Jump to content


Photo

Verkeerde opname?


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 chant

  • Senior Member
  • 279 posts

+1
Neutral

Posted 27 May 2013 - 18:47

Hallo,

 

Ik ben lid van HBO. Nu heb ik middels de autotimer plugin de serie Game of Thrones steeds opgenomen. Echter is de laatste opname van 20-05-2013 (aflevering 8) niet gelukt. Hij is wel 2.3 GB groot maar speelt niet af, dat wil zeggen dat het zwart blijft en ik zie de tijd met ongeveer 10 a 15 seconden verspringen. Ik heb nu het 'achteraf decoderen' geprobeerd maar dat helpt ook niet. Weet iemand hoe ik dit bestand weer werkend kan krijgen? Of misschien heeft iemand deze opname ook nog staan en is bereid deze met mij te delen?

Hopelijk kan iemand mij helpen.

 

M.v.g.

 

Chant



Re: Verkeerde opname? #2 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 45,727 posts

+512
Excellent

Posted 27 May 2013 - 19:11

Welke ontvanger? Alleen de ET- en de XP ontvangers kunnen achteraf decoderen. En dan nog ook je hebben aangegeven dat er met de opname ook de ecm's opgenomen moeten worden (zo uit m'n hoofd).
* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: Verkeerde opname? #3 chant

  • Senior Member
  • 279 posts

+1
Neutral

Posted 27 May 2013 - 19:27

ET9000 heb ik.

Dat tweede weet ik niet. Waar moet ik dat instellen? Is het niet zo dat de hele stream opgeslagen wordt?



Re: Verkeerde opname? #4 chant

  • Senior Member
  • 279 posts

+1
Neutral

Posted 28 May 2013 - 12:31

Ok, ik denk dus dat de opname niet meer gered kan worden. Heeft iemand toevallig die opname nog op zijn schijf staan en is bereid deze te delen?

 

Alvast dank.



Re: Verkeerde opname? #5 Stephan296

  • Senior Member
  • 948 posts

+8
Neutral

Posted 28 May 2013 - 12:39

Ik heb je een bericht gestuurd!


 Hardware: Clarke Tech ET9200 & Xtrend ET5000- Triax 78cm - 28.2E/23.5E/19.2E/13E
Software : Laatste Pli 4.0 Nightly Build - CCcam 2.2.1 - Settings van Hans
 


Re: Verkeerde opname? #6 doddema

  • Senior Member
  • 528 posts

+14
Neutral

Posted 28 May 2013 - 16:20

Is er geen plugin waarme je je opnames beschkbaar steld, en opnames van anderen op kunt halen?
VU+Ultimo met OpenPLI 4.0, 2TB hdd. Oscam, CD seca3 kaart en Ziggo kaart.
Dreambox 7025+ met temperatuur geregelde koeling, OpenPLI image, Swapfile 64mb op CF kaart.
VU+DUO met openPLI CCcam.

Re: Verkeerde opname? #7 jeanclaude

  • Senior Member
  • 818 posts

+27
Good

Posted 28 May 2013 - 16:38

er is deze week geen nieuwe aflevering. wordt de "gemiste" aflevering deze week op geen enkele HBo zender herhaald ?


DreamBox 7000S+8000HD (eindelijk), openPLi, CCcam, 85 cm schotel, draaibare opstelling en VEEL te weinig slaap.

Re: Verkeerde opname? #8 chant

  • Senior Member
  • 279 posts

+1
Neutral

Posted 28 May 2013 - 19:46

Ik weet dat er deze week geen aflevering was i.v.m. een feestdag in de V.S. Maar ik had het over de aflevering van 20 Mei. Dat was aflevering 8. Ik had gehoopt dat iemand die nog wel op zijn of haar harde schijf had staan en kon sturen via wetransfer ofzo.

Hij wordt nog wel een keer uitgezonden op HBO 3 maar dat is pas de 16de, en niet in HD.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users