Jump to content


Photo

BlackAlu-Coolman skin not working, and how to recover using telnet

skin recovery terminal

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 YoungJules

  • Member
  • 14 posts

0
Neutral

Posted 11 December 2013 - 16:09

I have a Vu+Duo, Openpli 3.0, kernel 3.1.1, enigma 2013-12-10 and just installed the BlackAlu-Coolman skin, but it failed to work correctly.

The menus appear to come up on screen, but all the text/options is missing from them... anyone any ideas? :huh:

It meant there was no easy way to go back to a working skin using the STB/remote.

 

However, in /etc/enigma2, there's a file called settings.  You can edit this file in vi, just look towards the end for something like

 

...

config.ParentalControl.configured=true
config.skin.primary_skin=BlackAlu-Coolman-Mod/skin.xml
config.audio.volume=60

...

 

and change it to (for example)

 

...

config.ParentalControl.configured=true
config.skin.primary_skin=PLi-HD/skin.xml
config.audio.volume=60

...

 

Perhaps this might help someone who gets stuck with a similar problem.

Kind regards.

YoungJules



Re: BlackAlu-Coolman skin not working, and how to recover using telnet #2 Sparkypicks

  • Member
  • 4 posts

0
Neutral

Posted 5 January 2014 - 18:47

Hi YoungJoules, im new to all this, but i put the same skin on and cant change it back through my remote. I dont understand the way you were describing through telenet. Is there another way at all? Thanks





Also tagged with one or more of these keywords: skin, recovery, terminal

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users