Jump to content


Photo

CCcam steeds uit

CCcam

  • Please log in to reply
55 replies to this topic

#1 casperb71

  • Senior Member
  • 254 posts

+1
Neutral

Posted 13 November 2013 - 19:53

Sinds een paar dagen merk ik dat na de nachtelijke update de CCcam niet meer draait. Ik moet dan de oude softcam-plugin verwijderen en opnieuw installeren. Ik werk met Pli 3 in mijn VU+ Duo. Heb zowel CCcam 2.3.0 als 2.2.1 gebruikt maar dat maakt niets uit.

Wat kan ik hier aan doen?


VU+ Uno4K met OpenPLi 7.0 met Wavefrontier T90 op 28,2E 23,5E 19,2E 16,0E 13,0E 10,0E 7E 4,8E 08,W 4W 8W 12,5W 15W


Re: CCcam steeds uit #2 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 46,177 posts

+513
Excellent

Posted 14 November 2013 - 10:41

Het snelste is even opnieuw flashen.


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: CCcam steeds uit #3 casperb71

  • Senior Member
  • 254 posts

+1
Neutral

Posted 14 November 2013 - 19:54

Waarom opnieuw Flashen? Deze configuratie staat er pas een maand op en heb nagenoeg geen bijzondere plugins draaien. Vandaag startte hij wel goed op. Ik heb gisteren wel een handmatige back-up gedraaid. Zou dit een positieve invloed hebben gehad?

VU+ Uno4K met OpenPLi 7.0 met Wavefrontier T90 op 28,2E 23,5E 19,2E 16,0E 13,0E 10,0E 7E 4,8E 08,W 4W 8W 12,5W 15W


Re: CCcam steeds uit #4 Tech

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 11,949 posts

+300
Excellent

Posted 14 November 2013 - 22:09

Gebruik je daar toevallig een prio lijst in?
Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang....

Re: CCcam steeds uit #5 casperb71

  • Senior Member
  • 254 posts

+1
Neutral

Posted 14 November 2013 - 23:07

Sorry, wat is een priolijst?

VU+ Uno4K met OpenPLi 7.0 met Wavefrontier T90 op 28,2E 23,5E 19,2E 16,0E 13,0E 10,0E 7E 4,8E 08,W 4W 8W 12,5W 15W


Re: CCcam steeds uit #6 littlesat

  • PLi® Core member
  • 52,171 posts

+591
Excellent

Posted 15 November 2013 - 00:13

/etc/CCcam.prio

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: CCcam steeds uit #7 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 46,177 posts

+513
Excellent

Posted 15 November 2013 - 09:58

Ik zeg flashen omdat verder niemand anders hiervan last heeft.

 

Het enige wat ik me kan bedenken is dat je naar bepaalde Franse zenders kijkt, die anti-CCcam-maatregelen hebben getroffen, waardoor CCcam crasht.


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: CCcam steeds uit #8 casperb71

  • Senior Member
  • 254 posts

+1
Neutral

Posted 21 November 2013 - 19:27

Priolijst heb ik niet. Is dit wel nodig?

Franse zenders kijk ik niet. Hoofdzakelijk NL/UK en D.


VU+ Uno4K met OpenPLi 7.0 met Wavefrontier T90 op 28,2E 23,5E 19,2E 16,0E 13,0E 10,0E 7E 4,8E 08,W 4W 8W 12,5W 15W


Re: CCcam steeds uit #9 Sjaaky

  • Senior Member
  • 7,443 posts

+41
Good

Posted 21 November 2013 - 21:22

Bij mij crasht CCcam als ik motors tv of mezzo probeer te kijken. Er zijn meer zenders waar CCcam op crasht, maar die kan ik niet benoemen.

Re: CCcam steeds uit #10 Tech

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 11,949 posts

+300
Excellent

Posted 21 November 2013 - 21:26

Die twee kanalen zorgen inderdaad dat CCcam onderuit gaat, met een correcte prio is dit te voorkomen.


Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang....

Re: CCcam steeds uit #11 casperb71

  • Senior Member
  • 254 posts

+1
Neutral

Posted 21 November 2013 - 22:35

Hoe kan ik die prio maken?


VU+ Uno4K met OpenPLi 7.0 met Wavefrontier T90 op 28,2E 23,5E 19,2E 16,0E 13,0E 10,0E 7E 4,8E 08,W 4W 8W 12,5W 15W


Re: CCcam steeds uit #12 radxnl

  • Senior Member
  • 1,527 posts

+57
Good

Posted 21 November 2013 - 22:41

een file maken (platte text) genaamd CCcam.prio deze zet je in /etc neer ( dus volledige pad is /etc/CCcam.prio )

 

met daarin 1 regel:

i: 0500:32920

dan eenmalig je cam herstarten en dan gaat het waarschijnlijk wel goed



Re: CCcam steeds uit #13 teo1966

  • Senior Member
  • 899 posts

+8
Neutral

Posted 21 November 2013 - 23:55

probeer deze maar eens

 

P: 0100:00006A
I: 0500
I: 0622
I: 0624
I: 0648
I: 098C
I: 09C4
I: 0B00
I: 0D00
I: 0D03
I: 0D05
I: 0D70
I: 0D95
I: 0D96
I: 1702
I: 1811
I: 1817
I: 1818
I: 1819
I: 1833
I: 1863


VU+ULTIMO4K/HD11/HD530C/HD51 openpli 7.3


Re: CCcam steeds uit #14 casperb71

  • Senior Member
  • 254 posts

+1
Neutral

Posted 22 November 2013 - 10:27

Dank en ik heb de prio aangemaakt. Moet ik nu die van radxl of teo instellen?


VU+ Uno4K met OpenPLi 7.0 met Wavefrontier T90 op 28,2E 23,5E 19,2E 16,0E 13,0E 10,0E 7E 4,8E 08,W 4W 8W 12,5W 15W


Re: CCcam steeds uit #15 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 24,336 posts

+246
Excellent

Posted 22 November 2013 - 10:42

Jij kunt beide ignore regels eventueel ook combineren in één prio file.

Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Dreamboxen heb ik niet meer echt actief. Verder heb ik ook nog een een VU+ duo2 met 500Gb harddisk + een VU+ Uno, Zero, Solo 4K, Ultimo 4K, Zero 4K, Uno 4Kse. + ook nog een Xtrend ET7x00. Daarnaast heb ik ook nog diverse andere modellen w.o. een Formuler F4, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en verder nog wel het e.e.a. waarmee op verzoek vanalles wordt getest. Iemand moet het tenslotte doen. ;) :)
Los van de eerder genoemde modellen heb ik nog wel een rits aan testsamples als Mut@nt 2400HD, HD60, GB UE4K, GB Trio4K, Maxitec Multibox combo en Twin, Octagon sf8008, sf8008 mini en last but nog least enkele modellen van het Grieks Duitse Edision.

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P 
met tweemaal 2 Tb harddisks + een Synology DS414 met 12 Tb Totale opslag.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.


Re: CCcam steeds uit #16 Tech

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 11,949 posts

+300
Excellent

Posted 22 November 2013 - 10:53

Ik zou die van radxl nemen, die ignored maar één provider op Viaccess, bij die andere ignore je complete caid's.


Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang....

Re: CCcam steeds uit #17 casperb71

  • Senior Member
  • 254 posts

+1
Neutral

Posted 22 November 2013 - 11:21

Helder tnx

VU+ Uno4K met OpenPLi 7.0 met Wavefrontier T90 op 28,2E 23,5E 19,2E 16,0E 13,0E 10,0E 7E 4,8E 08,W 4W 8W 12,5W 15W


Re: CCcam steeds uit #18 Rob van der Does

  • Senior Member
  • 7,732 posts

+184
Excellent

Posted 22 November 2013 - 11:43

Ik zou die van radxl nemen, die ignored maar één provider op Viaccess, bij die andere ignore je complete caid's.

Gedaan. En CCcam stapt nog steeds uit op de Franse zenders.



Re: CCcam steeds uit #19 Tech

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 11,949 posts

+300
Excellent

Posted 22 November 2013 - 11:44

Kijk dan even welke caid's op dat kanaal aktief zijn, en voeg die toe aan de priolijst, ikzelf denk dat het viaccess is, dan kan je die compleet toevoegen.


Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang....

Re: CCcam steeds uit #20 Tech

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 11,949 posts

+300
Excellent

Posted 22 November 2013 - 11:47

Als je het niet wilt/kunt uitzoeken kan je ook de complete Viaccess caid wegfilteren,

 

 

I: 0500

Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang....





3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users