus. Heb niet gereboot.

Het onderliggende systeem is dat hij altijd probeert de opname map aan te maken als die niet bestaat.

Dus als je een opname instelt dat die moet opnemen naar /media/hdd/movie/bla/die/bla/enzo/ dan wordt data hele pad aangemaakt zodra de opname start.

Handig als je een lege disk installeert en nog timers hebt met allerlei sub-paden voor film en series.
Real musicians never die - they just decompose

Re: Map 'movie' wordt niet automagisch aangemaakt? #9 dirocca

  • Senior Member
  • 1,666 posts

+59
Good

Posted 24 April 2013 - 11:03

De map "/media/hdd/movie" wordt pas aangemaakt bij de eerste opname op dat ding dus. Heb niet gereboot.

Het onderliggende systeem is dat hij altijd probeert de opname map aan te maken als die niet bestaat.

Dus als je een opname instelt dat die moet opnemen naar /media/hdd/movie/bla/die/bla/enzo/ dan wordt data hele pad aangemaakt zodra de opname start.

Handig als je een lege disk installeert en nog timers hebt met allerlei sub-paden voor film en series.

inderdaad zoals ik al zei ;)

 

grtz Philip


vuduo2 openpli6.1 1TB HDD 2xdualS2tuner

av receiver denon - samsung plasma 60inch - bose accoustimas 7.1 :rolleyes:

tvv kaart & schotel(64cm), duo lnb, OSCAM

logitech harmony ultimate

 

 

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users