Jump to content


Photo

when choosing channel not showing up left on tv


  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1 speed

  • Senior Member
  • 413 posts

0
Neutral

Posted 17 March 2014 - 15:23

when choosing a channel with the latest update it not longer showing on tv left side up which channel is chosen



Re: when choosing channel not showing up left on tv #2 ims

  • PLi® Core member
  • 12,908 posts

+197
Excellent

Posted 17 March 2014 - 15:40

It works. It is displayed, when it is selected with numbers on RC, not with Left/Right.


Kdo nic nedělá, nic nezkazí!

Re: when choosing channel not showing up left on tv #3 speed

  • Senior Member
  • 413 posts

0
Neutral

Posted 17 March 2014 - 15:44

yes with numbers its not showing anymore

solo2



Re: when choosing channel not showing up left on tv #4 janejak

  • Senior Member
  • 284 posts

+11
Neutral

Posted 17 March 2014 - 16:09

it same on duo, its not showing anymore.



Re: when choosing channel not showing up left on tv #5 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 63,038 posts

+1,484
Excellent

Posted 17 March 2014 - 17:19

The way the channel number is displayed has been changed in the skin renderer, so it could be that your skin needs adaptation.

 

I have seen that Littlesat has implemented a fallback a few days ago, so if your box is fully up to date and you use a skin that doesn't overwrite system files, it should be fixed again. If not, the author of your skin must implement the changes.


Currently in use: VU+ Duo 4K (2xFBC S2), VU+ Solo 4K (1xFBC S2), SAB AlphaTriple HD (S2+T2), (Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (S2+T2)

Due to my bad health, I will have periods of inactivity, during which I won't respond to posts or PM.

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.


Re: when choosing channel not showing up left on tv #6 speed

  • Senior Member
  • 413 posts

0
Neutral

Posted 17 March 2014 - 18:39

I use the default skin



Re: when choosing channel not showing up left on tv #7 littlesat

  • PLi® Core member
  • 53,889 posts

+641
Excellent

Posted 17 March 2014 - 18:42

I suggest NumberZap was meant...

 

Code is made compatible saturday morning.... so since sunday morning it should be solved.... So upgrade first please... :D Just like WanWizzard explained...


Edited by littlesat, 17 March 2014 - 18:44.

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: when choosing channel not showing up left on tv #8 speed

  • Senior Member
  • 413 posts

0
Neutral

Posted 17 March 2014 - 18:53

updated

skin PLI_HD

 

and no numbers showing when rc pressed

 

solo2



Re: when choosing channel not showing up left on tv #9 blzr

  • PLi® Core member
  • 2,258 posts

+118
Excellent

Posted 17 March 2014 - 19:22

unfortunately it looks that daily builds for boxes other than et/xp all failed after March 13, hence for vu/dm users this blank number zap issue may persist still...
True sarcasm doesn't need green font...

Re: when choosing channel not showing up left on tv #10 ims

  • PLi® Core member
  • 12,908 posts

+197
Excellent

Posted 17 March 2014 - 20:26

strange, because my home build works well for dm800se, vu ultimo and xp too. It seems, some problem on build-servers ?


Kdo nic nedělá, nic nezkazí!

Re: when choosing channel not showing up left on tv #11 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 63,038 posts

+1,484
Excellent

Posted 17 March 2014 - 20:27

According to Erik the patches for the DMM mediasink no longer apply since DMM's has been changing it for WMA/WMV support.


Currently in use: VU+ Duo 4K (2xFBC S2), VU+ Solo 4K (1xFBC S2), SAB AlphaTriple HD (S2+T2), (Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (S2+T2)

Due to my bad health, I will have periods of inactivity, during which I won't respond to posts or PM.

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.


Re: when choosing channel not showing up left on tv #12 talbs

  • Senior Member
  • 101 posts

+9
Neutral

Posted 18 March 2014 - 09:40

I have a DM800HD se and I confirm that even after an upgrade, the Number Zap isn't displayed with default skin.

 

Worst, even after an online update by telnet, the ENigma version was stucked at 10/03/2014.

 

http://openpli.org/f...ndpost&p=412389

 

A fresh install yesterday evening and it's back!


Edited by talbs, 18 March 2014 - 09:41.

PIMP my PLiHD skin on GitHub: https://github.com/talbss/PIMP-my-PLiHD-by-talbs

My skin_user_PLi-HD1.xml on GitHub: https://github.com/t...in_user_PLi-HD1


Re: when choosing channel not showing up left on tv #13 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 46,802 posts

+539
Excellent

Posted 18 March 2014 - 19:04

mirakels has adjusted the patches, hopefully tomorrow a fresh build!


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: when choosing channel not showing up left on tv #14 kojoot

  • Member
  • 22 posts

+1
Neutral

Posted 19 March 2014 - 08:39

with latest update (19.03.) problem is solved 



Re: when choosing channel not showing up left on tv #15 delavega

  • Senior Member
  • 377 posts

+2
Neutral

Posted 19 March 2014 - 10:37

ye its solved thanks alot guys!


<p><span style="font-size:18px;"><span style="font-family:'lucida sans unicode', 'lucida grande', sans-serif;"><strong>Vu+ DUO 2</strong></span></span></p>
<p><span style="font-size:18px;"><span style="font-family:'lucida sans unicode', 'lucida grande', sans-serif;"><strong>Vu+ SOLO</strong></span></span>

Re: when choosing channel not showing up left on tv #16 delavega

  • Senior Member
  • 377 posts

+2
Neutral

Posted 19 March 2014 - 10:47

streaming from port 8002 when stream auth is activated doesnt work anymore, if auth is disabled it works.

 

any fix?


<p><span style="font-size:18px;"><span style="font-family:'lucida sans unicode', 'lucida grande', sans-serif;"><strong>Vu+ DUO 2</strong></span></span></p>
<p><span style="font-size:18px;"><span style="font-family:'lucida sans unicode', 'lucida grande', sans-serif;"><strong>Vu+ SOLO</strong></span></span>


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users