Jump to content


Photo

DM500HD OpenPLi 4 CCcam 2.3.0 geen SHARED/UNIQUE emm's

DM500HD OpenPLi 4 CCcam shared emms

  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 Vaako

  • Senior Member
  • 156 posts

+1
Neutral

Posted 26 March 2014 - 14:26

Al maanden heb ik nu het probleem dat mijn oscam geen shared en unique emm's onvangt van mijn cccam clients.

 

Ik gebruik een debian/oscam server en maak gebruik van CCcam 2.3.0 als client om er mee te verbinden.

 

Echter krijg mijn oscam geen SHARED en UNIQUE emm's meer binnen, enkel GLOBAL's.

 

Na lang zoeken heb ik ontdekt dat mijn ontvangers (3 stuks) DM500HD met OpenPLi 4 wel eens de oorzaak kunnen zijn.

 

Ik testte een SkyStar S2 PC-kaart met Acamd en kon vaststellen dat een N regel of C regel mijn kaart direct updated met het ontvangen van een shared emm.

Bij Acamd word gebruik gemaakt van CCcam v2.1.4-3191 

 

Wie heeft er gelijkaardig probleem en is OpenPLi de oorzaak daarvan?


Groetjes / Grüße / Regards, Vaako
DM500HD | Qviart-Lunux4K | EMP S16/1PCP-W3 | WaveFrontier T90 rev.2 | 11x SMART Titanium TS LNB's


Re: DM500HD OpenPLi 4 CCcam 2.3.0 geen SHARED/UNIQUE emm's #2 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 54,973 posts

+1,097
Excellent

Posted 26 March 2014 - 15:32

OpenPLi doet helemaal nul komma niks met cam's. Dus die kans is nul.

 

Maar aangezien het hier niet het oscam forum is, wellicht de vraag stellen aan de Oscam mannen?


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: DM500HD OpenPLi 4 CCcam 2.3.0 geen SHARED/UNIQUE emm's #3 Vaako

  • Senior Member
  • 156 posts

+1
Neutral

Posted 26 March 2014 - 17:13

@WanWizard

Kan je deze post even verplaatsen naar de juiste afdeling van het forum, alvast bedankt!

 

 

Updade:

Na het verwijderen van CCcam 2.3.0 heb ik nu uit de plugin lijst versie CCcam 2.2.1-R0 gebruikt en alles werkt nu goed zo te zien.

Wel eigenaardig dat het in het verleden wel heeft gewerkt  :huh:  


Groetjes / Grüße / Regards, Vaako
DM500HD | Qviart-Lunux4K | EMP S16/1PCP-W3 | WaveFrontier T90 rev.2 | 11x SMART Titanium TS LNB's


Re: DM500HD OpenPLi 4 CCcam 2.3.0 geen SHARED/UNIQUE emm's #4 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 54,973 posts

+1,097
Excellent

Posted 26 March 2014 - 17:20

Wat bedoel je met "juiste afdeling"? Er is maar 1 nederlandstalig forum voor gebruikers ondersteuning...


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: DM500HD OpenPLi 4 CCcam 2.3.0 geen SHARED/UNIQUE emm's #5 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 46,177 posts

+513
Excellent

Posted 26 March 2014 - 17:41

Wat TS zou kunnen doen is even zelf de nieuwste oscam downloaden en compileren. Wij hebben natuurlijk niet de allernieuwste versie (en ook niet de nieuwste...)


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: DM500HD OpenPLi 4 CCcam 2.3.0 geen SHARED/UNIQUE emm's #6 Vaako

  • Senior Member
  • 156 posts

+1
Neutral

Posted 26 March 2014 - 19:42

Wat bedoel je met "juiste afdeling"? Er is maar 1 nederlandstalig forum voor gebruikers ondersteuning...

Ik dacht dat er hier ook een oscam afdeling was, sorry voor het misverstand.

Jij bedoeld waarschijnlijk om mijn probleem op de oscam streamboard forum te plaatsen.

 

 

 

Wat TS zou kunnen doen is even zelf de nieuwste oscam downloaden en compileren. Wij hebben natuurlijk niet de allernieuwste versie (en ook niet de nieuwste...)

 

Hoi Erik,

Ik zou dat wel willen proberen maar ik weet niet hoe ik dit moet doen.

Wel kan wel ik een Telnet sessie starten maar vanaf dan het ik een step-by-step instructies nodig  :unsure:

Is er iemand vrijwilliger om mij dit te leren?  :D


Groetjes / Grüße / Regards, Vaako
DM500HD | Qviart-Lunux4K | EMP S16/1PCP-W3 | WaveFrontier T90 rev.2 | 11x SMART Titanium TS LNB's


Re: DM500HD OpenPLi 4 CCcam 2.3.0 geen SHARED/UNIQUE emm's #7 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 46,177 posts

+513
Excellent

Posted 26 March 2014 - 19:45

Er staat hier op de website wel het een en ander over zelf oscam ophalen+installeren of zelf compileren daarvan. Meer support dan dat kunnen we er niet op geven.


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: DM500HD OpenPLi 4 CCcam 2.3.0 geen SHARED/UNIQUE emm's #8 Vaako

  • Senior Member
  • 156 posts

+1
Neutral

Posted 26 March 2014 - 20:00

Er staat hier op de website wel het een en ander over zelf oscam ophalen+installeren of zelf compileren daarvan. Meer support dan dat kunnen we er niet op geven.

 

Ik moet echt eens beter gaan lezen want hier weer een enorm misverstand van mij  :blink:

 

Ik dacht dat je bedoelde om de allernieuwste CCcam te compileren op mijn ontvanger maar je bedoelde oscam, ik gebruik simplebuild van Gorgone en heb de laatste oscam versie maar niet op mijn ontvanger maar op mijn Debian server.

 

Maar ik heb verschillende oscam versies getest en het ligt niet aan oscam maar echt aan de cccam versie die op mijn openpli box geïnstalleerd is.

 

Het enige wat ik kon bedenken is dat OpenPLi niet goed met cccam 2.3.0 samenwerkt kwa emm's omdat de 2.2.1 het wel goed doet.

 

Als ik cccam zelf wil compileren voor mijn openpli box heb ik dan dit nodig:
http://www.codeforge.../article/142605


Edited by Vaako, 26 March 2014 - 20:01.

Groetjes / Grüße / Regards, Vaako
DM500HD | Qviart-Lunux4K | EMP S16/1PCP-W3 | WaveFrontier T90 rev.2 | 11x SMART Titanium TS LNB's


Re: DM500HD OpenPLi 4 CCcam 2.3.0 geen SHARED/UNIQUE emm's #9 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 46,177 posts

+513
Excellent

Posted 26 March 2014 - 20:03

Er is geen source van CCcam beschikbaar. De afgelopen jaren heb je dus altijd exact dezelfde CCcam gehad.

 

We bieden geen support op Oscam. Dus ook niet op CCcam als client van Oscam. Als je gewoon simpel wilt: kaart in de ontvanger, CCcam aan en dan werkt het meestal.


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: DM500HD OpenPLi 4 CCcam 2.3.0 geen SHARED/UNIQUE emm's #10 Vaako

  • Senior Member
  • 156 posts

+1
Neutral

Posted 26 March 2014 - 20:24

Geen probleem, toch bedankt voor jullie hulp!!!!


Groetjes / Grüße / Regards, Vaako
DM500HD | Qviart-Lunux4K | EMP S16/1PCP-W3 | WaveFrontier T90 rev.2 | 11x SMART Titanium TS LNB's






Also tagged with one or more of these keywords: DM500HD, OpenPLi 4, CCcam, shared, emms

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users