Jump to content


Photo

Meer EPG-info UK-kanalen?


  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 arno34

  • Senior Member
  • 119 posts

+2
Neutral

Posted 18 November 2013 - 18:00

Is er een manier om meer EPG-info the krijgen van de Astra2-zenders?

 

Ik krijg van veel zenders alleen de info van het huidige en het volgende programma. Iets verder vooruit zou handig zijn. Iemand die hier iets op weet?



Re: Meer EPG-info UK-kanalen? #2 zeeteefje

  • Senior Member
  • 1,574 posts

+24
Neutral

Posted 18 November 2013 - 19:45

Freesat EPG aanzetten in de epg instellingen of  epg importeren met de plugin "epgimport"



Re: Meer EPG-info UK-kanalen? #3 arno34

  • Senior Member
  • 119 posts

+2
Neutral

Posted 18 November 2013 - 19:48

Freesat EPG staat al aan, EPGImport staat niet bij de downloadable plugins...



Re: Meer EPG-info UK-kanalen? #4 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 15,963 posts

+585
Excellent

Posted 19 November 2013 - 09:00

XMLTV import - helemaal onderaan.

 

Willy


~~Rytec Team~~
Maxytec Multibox SE OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Meer EPG-info UK-kanalen? #5 arno34

  • Senior Member
  • 119 posts

+2
Neutral

Posted 19 November 2013 - 13:11

Okay, xmltvimport heb ik geinstalleerd. Die heeft ook xmltvimport-rytec geinstalleerd heb ik gezien. Enigma opnieuw opgestart. Maar ik zie nog geen verschil.

 

Moet ik nog iets anders instellen ergens?

Al vast bedankt.



Re: Meer EPG-info UK-kanalen? #6 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 15,963 posts

+585
Excellent

Posted 19 November 2013 - 13:31

Ja, EPGimport configureren om de epg te importeren.

(Menu- applicaties - EPGimport)

Niet vergeten sources aan te vinken  (blauwe knop).

 

Willy


~~Rytec Team~~
Maxytec Multibox SE OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Meer EPG-info UK-kanalen? #7 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 64,174 posts

+1,534
Excellent

Posted 19 November 2013 - 13:32

Ja, via de blauwe knop de plugin in gaan, en configureren.

 

Dus selecteren welke EPG je wilt importeren (er is een hele lijst), voor hoeveel dagen, en wanneer je dat op de dag wilt doen. Daarna de plugin activeren zodat dit vervolgens elke dag gebeurd, en eventueel via de gele knop handmatig een eerste import doen.


Currently in use: VU+ Duo 4K (2xFBC S2), VU+ Solo 4K (1xFBC S2), SAB AlphaTriple HD (S2+T2), (Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (S2+T2)

Due to my bad health, I will have periods of inactivity, during which I won't respond to posts or PM.

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.


Re: Meer EPG-info UK-kanalen? #8 arno34

  • Senior Member
  • 119 posts

+2
Neutral

Posted 19 November 2013 - 14:45

Ok, hij staat te importeren nu (handmatig). Sources en alle andere zaken ingesteld. Hoop dat dit gaat werken. Hartstikke bedankt.  :)



Re: Meer EPG-info UK-kanalen? #9 Driewerf

  • Member
  • 16 posts

0
Neutral

Posted 19 November 2013 - 14:53

Als alternatief:

 

laat je ontvanger circa 35 minuten op een Freesatkanaal staan (bv BBC 1). De EPG van vrijwel alle Freesatkanalen wordt dan geladen voor een week.

Ik maak iedere dag een fakeopname van 35 minuten en heb altijde de actuele EPG informatie.



Re: Meer EPG-info UK-kanalen? #10 arno34

  • Senior Member
  • 119 posts

+2
Neutral

Posted 19 November 2013 - 15:01

Het werkt. :D  Super! Nogmaals bedankt!  :D 3 plusjes uitgereikt.



Re: Meer EPG-info UK-kanalen? #11 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 64,174 posts

+1,534
Excellent

Posted 19 November 2013 - 15:02

Je hoeft geen fake opname te starten, je kunt ook gewoon een zap timer programmeren.

 

Die haalt de box uit deep standby indien nodig, zapt naar het juiste kanaal, en zet de box weer in zijn oude stand als de timer afloopt.


Currently in use: VU+ Duo 4K (2xFBC S2), VU+ Solo 4K (1xFBC S2), SAB AlphaTriple HD (S2+T2), (Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (S2+T2)

Due to my bad health, I will have periods of inactivity, during which I won't respond to posts or PM.

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.


Re: Meer EPG-info UK-kanalen? #12 arno34

  • Senior Member
  • 119 posts

+2
Neutral

Posted 19 November 2013 - 15:14

Je bedoelt om hem op die default tijd van 5:45 te laten inlezen? Ik kan hem toch ook gewoon om 9 uur zetten of zo? Dan staat de ontvanger toch (bijna) altijd aan. 

 

Ik gebruik alleen gewone standby. Leest hij dan in om 5:45?



Re: Meer EPG-info UK-kanalen? #13 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 15,963 posts

+585
Excellent

Posted 19 November 2013 - 15:55

Bij voorkeur 9:00

De epg wordt geupdated tussen 5 en 7 uur.  Dus bij voorkeur een tijd hierna gebruiken.

Anders kan het zijn dat je de file van gisteren hebt.

 

Als je hem om 5h45 zet zal ie hem wel importeren in gewone standby.  Als je de box in deep standby zet waakt ie op en blijft jouw box aanstaan.

 

Willy


Edited by doglover, 19 November 2013 - 15:57.

~~Rytec Team~~
Maxytec Multibox SE OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Meer EPG-info UK-kanalen? #14 arno34

  • Senior Member
  • 119 posts

+2
Neutral

Posted 19 November 2013 - 17:02

Ok, ik heb het op 9 uur gezet nu. Dank je,




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users