Jump to content


Photo

Updated naar pli4 blijft hangen in boot

et9200

  • Please log in to reply
54 replies to this topic

Re: Updated naar pli4 blijft hangen in boot #21 ReneW

  • Senior Member
  • 160 posts

0
Neutral

Posted 17 January 2014 - 16:57

Natuurlijk kon ik het ook niet nalaten om opnieuw proberen te flashen.

 

Nou weet ik niet wat er anders altijd te zien is tijdens het flashen, maar viel me wel op dat ik een error daarbij zag:

 

ÿ

BCM74130011
012
K1
K2
 
K3
 
K4
 
K5
 
Shmoo Version=3.8
DDR Freq=0x0000018C
%00000001%
RC1=00000006
WC1=FFFFFFF2
RC2=0000001F
WC2=0000003B
RC3=00000012
WC3=FFFFFFF2
RC4=00000012
WC4=0000003B
NWC=00000016
RC5=00000006
WC5=00000016
RC6=0000001F
WC6=00000016
NRC=00000012
RW=0000001A
WW=0000004A
G=00000000 R=00000012 W=00000016 
BL=00000000
RC1=00000005
RC2=00000017
 
BL=00000001
RC1=00000007
RC2=0000001A
 
BL=00000002
RC1=00000007
RC2=00000014
 
BL=00000003
RC1=00000009
RC2=00000015
 
BL=00000004
RC1=00000008
RC2=00000019
 
BL=00000005
RC1=00000008
RC2=0000001F
 
BL=00000006
RC1=00000009
RC2=00000016
 
BL=00000007
RC1=00000009
RC2=00000018
SCfC3
COPY CODE
COMPARE CODE
4567
 
BCM97413B1 CFE v2.26, CFE core v2.12, Endian Mode: Little
Build Date: Thu Sep 29 21:49:43 WEDT 2011 (Administrator@buildserver)
Copyright © Broadcom Corporation.
 
start cfe init device
sec-0 nblks=8 blksiz=8192
sec-1 nblks=63 blksiz=65536
Enabling NAND flash at CS1, NOR flash at CS0
NAND Flash size = 128MB
CPU speed:     405MHz
Memory Config: 64-bit UMA
Device Tech:   1Gb
Total memory:  512MB
Boot Device:   NOR
Total flash:   4MB
 
Initializing USB.
USB: Locating Class 09 Vendor 0000 Product 0000: USB Hub
USB: Locating Class 09 Vendor 0000 Product 0000: USB Hub
 
CFE initialized.
Set default GPIO...
USB: New device connected to bus 1 hub 1 port 1
USB: Resetting device on bus 1 port 1
USB: Locating Class 09 Vendor 1A40 Product 0101: USB Hub
USB: New device connected to bus 1 hub 2 port 1
USB: Resetting device on bus 1 port 1
USB: Locating Class 08 Vendor 058F Product 6387: Mass-Storage Device
USBMASS: Unit 0 connected
found image:
flashing...
Reading usbdisk0:et9x00/kernel.bin: Done. 4331027 bytes read
Programming...
offset=0 copysize=4331027
done. 4331027 bytes written
flashing...
Reading usbdisk0:et9x00/rootfs.bin: Done. 56623104 bytes read
offset: 00000000   size: 07A00000
Force erasing... 
Erasing flash...Erase address  0x1740000 failed, bad block?
Erase address  0x1fe0000 failed, bad block?
Programming...
offset=0 copysize=56623104
done. 56623104 bytes written
flashing completed!
booting...
Starting splash screen.
***************************************************
Found splash image - Width = 720 Height = 576
bmp ptr : 0x8fa00000 , surface ptr : 0xafc00000
***************************************************
 
Loader:elf Filesys:raw Dev:nandflash0.kernel File: Options:(null)
Loading: !!!!! UNC read error occurred, while reading from NAND flash -1
0x80001000/8034432 0x807aa880/137360 Entry address is 0x805e66c0
TP1 Entry Address at 0x80000ffc = 805e66c0
Starting program at 0x805e66c0


Re: Updated naar pli4 blijft hangen in boot #22 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 49,339 posts

+859
Excellent

Posted 17 January 2014 - 17:07

Bad blocks in flash?

 

Je zou eens kunnen proberen om eerst de bootloader opnieuw te flashen, als deze klaar is en de box reboot deze uitzetten, image op de stick zetten, en deze flashen. Bij het flashen worden bad blocks gemarkeerd en overgeslagen (je ziet ook zo'n melding als je de image flasht). Kan zijn dat er ook zo'n bad block op de plaats van de bootloader zit, en dat daar het probleem vandaan komt...


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Updated naar pli4 blijft hangen in boot #23 ReneW

  • Senior Member
  • 160 posts

0
Neutral

Posted 17 January 2014 - 17:22

iedere keer als ik de bootloader erop zet om te flashen loopt ie direct door tot aan de bootscreen en houdt er dan mee op



Re: Updated naar pli4 blijft hangen in boot #24 40H3X

  • PLi® Contributor
  • 3,471 posts

+116
Excellent

Posted 17 January 2014 - 17:44

http://openpli.org/f...op-boot-scherm/

 

Al denk ik dat de kans bestaat dat je security board kapot is


Hardware: Vu+ Uno 4k SE - Samsung HM500JI 500GB 2.5 inch - Amiko Viper Combo HDD - Edision OS mio 4K - Spycat Mini Plus - Vu+ Zero - Vu+ Duo - WD 1TB - Fuba 78 cm - Tripleblock LNB Quad 19.2/23.5/28.2 - NAS 4TB RAID 1
Software : OpenPLi - OScam - Settings van Hans  -  Autotimer  -  EPGImport


Re: Updated naar pli4 blijft hangen in boot #25 ReneW

  • Senior Member
  • 160 posts

0
Neutral

Posted 17 January 2014 - 18:03

security board kapot houdt in?

 

via die link zo ver kom ik niet eens, hij blijft bij mij hangen op de bootlogo

 

ik heb de originele fw ook geprobeerd maar dat hielp ook niet



Re: Updated naar pli4 blijft hangen in boot #26 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 49,339 posts

+859
Excellent

Posted 17 January 2014 - 18:04

Als er geen enkel device in zit kan het ook geen autoinstall issue zijn lijkt me.

 

En voor zover ik weet start de box wel op met een kapot security board, maar start Enigma niet op omdat de drivers niet willen laden.

Dat kun je controleren door de box in je router een vast IP te geven (op MAC adres), en er dan met telnet naar toe te gaan.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Updated naar pli4 blijft hangen in boot #27 40H3X

  • PLi® Contributor
  • 3,471 posts

+116
Excellent

Posted 17 January 2014 - 18:08

is die HD schijf nog los dan?

 

Als er geen enkel device in zit kan het ook geen autoinstall issue zijn lijkt me.

 

En voor zover ik weet start de box wel op met een kapot security board, maar start Enigma niet op omdat de drivers niet willen laden.

Dat kun je controleren door de box in je router een vast IP te geven (op MAC adres), en er dan met telnet naar toe te gaan.


Hardware: Vu+ Uno 4k SE - Samsung HM500JI 500GB 2.5 inch - Amiko Viper Combo HDD - Edision OS mio 4K - Spycat Mini Plus - Vu+ Zero - Vu+ Duo - WD 1TB - Fuba 78 cm - Tripleblock LNB Quad 19.2/23.5/28.2 - NAS 4TB RAID 1
Software : OpenPLi - OScam - Settings van Hans  -  Autotimer  -  EPGImport


Re: Updated naar pli4 blijft hangen in boot #28 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 49,339 posts

+859
Excellent

Posted 17 January 2014 - 18:12

Ah, er zat een lokale disk in? Die had ik even gemist. Ja, daar kan ook een backup/autoinstall op staan ja. Even de kabel lostrekken dus, zo getest. ;)


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Updated naar pli4 blijft hangen in boot #29 40H3X

  • PLi® Contributor
  • 3,471 posts

+116
Excellent

Posted 17 January 2014 - 18:14

Tenminste dat las ik hier... ;)

kan je met telnet inloggen en het commando

lsusb


geven en de output hier plaatsen ?

 

Heb je er ook een hdd in hangen zo ja haal daar de stekkers eens vanaf en kijk dan of hij het doet.

Inloggen met telnet krijg ik een connection time out

 

en met hdd eraf blijft het ook hangen op booting


Hardware: Vu+ Uno 4k SE - Samsung HM500JI 500GB 2.5 inch - Amiko Viper Combo HDD - Edision OS mio 4K - Spycat Mini Plus - Vu+ Zero - Vu+ Duo - WD 1TB - Fuba 78 cm - Tripleblock LNB Quad 19.2/23.5/28.2 - NAS 4TB RAID 1
Software : OpenPLi - OScam - Settings van Hans  -  Autotimer  -  EPGImport


Re: Updated naar pli4 blijft hangen in boot #30 ReneW

  • Senior Member
  • 160 posts

0
Neutral

Posted 17 January 2014 - 18:14

via telnet had ik ook al geprobeerd maar krijg ik geen verbinding met de box.

 

De HDD heb ik er nu uit en probeer opnieuw te flashen

 

met dit als resultaat:

G=00000000 R=00000012 W=00000016 

BL=00000000
RC1=00000005
RC2=00000017
 
BL=00000001
RC1=00000007
RC2=0000001A
 
BL=00000002
RC1=00000006
RC2=00000014
 
BL=00000003
RC1=00000008
RC2=00000015
 
BL=00000004
RC1=00000008
RC2=00000019
 
BL=00000005
RC1=00000008
RC2=0000001F
 
BL=00000006
RC1=00000009
RC2=00000016
 
BL=00000007
RC1=00000008
RC2=00000018
SCfC3
COPY CODE
COMPARE CODE
4567
 
BCM97413B1 CFE v2.26, CFE core v2.12, Endian Mode: Little
Build Date: Thu Sep 29 21:49:43 WEDT 2011 (Administrator@buildserver)
Copyright © Broadcom Corporation.
 
start cfe init device
sec-0 nblks=8 blksiz=8192
sec-1 nblks=63 blksiz=65536
Enabling NAND flash at CS1, NOR flash at CS0
NAND Flash size = 128MB
CPU speed:     405MHz
Memory Config: 64-bit UMA
Device Tech:   1Gb
Total memory:  512MB
Boot Device:   NOR
Total flash:   4MB
 
Initializing USB.
USB: Locating Class 09 Vendor 0000 Product 0000: USB Hub
USB: Locating Class 09 Vendor 0000 Product 0000: USB Hub
 
CFE initialized.
Set default GPIO...
USB: New device connected to bus 1 hub 1 port 1
USB: Resetting device on bus 1 port 1
USB: Locating Class 09 Vendor 1A40 Product 0101: USB Hub
USB: New device connected to bus 1 hub 2 port 1
USB: Resetting device on bus 1 port 1
USB: Locating Class 08 Vendor 058F Product 6387: Mass-Storage Device
USBMASS: Unit 0 connected
Starting splash screen.
***************************************************
Found splash image - Width = 720 Height = 576
bmp ptr : 0x8fa00000 , surface ptr : 0xafc00000
***************************************************
 
Loader:elf Filesys:raw Dev:nandflash0.kernel File: Options:(null)
Loading: 0x80001000/8034432 0x807aa880/137360 Entry address is 0x805e66c0
TP1 Entry Address at 0x80000ffc = 805e66c0
Starting program at 0x805e66c0
 
BCM74130011
012
K1
K2
 
K3
 
K4
 
K5
 
Shmoo Version=3.8
DDR Freq=0x0000018C
%00000001%
RC1=00000006
WC1=FFFFFFF2
RC2=0000001F
WC2=0000003B
RC3=00000012
WC3=FFFFFFF2
RC4=00000012
WC4=0000003B
NWC=00000016
RC5=00000006
WC5=00000016
RC6=0000001F
WC6=00000016
NRC=00000012
RW=0000001A
WW=0000004A
G=00000000 R=00000012 W=00000016 
BL=00000000
RC1=00000005
RC2=00000017
 
BL=00000001
RC1=00000007
RC2=0000001A
 
BL=00000002
RC1=00000007
RC2=00000015
 
BL=00000003
RC1=00000008
RC2=00000015
 
BL=00000004
RC1=00000009
RC2=00000019
 
BL=00000005
RC1=00000008
RC2=0000001F
 
BL=00000006
RC1=00000009
RC2=00000016
 
BL=00000007
RC1=00000008
RC2=00000018
SCfC3
COPY CODE
COMPARE CODE
4567
 
BCM97413B1 CFE v2.26, CFE core v2.12, Endian Mode: Little
Build Date: Thu Sep 29 21:49:43 WEDT 2011 (Administrator@buildserver)
Copyright © Broadcom Corporation.
 
start cfe init device
sec-0 nblks=8 blksiz=8192
sec-1 nblks=63 blksiz=65536
Enabling NAND flash at CS1, NOR flash at CS0
NAND Flash size = 128MB
CPU speed:     405MHz
Memory Config: 64-bit UMA
Device Tech:   1Gb
Total memory:  512MB
Boot Device:   NOR
Total flash:   4MB
 
Initializing USB.
USB: Locating Class 09 Vendor 0000 Product 0000: USB Hub
USB: Locating Class 09 Vendor 0000 Product 0000: USB Hub
 
CFE initialized.
Set default GPIO...
USB: New device connected to bus 1 hub 1 port 1
USB: Resetting device on bus 1 port 1
USB: Locating Class 09 Vendor 1A40 Product 0101: USB Hub
USB: New device connected to bus 1 hub 2 port 1
USB: Resetting device on bus 1 port 1
USB: Locating Class 08 Vendor 058F Product 6387: Mass-Storage Device
USBMASS: Unit 0 connected
Starting splash screen.
***************************************************
Found splash image - Width = 720 Height = 576
bmp ptr : 0x8fa00000 , surface ptr : 0xafc00000
***************************************************
 
Loader:elf Filesys:raw Dev:nandflash0.kernel File: Options:(null)
Loading: 0x80001000/8034432 0x807aa880/137360 Entry address is 0x805e66c0
TP1 Entry Address at 0x80000ffc = 805e66c0
Starting program at 0x805e66c0
 
BCM74130011
012
K1
K2
 
K3
 
K4
 
K5
 
Shmoo Version=3.8
DDR Freq=0x0000018C
%00000001%
RC1=00000006
WC1=FFFFFFF2
RC2=0000001F
WC2=0000003B
RC3=00000012
WC3=FFFFFFF2
RC4=00000012
WC4=0000003B
NWC=00000016
RC5=00000006
WC5=00000016
RC6=0000001F
WC6=00000016
NRC=00000012
RW=0000001A
WW=0000004A
G=00000000 R=00000012 W=00000016 
BL=00000000
RC1=00000005
RC2=00000017
 
BL=00000001
RC1=00000007
RC2=00000019
 
BL=00000002
RC1=00000007
RC2=00000015
 
BL=00000003
RC1=00000008
RC2=00000015
 
BL=00000004
RC1=00000008
RC2=00000019
 
BL=00000005
RC1=00000008
RC2=0000001F
 
BL=00000006
RC1=00000009
RC2=00000016
 
BL=00000007
RC1=00000008
RC2=00000018
SCfC3
COPY CODE
COMPARE CODE
4567
 
BCM97413B1 CFE v2.26, CFE core v2.12, Endian Mode: Little
Build Date: Thu Sep 29 21:49:43 WEDT 2011 (Administrator@buildserver)
Copyright © Broadcom Corporation.
 
start cfe init device
sec-0 nblks=8 blksiz=8192
sec-1 nblks=63 blksiz=65536
Enabling NAND flash at CS1, NOR flash at CS0
NAND Flash size = 128MB
CPU speed:     405MHz
Memory Config: 64-bit UMA
Device Tech:   1Gb
Total memory:  512MB
Boot Device:   NOR
Total flash:   4MB
 
Initializing USB.
USB: Locating Class 09 Vendor 0000 Product 0000: USB Hub
USB: Locating Class 09 Vendor 0000 Product 0000: USB Hub
 
CFE initialized.
Set default GPIO...
USB: New device connected to bus 1 hub 1 port 1
USB: Resetting device on bus 1 port 1
USB: Locating Class 09 Vendor 1A40 Product 0101: USB Hub
USB: New device connected to bus 1 hub 2 port 1
USB: Resetting device on bus 1 port 1
USB: Locating Class 08 Vendor 058F Product 6387: Mass-Storage Device
USBMASS: Unit 0 connected
Starting splash screen.
***************************************************
Found splash image - Width = 720 Height = 576
bmp ptr : 0x8fa00000 , surface ptr : 0xafc00000
***************************************************
 
Loader:elf Filesys:raw Dev:nandflash0.kernel File: Options:(null)
Loading: 0x80001000/8034432 0x807aa880/137360 Entry address is 0x805e66c0
TP1 Entry Address at 0x80000ffc = 805e66c0
Starting program at 0x805e66c0
 
BCM74130011
012
K1
K2
 
K3
 
K4
 
K5
 
Shmoo Version=3.8
DDR Freq=0x0000018C
%00000001%
RC1=00000006
WC1=FFFFFFF2
RC2=0000001F
WC2=0000003B
RC3=00000012
WC3=FFFFFFF2
RC4=00000012
WC4=0000003B
NWC=00000016
RC5=00000006
WC5=00000016
RC6=0000001F
WC6=00000016
NRC=00000012
RW=0000001A
WW=0000004A
G=00000000 R=00000012 W=00000016 
BL=00000000
RC1=00000005
RC2=00000017
 
BL=00000001
RC1=00000007
RC2=0000001A
 
BL=00000002
RC1=00000007
RC2=00000015
 
BL=00000003
RC1=00000009
RC2=00000015
 
BL=00000004
RC1=00000008
RC2=0000001A
 
BL=00000005
RC1=00000008
RC2=0000001F
 
BL=00000006
RC1=0000000A
RC2=00000016
 
BL=00000007
RC1=00000009
RC2=00000018
SCfC3
COPY CODE
COMPARE CODE
4567
 
BCM97413B1 CFE v2.26, CFE core v2.12, Endian Mode: Little
Build Date: Thu Sep 29 21:49:43 WEDT 2011 (Administrator@buildserver)
Copyright © Broadcom Corporation.
 
start cfe init device
sec-0 nblks=8 blksiz=8192
sec-1 nblks=63 blksiz=65536
Enabling NAND flash at CS1, NOR flash at CS0
NAND Flash size = 128MB
CPU speed:     405MHz
Memory Config: 64-bit UMA
Device Tech:   1Gb
Total memory:  512MB
Boot Device:   NOR
Total flash:   4MB
 
Initializing USB.
USB: Locating Class 09 Vendor 0000 Product 0000: USB Hub
USB: Locating Class 09 Vendor 0000 Product 0000: USB Hub
 
CFE initialized.
Set default GPIO...
USB: New device connected to bus 1 hub 1 port 1
USB: Resetting device on bus 1 port 1
USB: Locating Class 09 Vendor 1A40 Product 0101: USB Hub
USB: New device connected to bus 1 hub 2 port 1
USB: Resetting device on bus 1 port 1
USB: Locating Class 08 Vendor 058F Product 6387: Mass-Storage Device
USBMASS: Unit 0 connected
Starting splash screen.
***************************************************
Found splash image - Width = 720 Height = 576
bmp ptr : 0x8fa00000 , surface ptr : 0xafc00000
***************************************************
 
Loader:elf Filesys:raw Dev:nandflash0.kernel File: Options:(null)
Loading: 0x80001000/8034432 0x807aa880/137360 Entry address is 0x805e66c0
TP1 Entry Address at 0x80000ffc = 805e66c0
Starting program at 0x805e66c0
 
 
BCM74130011
012
K1
K2
 
K3
 
K4
 
K5
 
Shmoo Version=3.8
DDR Freq=0x0000018C
%00000001%
RC1=00000006
WC1=FFFFFFF2
RC2=0000001F
WC2=00000039
RC3=00000012
WC3=FFFFFFF2
RC4=00000012
WC4=0000003B
NWC=00000016
RC5=00000006
WC5=00000016
RC6=0000001F
WC6=00000016
NRC=00000012
RW=0000001A
WW=0000004A
G=00000000 R=00000012 W=00000016 
BL=00000000
RC1=00000005
RC2=00000017
 
BL=00000001
RC1=00000007
RC2=0000001A
 
BL=00000002
RC1=00000007
RC2=00000015
 
BL=00000003
RC1=00000009
RC2=00000015
 
BL=00000004
RC1=00000008
RC2=00000019
 
BL=00000005
RC1=00000008
RC2=0000001F
 
BL=00000006
RC1=00000009
RC2=00000016
 
BL=00000007
RC1=00000009
RC2=00000018
SCfC3
COPY CODE
COMPARE CODE
4567
 
BCM97413B1 CFE v2.26, CFE core v2.12, Endian Mode: Little
Build Date: Thu Sep 29 21:49:43 WEDT 2011 (Administrator@buildserver)
Copyright © Broadcom Corporation.
 
start cfe init device
sec-0 nblks=8 blksiz=8192
sec-1 nblks=63 blksiz=65536
Enabling NAND flash at CS1, NOR flash at CS0
NAND Flash size = 128MB
CPU speed:     405MHz
Memory Config: 64-bit UMA
Device Tech:   1Gb
Total memory:  512MB
Boot Device:   NOR
Total flash:   4MB
 
Initializing USB.
USB: Locating Class 09 Vendor 0000 Product 0000: USB Hub
USB: Locating Class 09 Vendor 0000 Product 0000: USB Hub
 
CFE initialized.
Set default GPIO...
USB: New device connected to bus 1 hub 1 port 1
USB: Resetting device on bus 1 port 1
USB: Locating Class 09 Vendor 1A40 Product 0101: USB Hub
USB: New device connected to bus 1 hub 2 port 1
USB: Resetting device on bus 1 port 1
USB: Locating Class 08 Vendor 058F Product 6366: Mass-Storage Device
USBMASS: Unit 0 connected
found image:
flashing...
Reading usbdisk0:et9x00/kernel.bin: Done. 4331027 bytes read
Programming...
offset=0 copysize=4331027
done. 4331027 bytes written
flashing...
Reading usbdisk0:et9x00/rootfs.bin: Done. 56623104 bytes read
offset: 00000000   size: 07A00000
Force erasing... 
Erasing flash...Erase address  0x1740000 failed, bad block?
Erase address  0x1fe0000 failed, bad block?
Programming...
offset=0 copysize=56623104
done. 56623104 bytes written
flashing completed!
booting...
Starting splash screen.
***************************************************
Found splash image - Width = 720 Height = 576
bmp ptr : 0x8fa00000 , surface ptr : 0xafc00000
***************************************************
 
Loader:elf Filesys:raw Dev:nandflash0.kernel File: Options:(null)
Loading: 0x80001000/8034432 0x807aa880/137360 Entry address is 0x805e66c0
TP1 Entry Address at 0x80000ffc = 805e66c0
Starting program at 0x805e66c0


Re: Updated naar pli4 blijft hangen in boot #31 40H3X

  • PLi® Contributor
  • 3,471 posts

+116
Excellent

Posted 17 January 2014 - 18:45

Oeps en daar had ik wel HD gelezen maar niet dat je hem al had losgekoppeld :ph34r: MIsschien dat je nog een andere USB stick kunt proberen en een image van een andere dag

Tenminste dat las ik hier... ;)

 

kan je met telnet inloggen en het commando

lsusb


geven en de output hier plaatsen ?

 

Heb je er ook een hdd in hangen zo ja haal daar de stekkers eens vanaf en kijk dan of hij het doet.

Inloggen met telnet krijg ik een connection time out

 

en met hdd eraf blijft het ook hangen op booting


Hardware: Vu+ Uno 4k SE - Samsung HM500JI 500GB 2.5 inch - Amiko Viper Combo HDD - Edision OS mio 4K - Spycat Mini Plus - Vu+ Zero - Vu+ Duo - WD 1TB - Fuba 78 cm - Tripleblock LNB Quad 19.2/23.5/28.2 - NAS 4TB RAID 1
Software : OpenPLi - OScam - Settings van Hans  -  Autotimer  -  EPGImport


Re: Updated naar pli4 blijft hangen in boot #32 ReneW

  • Senior Member
  • 160 posts

0
Neutral

Posted 17 January 2014 - 18:46

Dat had ik ook al geprobeerd, vandaag weer de image geprobeerd van vandaag



Re: Updated naar pli4 blijft hangen in boot #33 cobus

  • Senior Member
  • 3,834 posts

+48
Good

Posted 17 January 2014 - 18:50

Wat je nog wel kun proberen is de oude bootloader erop zetten met de map naam et9000 deze hernoemen naar et9x00 en dan ook een heel oude image erop zetten en dan erns kijken wat hij doet.

Edited by cobus, 17 January 2014 - 18:50.

Groetjes Cobus R

 

VU+ UNO 4K FBC DVB C  LCD4linux met Samsung SPF 75H

XTREND ET10K 1x DVB C/T2

 

Ziggo (digitaal) Kabel TV (FTV) op alle decoders met oa fallback tuner

 


Re: Updated naar pli4 blijft hangen in boot #34 ReneW

  • Senior Member
  • 160 posts

0
Neutral

Posted 17 January 2014 - 18:53

met oude bootloader doet de box:

BCM74130011

012
K1
K2
 
K3
 
K4
 
K5
 
Shmoo Version=3.8
DDR Freq=0x0000018C
%00000001%
RC1=00000006
WC1=FFFFFFF2
RC2=0000001F
WC2=0000003B
RC3=00000012
WC3=FFFFFFF2
RC4=00000012
WC4=0000003B
NWC=00000016
RC5=00000007
WC5=00000016
RC6=0000001E
WC6=00000016
NRC=00000012
RW=00000018
WW=0000004A
G=00000000 R=00000012 W=00000016 
BL=00000000
RC1=00000005
RC2=00000017
 
BL=00000001
RC1=00000007
RC2=0000001A
 
BL=00000002
RC1=00000007
RC2=00000015
 
BL=00000003
RC1=00000008
RC2=00000015
 
BL=00000004
RC1=00000008
RC2=00000019
 
BL=00000005
RC1=00000008
RC2=0000001F
 
BL=00000006
RC1=00000009
RC2=00000016
 
BL=00000007
RC1=00000008
RC2=00000018
SCfC3
COPY CODE
COMPARE CODE
4567
 
BCM97413B1 CFE v2.26, CFE core v2.12, Endian Mode: Little
Build Date: Thu Sep 29 21:49:43 WEDT 2011 (Administrator@buildserver)
Copyright © Broadcom Corporation.
 
start cfe init device
sec-0 nblks=8 blksiz=8192
sec-1 nblks=63 blksiz=65536
Enabling NAND flash at CS1, NOR flash at CS0
NAND Flash size = 128MB
CPU speed:     405MHz
Memory Config: 64-bit UMA
Device Tech:   1Gb
Total memory:  512MB
Boot Device:   NOR
Total flash:   4MB
 
Initializing USB.
USB: Locating Class 09 Vendor 0000 Product 0000: USB Hub
USB: Locating Class 09 Vendor 0000 Product 0000: USB Hub
 
CFE initialized.
Set default GPIO...
USB: New device connected to bus 1 hub 1 port 1
USB: Resetting device on bus 1 port 1
USB: Locating Class 09 Vendor 1A40 Product 0101: USB Hub
USB: New device connected to bus 1 hub 2 port 1
USB: Resetting device on bus 1 port 1
USB: Locating Class 08 Vendor 058F Product 6366: Mass-Storage Device
USBMASS: Unit 0 connected
found image:
booting...
Starting splash screen.
***************************************************
Found splash image - Width = 720 Height = 576
bmp ptr : 0x8fa00000 , surface ptr : 0xafc00000
***************************************************
 
Loader:elf Filesys:raw Dev:nandflash0.kernel File: Options:(null)
Loading: 0x80001000/8034432 0x807aa880/137360 Entry address is 0x805e66c0
TP1 Entry Address at 0x80000ffc = 805e66c0
Starting program at 0x805e66c0

Hij probeert het dus wel, maar start direct door naar booting



Re: Updated naar pli4 blijft hangen in boot #35 ReneW

  • Senior Member
  • 160 posts

0
Neutral

Posted 17 January 2014 - 19:00

Ik heb nu een oude originele image er op gezet en blijkbaar doet hij daar wel wat meer mee

 

 

en dat laaste stuk doet hij weer na 5 minuten 

Attached Files

  • Attached File  boot.txt   20.15KB   2 downloads

Edited by ReneW, 17 January 2014 - 19:03.


Re: Updated naar pli4 blijft hangen in boot #36 ReneW

  • Senior Member
  • 160 posts

0
Neutral

Posted 17 January 2014 - 19:29

met de originele image lukt het me nu ook weer om via telnet op de box te komen

 

kan ik op deze manier misschien aan die bad blocks oid doen?



Re: Updated naar pli4 blijft hangen in boot #37 cobus

  • Senior Member
  • 3,834 posts

+48
Good

Posted 17 January 2014 - 19:31

Geef dan eens het comnando in wat ik i een eerder bericht schreef met telnet wat krijg je dan te zien in het veldje.

Groetjes Cobus R

 

VU+ UNO 4K FBC DVB C  LCD4linux met Samsung SPF 75H

XTREND ET10K 1x DVB C/T2

 

Ziggo (digitaal) Kabel TV (FTV) op alle decoders met oa fallback tuner

 


Re: Updated naar pli4 blijft hangen in boot #38 ReneW

  • Senior Member
  • 160 posts

0
Neutral

Posted 17 January 2014 - 19:48

root@ET9200:~# lsusb

Bus 004 Device 001: ID 0000:0000  
Bus 003 Device 001: ID 0000:0000  
Bus 002 Device 002: ID 1a40:0101  
Bus 002 Device 001: ID 0000:0000  
Bus 001 Device 001: ID 0000:0000  


Re: Updated naar pli4 blijft hangen in boot #39 cobus

  • Senior Member
  • 3,834 posts

+48
Good

Posted 17 January 2014 - 19:55

Security board werkt nog gelukkig als je nu eens probeer te flashen met de laatste bootloader en image hoe gaat het dan ?

Ps de bootloader met het pijltje omhoog of laag flashen niet met de ok knop.

Edited by cobus, 17 January 2014 - 19:58.

Groetjes Cobus R

 

VU+ UNO 4K FBC DVB C  LCD4linux met Samsung SPF 75H

XTREND ET10K 1x DVB C/T2

 

Ziggo (digitaal) Kabel TV (FTV) op alle decoders met oa fallback tuner

 


Re: Updated naar pli4 blijft hangen in boot #40 ReneW

  • Senior Member
  • 160 posts

0
Neutral

Posted 17 January 2014 - 19:59

de laatste bootloader die ik heb is van 8 februari 2013

en daar zit alleen cfe.bin binnen in







Also tagged with one or more of these keywords: et9200

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users