Jump to content


Photo

[Xtrend] python-mechanize missing on feed?

et9x00 et4000 et6x00

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 hounce

  • Senior Member
  • 33 posts

0
Neutral

Posted 12 February 2014 - 13:27

Hello,

 

we are frequently confronted with questions of Xtrend Open PLi users, which encounter troubles during the installation of the MediaPortal 5.x. ssues were often caused by the required package python-mechanize, which seems not to be available from the feed.

 

So would it be possible to put it on the Open PLi Feed? Thanks a lot.

 

Note: If it is already there in the meanwhile, please ignore this thread - personally I am using another image, where it indeed is available.

 

Kind regards

Hounce

Attached Files



Re: [Xtrend] python-mechanize missing on feed? #2 MiLo

  • PLi® Core member
  • 13,892 posts

+290
Excellent

Posted 12 February 2014 - 15:23

I'll see if we can activate it.
Real musicians never die - they just decompose

Re: [Xtrend] python-mechanize missing on feed? #3 kalehrl

  • Senior Member
  • 399 posts

+6
Neutral

Posted 12 February 2014 - 15:27

python-mechanize is needed for MediaPortal.



Re: [Xtrend] python-mechanize missing on feed? #4 MiLo

  • PLi® Core member
  • 13,892 posts

+290
Excellent

Posted 15 February 2014 - 10:12

python-mechanize is not part of oe-core or meta-oe, so we'll need a bitbake recipe. Which was probably used to build that IPK, so it appears to exist somewhere...

Note that binary ipks are useless, it's the source we need!
Real musicians never die - they just decompose

Re: [Xtrend] python-mechanize missing on feed? #5 betacentauri

  • PLi® Core member
  • 5,575 posts

+253
Excellent

Posted 15 February 2014 - 11:57

See here:
https://github.com/o...hanize_0.2.5.bb
Xtrend ET-9200, ET-8000, ET-10000, OpenPliPC on Ubuntu 12.04





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users