Jump to content


Photo

Webradio veranderen


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Geuze

  • Senior Member
  • 697 posts

+7
Neutral

Posted 2 January 2015 - 12:38

Hallo

 

Ik wilde graag weten of op een Xtrend 7500 zonder harde schijf webradio is aan te passen aan de laatste versie in bijvoorbeeld de extensions.

Wanneer je een tijdje webradio niet gebruikt krijg je deze niet meer aan de gang met updaten.

Of is de laatste update ergens anders aan te passen.

Wanneer je een harde schijf hebt kun je deze verversen bij hdd maar hoe je dat zonder harde schijf.

 

Geuze


Edited by Geuze, 2 January 2015 - 12:39.

Visiosat Big Satellite schotel met 4 quad, 7 twin LNB's voor Astra 1, 2, 3, Hotbird, 9 oost, 4.8 oost, 5 west, 31 oost, 42 oost, 0,8 west, 33 oost en een Triax schotel, 78 cm met single LNB voor Astra 3 beide aangesloten op VU+ Ultimo 4k met 2 sattuners en SSD en een Mutant HD 51 met 2 tuners waaronder 1 voor de Franse streams en SSD. De  1.40 Triax prime focus verwijderd wegens slijtage.


Re: Webradio veranderen #2 Snoete

  • Senior Member
  • 579 posts

+8
Neutral

Posted 2 January 2015 - 15:03

Bedoel je Webradio FS ?

 

Die wordt inderdaad al een tijd niet meer geupdate in de feed, geen idee waarom.

Hieronder de laatste versie.

Attached Files


-Triax 88cm schotel

-TD 20 flexi-block met 2 Inverto Black Premium Quattro LNB's

- Polytron Multiswitch 8 in / 8 out

- 2x VU+ Duo2, DM8000 HD PVR en een DM 500 HD

 


Re: Webradio veranderen #3 rdmietus4@gmail.com

  • Member
  • 4 posts

0
Neutral

Posted 2 January 2015 - 21:42

Is al tijden zo ik weet ook niet waarom er geen updates meer voorkomen jammer ik gebruikte webradio fs meer dan shoutcast .Ik hoop ze een update weer in de extensions willen zetten maar vrees niet

Re: Webradio veranderen #4 Geuze

  • Senior Member
  • 697 posts

+7
Neutral

Posted 3 January 2015 - 09:26

Hallo rdmietus4

 

Dat zou het mooiste zijn dat de updates in de extensions bijgehouden worden. Misschien luisteren de Pli-ontwikkelaars naar ons.

Ik zelf heb ik een Xtrend 7500 met ssd hier kan ik zelf de laatste updates in plaatsen.

Ik heb ook een Xtrend 7500 van iemand die geen ssd of hdd heeft en hier in weet ik niet hoe ik de updates kan toevoegen. Dit kan volgens mij alleen via de extensions.

De site waar ik de updates ophaal is www.fselbig.de.

 

Geuze


Visiosat Big Satellite schotel met 4 quad, 7 twin LNB's voor Astra 1, 2, 3, Hotbird, 9 oost, 4.8 oost, 5 west, 31 oost, 42 oost, 0,8 west, 33 oost en een Triax schotel, 78 cm met single LNB voor Astra 3 beide aangesloten op VU+ Ultimo 4k met 2 sattuners en SSD en een Mutant HD 51 met 2 tuners waaronder 1 voor de Franse streams en SSD. De  1.40 Triax prime focus verwijderd wegens slijtage.


Re: Webradio veranderen #5 Snoete

  • Senior Member
  • 579 posts

+8
Neutral

Posted 3 January 2015 - 13:08


Ik heb ook een Xtrend 7500 van iemand die geen ssd of hdd heeft en hier in weet ik niet hoe ik de updates kan toevoegen. Dit kan volgens mij alleen via de extensions.

 

 

Heb ff een handleiding voor je gemaakt, probeer maar eens.


-Triax 88cm schotel

-TD 20 flexi-block met 2 Inverto Black Premium Quattro LNB's

- Polytron Multiswitch 8 in / 8 out

- 2x VU+ Duo2, DM8000 HD PVR en een DM 500 HD

 


Re: Webradio veranderen #6 Geuze

  • Senior Member
  • 697 posts

+7
Neutral

Posted 4 January 2015 - 08:31

Hallo Snoete

 

Bedankt voor je advies. Ik ga er mee aan de slag. Je hoort van mij.

Ik ben er ook achter gekomen dat het met tmp heeft te maken.

 

Geuze


Edited by Geuze, 4 January 2015 - 08:31.

Visiosat Big Satellite schotel met 4 quad, 7 twin LNB's voor Astra 1, 2, 3, Hotbird, 9 oost, 4.8 oost, 5 west, 31 oost, 42 oost, 0,8 west, 33 oost en een Triax schotel, 78 cm met single LNB voor Astra 3 beide aangesloten op VU+ Ultimo 4k met 2 sattuners en SSD en een Mutant HD 51 met 2 tuners waaronder 1 voor de Franse streams en SSD. De  1.40 Triax prime focus verwijderd wegens slijtage.


Re: Webradio veranderen #7 Snoete

  • Senior Member
  • 579 posts

+8
Neutral

Posted 4 January 2015 - 08:58

Het .ipk bestand kun je ook gewoon in de root zetten.

Je moet dan alleen bij "Installeer plugins lokaal" niet optie 4 kiezen maar optie 2 "internal flash".

Attached File  root.png   606.47KB   6 downloads


-Triax 88cm schotel

-TD 20 flexi-block met 2 Inverto Black Premium Quattro LNB's

- Polytron Multiswitch 8 in / 8 out

- 2x VU+ Duo2, DM8000 HD PVR en een DM 500 HD

 


Re: Webradio veranderen #8 Geuze

  • Senior Member
  • 697 posts

+7
Neutral

Posted 4 January 2015 - 14:37

Snoete

 

Oké. Je hoort van me als het is gelukt.

 

Geuze


Visiosat Big Satellite schotel met 4 quad, 7 twin LNB's voor Astra 1, 2, 3, Hotbird, 9 oost, 4.8 oost, 5 west, 31 oost, 42 oost, 0,8 west, 33 oost en een Triax schotel, 78 cm met single LNB voor Astra 3 beide aangesloten op VU+ Ultimo 4k met 2 sattuners en SSD en een Mutant HD 51 met 2 tuners waaronder 1 voor de Franse streams en SSD. De  1.40 Triax prime focus verwijderd wegens slijtage.


Re: Webradio veranderen #9 dutchandrew

  • Senior Member
  • 168 posts

+3
Neutral

Posted 4 January 2015 - 21:19

Ik kunt het ipk. bestand toch ook op een usb stick zetten  en die er in plaatsen. Dan komt toch automatisch het installatie scherm te voorschijn.


Edited by dutchandrew, 4 January 2015 - 21:19.



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users