Jump to content


Photo

No new plugins found

DM8000 plugins

  • Please log in to reply
56 replies to this topic

#1 Cookiesmonster

  • Senior Member
  • 129 posts

0
Neutral

Posted 18 August 2013 - 13:29

Hoi,

 

Ik heb een DM8000 die geen plugins meer ophaalt. Als ik naar MENU -- Applicaties -- Download ga krijg ik de melding "No New Plugins found"

Ik dacht dat het aan mijn boatloader en flash image lag dus ik heb het teruggebracht naar boatloader 82 met flashimage OpenPLi-2.0-beta-dm8000-20110219

De netwerk instellingen staan op DHCP. Ik kan de box benaderen via mijn netwerk. De netwerk instellingen met uitzondering van het IP adres zijn identiek.

 

Ik heb nog een 2e DM8000 met bootloader 82. Hier kan ik wel plugins downloaden.

Mijn router en/of switch heeft dus geen probleem.

 

De bestanden in \\IP\Root\etc\opkg zijn op beide boxen identiek.

 

Iemand een suggestie?


Xtrend ET10000 (4 TB HD & OpenPli 7.2)Xtrend ET10000 (4 TB HD & OpenPli 7.2), Xtrend ET10000 (2 TB HD & OpenPli 7.2)


Re: No new plugins found #2 littlesat

  • PLi® Core member
  • 52,264 posts

+591
Excellent

Posted 18 August 2013 - 13:47

Openpli 2.0 is ook zeer oud... Daarom de feeds ook...

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: No new plugins found #3 Cookiesmonster

  • Senior Member
  • 129 posts

0
Neutral

Posted 18 August 2013 - 14:07

Openpli 2.0 is ook zeer oud... Daarom de feeds ook...

 

Dus wat is je advies?
Wanneer ik PLI 3 gebruik heb ik tunerproblemen.
Als ik de laatste pli met 2.1 installeer welke boatloader heb ik dan nodig?


Xtrend ET10000 (4 TB HD & OpenPli 7.2)Xtrend ET10000 (4 TB HD & OpenPli 7.2), Xtrend ET10000 (2 TB HD & OpenPli 7.2)


Re: No new plugins found #4 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 24,509 posts

+253
Excellent

Posted 18 August 2013 - 14:23

Bootloader 84 voor de laatste OpenPLi versies voor de 8k.
http://dreamboxupdat...e-dm8000-84.nfi

Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Dreamboxen heb ik niet meer echt actief. Verder heb ik ook nog een een VU+ duo2 met 500Gb harddisk + een VU+ Uno, Zero, Solo 4K, Ultimo 4K, Zero 4K, Uno 4Kse. + ook nog een Xtrend ET7x00. Daarnaast heb ik ook nog diverse andere modellen w.o. een Formuler F4, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en verder nog wel het e.e.a. waarmee op verzoek vanalles wordt getest. Iemand moet het tenslotte doen. ;) :)
Los van de eerder genoemde modellen heb ik nog wel een rits aan testsamples als Mut@nt 2400HD, HD60, GB UE4K, GB Trio4K, Maxitec Multibox combo en Twin, Octagon sf8008, sf8008 mini en last but nog least enkele modellen van het Grieks Duitse Edision.

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P 
met tweemaal 2 Tb harddisks + een Synology DS414 met 12 Tb Totale opslag.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.


Re: No new plugins found #5 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 24,509 posts

+253
Excellent

Posted 18 August 2013 - 14:26

Versie 2.1 is wel heel erg gedateerd, dus zou ik 3.0 toch eens gewoon testen met de juiste bootloader.

Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Dreamboxen heb ik niet meer echt actief. Verder heb ik ook nog een een VU+ duo2 met 500Gb harddisk + een VU+ Uno, Zero, Solo 4K, Ultimo 4K, Zero 4K, Uno 4Kse. + ook nog een Xtrend ET7x00. Daarnaast heb ik ook nog diverse andere modellen w.o. een Formuler F4, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en verder nog wel het e.e.a. waarmee op verzoek vanalles wordt getest. Iemand moet het tenslotte doen. ;) :)
Los van de eerder genoemde modellen heb ik nog wel een rits aan testsamples als Mut@nt 2400HD, HD60, GB UE4K, GB Trio4K, Maxitec Multibox combo en Twin, Octagon sf8008, sf8008 mini en last but nog least enkele modellen van het Grieks Duitse Edision.

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P 
met tweemaal 2 Tb harddisks + een Synology DS414 met 12 Tb Totale opslag.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.


Re: No new plugins found #6 littlesat

  • PLi® Core member
  • 52,264 posts

+591
Excellent

Posted 18 August 2013 - 14:39

Als je tunerproblemen met openpli >=3.0 dan denk ik dat je een clone box hebt.... Mijn advies is dan klagen waar de de box hebt gekocht... Of als je een moderner image wilt dan toch maar eens een nieuwe echte box kopen...

Edited by littlesat, 18 August 2013 - 14:40.

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: No new plugins found #7 Cookiesmonster

  • Senior Member
  • 129 posts

0
Neutral

Posted 18 August 2013 - 14:49

Versie 2.1 is wel heel erg gedateerd, dus zou ik 3.0 toch eens gewoon testen met de juiste bootloader.

 

Hoi Frenske,

Ik heb zojuist de PLI 2.1 geinstalleerd van 2012-09-24. De box wordt dan automatisch ge-update naar boatloader #84.

Ik heb hetzelfde probleem en een nieuwe erbij met het scannen. De melding is error starting scanning.

Wanneer ik PLI 3 installeer dan kan ik niet meer kijken als ik iets aan het opnemen ben terwijl er wel 2 tuners in zitten.

 

Als je tunerproblemen met openpli >=3.0 dan denk ik dat je een clone box hebt.... Mijn advies is dan klagen waar de de box hebt gekocht... Of als je een moderner image wilt dan toch maar eens een nieuwe echte box kopen...

 

Littlesat,
Het lijkt me erg stug dat ik een kloon heb. Ik heb de DM8000 enige tijd geleden gekocht van Frenske die ook aan het reageren is op dit topic.


Xtrend ET10000 (4 TB HD & OpenPli 7.2)Xtrend ET10000 (4 TB HD & OpenPli 7.2), Xtrend ET10000 (2 TB HD & OpenPli 7.2)


Re: No new plugins found #8 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 55,450 posts

+1,126
Excellent

Posted 18 August 2013 - 14:55

Een OpenPLi image die spontaan zelf de bootloader update?


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: No new plugins found #9 DeBeek

  • Senior Member
  • 1,431 posts

+44
Good

Posted 18 August 2013 - 15:00

Een OpenPLi image die spontaan zelf de bootloader update?

Yep..


Vu+DUO4K, (DVB-C FBC & DVB-S2X FBC twin tuner), Bluetooth remote, OpenPLi 7.3 Stable, My-FullNightHD skin,

2x Synology DS-116, 16 Gb USB, Autotimer, Epg Refresh, Ziggo Kabel-tv, Astra 28.2,


Re: No new plugins found #10 Cookiesmonster

  • Senior Member
  • 129 posts

0
Neutral

Posted 18 August 2013 - 15:09

Wat kan ik nog meer doen?


Xtrend ET10000 (4 TB HD & OpenPli 7.2)Xtrend ET10000 (4 TB HD & OpenPli 7.2), Xtrend ET10000 (2 TB HD & OpenPli 7.2)


Re: No new plugins found #11 Beeker

  • Senior Member
  • 849 posts

+135
Excellent

Posted 18 August 2013 - 15:40

Wanneer ik PLI 3 installeer dan kan ik niet meer kijken als ik iets aan het opnemen ben terwijl er wel 2 tuners in zitten.

 

Ik heb zojuist een tweede DVB-C tuner besteld voor mijn 8000. Zodra die binnen is en ik heb hem ingegebouwd ga ik kijken of dat probleem zich ook voordoet bij mij met openpli 2.1/3.0/4.0.

Het zou best kunnen dat deze bug ? nooit aan het licht is gekomen, omdat er maar relatief weinig forumlezers zijn met een dubbele DVB-C tuner in een 8000.

 

U hoort nog van mij.


DM8000.  Wavefrontier T55  13.0|19.2|23.5|28.2 + Ziggo.


Re: No new plugins found #12 Cookiesmonster

  • Senior Member
  • 129 posts

0
Neutral

Posted 18 August 2013 - 15:45

Wanneer ik PLI 3 installeer dan kan ik niet meer kijken als ik iets aan het opnemen ben terwijl er wel 2 tuners in zitten.

 

Ik heb zojuist een tweede DVB-C tuner besteld voor mijn 8000. Zodra die binnen is en ik heb hem ingegebouwd ga ik kijken of dat probleem zich ook voordoet bij mij met openpli 2.1/3.0/4.0.

Het zou best kunnen dat deze bug ? nooit aan het licht is gekomen, omdat er maar relatief weinig forumlezers zijn met een dubbele DVB-C tuner in een 8000.

 

U hoort nog van mij.

 

Top.

 

Ik heb zojuist een box nogmaals geflashed met een image uit Januari 2012 en ik heb in ieder geval weer de zenderlijst maar ik kan nog steeds niets downloaden terwijl de DM8000 wel via het netwerk benaderbaar is.

Ik heb even gekeken naar mijn andere DM8000 met een image uit April 2012 en hiermee kan ik wel downloaden. De plugins zijn dus wel beschikbaar.


Xtrend ET10000 (4 TB HD & OpenPli 7.2)Xtrend ET10000 (4 TB HD & OpenPli 7.2), Xtrend ET10000 (2 TB HD & OpenPli 7.2)


Re: No new plugins found #13 Beeker

  • Senior Member
  • 849 posts

+135
Excellent

Posted 18 August 2013 - 15:50

 

.

 

 

 

 

 

Ik heb zojuist een box nogmaals geflashed met een image uit Januari 2012 en ik heb in ieder geval weer de zenderlijst maar ik kan nog steeds niets downloaden terwijl de DM8000 wel via het netwerk benaderbaar is.

Ik heb even gekeken naar mijn andere DM8000 met een image uit April 2012 en hiermee kan ik wel downloaden. De plugins zijn dus wel beschikbaar.

Dat je met een oude image geen plugins kan downloaden kan kloppen, zoals Littlesat  al aangaf. Dat staat los van het tunerprobleem.


DM8000.  Wavefrontier T55  13.0|19.2|23.5|28.2 + Ziggo.


Re: No new plugins found #14 Cookiesmonster

  • Senior Member
  • 129 posts

0
Neutral

Posted 18 August 2013 - 16:04

 

 

.

 

 

 

 

 

Ik heb zojuist een box nogmaals geflashed met een image uit Januari 2012 en ik heb in ieder geval weer de zenderlijst maar ik kan nog steeds niets downloaden terwijl de DM8000 wel via het netwerk benaderbaar is.

Ik heb even gekeken naar mijn andere DM8000 met een image uit April 2012 en hiermee kan ik wel downloaden. De plugins zijn dus wel beschikbaar.

Dat je met een oude image geen plugins kan downloaden kan kloppen, zoals Littlesat  al aangaf. Dat staat los van het tunerprobleem.

 

 

Hoi Beeker,

 

A. Ik heb geen clone want ik heb hem gekocht van Frenske en hij heeft mij bevestigd dat het een originele box is.
B. Ik heb 2 DM8000 machines beide met een PLI 2.1 Op de ene machine kan ik wel plugins downloaden en op de andere niet.

    Kun jij mij aub uitleggen waarom volgens jou klopt dat ik geen plugins kan downloaden? Misschien zie ik iets over het hoofd.

 

Ik las elders op het forum zo'n zelfde issue met het wget commando maar dan met een VUO box.

 

Thanks again!


Edited by Cookiesmonster, 18 August 2013 - 16:07.

Xtrend ET10000 (4 TB HD & OpenPli 7.2)Xtrend ET10000 (4 TB HD & OpenPli 7.2), Xtrend ET10000 (2 TB HD & OpenPli 7.2)


Re: No new plugins found #15 Beeker

  • Senior Member
  • 849 posts

+135
Excellent

Posted 18 August 2013 - 16:21

Als het blijkt dat het opnameprobleem een openpli 3.0 probleem is, zal er ongetwijfeld wel een oplossing komen. Dan kunt u over naar 3.0.

 

Je kunt de bestanden in etc/opkg nog vergelijken bij beide boxen. Via telnet een opkg update geven, en proberen de plugins via telnet te installeren.Ik doe dat nu ook, maar dat is weer een andere reden.


DM8000.  Wavefrontier T55  13.0|19.2|23.5|28.2 + Ziggo.


Re: No new plugins found #16 littlesat

  • PLi® Core member
  • 52,264 posts

+591
Excellent

Posted 18 August 2013 - 17:22

Tunerproblemen heb je niet meer met openpli 3.0....

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: No new plugins found #17 Beeker

  • Senior Member
  • 849 posts

+135
Excellent

Posted 18 August 2013 - 17:26

Tunerproblemen heb je niet meer met openpli 3.0....

 

Cookiemonster is ook de enige die het probleem heeft. Dus ik twijfel ook.Maar goed je weet maar nooit.


Edited by Beeker, 18 August 2013 - 17:29.

DM8000.  Wavefrontier T55  13.0|19.2|23.5|28.2 + Ziggo.


Re: No new plugins found #18 Cookiesmonster

  • Senior Member
  • 129 posts

0
Neutral

Posted 18 August 2013 - 17:28

Als het blijkt dat het opnameprobleem een openpli 3.0 probleem is, zal er ongetwijfeld wel een oplossing komen. Dan kunt u over naar 3.0.

 

Je kunt de bestanden in etc/opkg nog vergelijken bij beide boxen. Via telnet een opkg update geven, en proberen de plugins via telnet te installeren.Ik doe dat nu ook, maar dat is weer een andere reden.

 

Ik ben niet bekend met telnet naar de dreambox.

Hoe dit ik dit gewoon met putty naar het ip adres van mijn dreambox en hoe dan verder?


Xtrend ET10000 (4 TB HD & OpenPli 7.2)Xtrend ET10000 (4 TB HD & OpenPli 7.2), Xtrend ET10000 (2 TB HD & OpenPli 7.2)


Re: No new plugins found #19 Beeker

  • Senior Member
  • 849 posts

+135
Excellent

Posted 18 August 2013 - 17:37

Missschien is het toch beter om over te stappen naar 3.0 en daar het probleem opzoeken. 2.1 is oud en er is veel veranderd,Bovendien weet ik niet of die feed het nog wel doet.


DM8000.  Wavefrontier T55  13.0|19.2|23.5|28.2 + Ziggo.


Re: No new plugins found #20 Happysat

  • Senior Member
  • 686 posts

+42
Good

Posted 18 August 2013 - 17:45

De feeds voor Pli 2.1  dm8000, dm800se en dm500hd werken niet meer!

Alleen de 800hd nog, check maar zelluf:

 

http://downloads.pli...000/Packages.gz

 

Dan krijg je ook never nooit plugins te zien...


'Wie weet spreekt niet, wie spreekt weet niet'

Sunray Vu Solo2/DM800SE V2 DVB-S2/C/T T-85 (28e,23e,19e,13e,9e,4e,1w,5w)






Also tagged with one or more of these keywords: DM8000, plugins

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users