Springen naar inhoud


Foto

Problemen met opnames

hdd afspelen

  • Please log in to reply
Er zijn 27 reacties in dit onderwerp

#1 superrick

  • Member
  • 20 berichten

0
Neutral

Geplaatst op 21 maart 2015 - 16:27

Hallo, ik ben een newbie, heb hier al heel veel gelezen maar helaas nog geen oplossing gevonden.

Op mijn et9200 heb ik het probleem dat hij geplande opnames wel opneemt maar als ik ze af wil spelen ik een zwart schrem krijg met bovenaan een paar gegeven, druk ik op play of pause dan pauzeert hij maar er gebeurt niets.

de opnames staan op de ingebouwde hdd.

 

iemand een idee?

 

Tevens zie ik van elke opname meerdere bestanden staan, waarvoor dienen die?

 

alvast bedankt voor de eventuele info.



Re: Problemen met opnames #2 zeeteefje

  • Senior Member
  • 1418 berichten

+22
Neutral

Geplaatst op 21 maart 2015 - 16:34

Zit je smartcard wel in een intern slot?



Re: Problemen met opnames #3 superrick

  • Member
  • 20 berichten

0
Neutral

Geplaatst op 21 maart 2015 - 17:35

die zit in een ci module, hij pakt de smartcard niet als hij in de ingebouwde slots zit.



Re: Problemen met opnames #4 DeBeek

  • Senior Member
  • 1384 berichten

+39
Good

Geplaatst op 21 maart 2015 - 17:43

die zit in een ci module, hij pakt de smartcard niet als hij in de ingebouwde slots zit.

Ci module kan maar 1 zender te gelijk decoderen, van daar dat het fout gaat..

 

Softcam installeren via menu / applicaties / groene toets / softcams.  kies voor cccam of oscam.

kaart in kaartlezer en kijken en opnemen tegelijk.


Vu+DUO 4K, (FBC-C & FBC-S2X twin tuner),  OpenPLi 7.2 Rc,  My-FullNightHD skin,

2x Synology DS-116,  Autotimer,  Ziggo Kabel-tv,  Astra 28.2,


Re: Problemen met opnames #5 superrick

  • Member
  • 20 berichten

0
Neutral

Geplaatst op 22 maart 2015 - 10:43

OK, ik weet nu in ider geval wat het probleem is.
Als ik op een Fred kanaal afstel en dan een opname bekijk die van canal digitaal komt dan werkt het.

SoftCam heb ik geïnstalleerd, maar dan leest hij de kaart nog steeds niet als ik hem in 1 van de ingebouwde slots steek,

Ander probleem ontstaat wanneer ik een gecodeerde zender bekijk en een andere gecodeerde opneem, het active kijk beeld gaat dan op zwart, ik denk da hij de opname dan direct decodeerd, maar verander ik dat?

Re: Problemen met opnames #6 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 48826 berichten

+834
Excellent

Geplaatst op 22 maart 2015 - 10:55

Over welke box hebben we het hier? En welk type CDS smartcard?

 

Die CI module is absoluut overbodig, dus even uitzoeken wat je fout doet...


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Problemen met opnames #7 superrick

  • Member
  • 20 berichten

0
Neutral

Geplaatst op 22 maart 2015 - 11:02

Een et9200 met ingebouwde 2 Tb hdd
Smartcard van canaldigitaal is een Oranje met een witte rand???

Heb nu sinds gisteren nog een ander probleem, de box gaat steeds spontaan booten als hij een uurtje of zo gelopen heeft ( warm)

Wordt gek van dat ding

Re: Problemen met opnames #8 superrick

  • Member
  • 20 berichten

0
Neutral

Geplaatst op 22 maart 2015 - 11:13

Hier een overzicht van mijn systeem

Re: Problemen met opnames #9 superrick

  • Member
  • 20 berichten

0
Neutral

Geplaatst op 22 maart 2015 - 11:17

.Bijlage  image.jpg   122,28K   4 Aantal bijlagen

Re: Problemen met opnames #10 DeBeek

  • Senior Member
  • 1384 berichten

+39
Good

Geplaatst op 22 maart 2015 - 11:25

Open-ATV image ??


Vu+DUO 4K, (FBC-C & FBC-S2X twin tuner),  OpenPLi 7.2 Rc,  My-FullNightHD skin,

2x Synology DS-116,  Autotimer,  Ziggo Kabel-tv,  Astra 28.2,


Re: Problemen met opnames #11 zeeteefje

  • Senior Member
  • 1418 berichten

+22
Neutral

Geplaatst op 22 maart 2015 - 11:27

Lijkt me dat je dan voor vragen ook naar het openatv forum gaat, toch...?



Re: Problemen met opnames #12 superrick

  • Member
  • 20 berichten

0
Neutral

Geplaatst op 22 maart 2015 - 11:27

Ja op het moment wel. De open pli wil hij niet flashen

Re: Problemen met opnames #13 Roymar

  • Senior Member
  • 473 berichten

+5
Neutral

Geplaatst op 22 maart 2015 - 11:52

Heb je wel een orginele box? is het geen Clone?


Mutant HD2400

Vu+ Duo

Xtrend ET6000

2x Relook 400s(niet actief)

Wavefield  WV85THDS schotel 1W/5E/9+10E/13E/19.2E/23.5E/28.2E/39E


Re: Problemen met opnames #14 superrick

  • Member
  • 20 berichten

0
Neutral

Geplaatst op 22 maart 2015 - 13:33

Heb je wel een orginele box? is het geen Clone?


Ja is een origineel.

Re: Problemen met opnames #15 superrick

  • Member
  • 20 berichten

0
Neutral

Geplaatst op 22 maart 2015 - 14:28

Zo, heb nu de open pli aan het lopen, het probleem met de SoftCam is ook opgelost.
Enige probleem dat ik nu nog heb is het crashen van het systeem.
Telkens als hij een tijdje loopt dan gaat de box spontaan booten. Hij boot dan 2 of 3 keer en komt dan meestal weer tot leven.
Soms gaat het een uur goed, soms maar 5 minuten.

Iemand een idee?

Re: Problemen met opnames #16 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 48826 berichten

+834
Excellent

Geplaatst op 22 maart 2015 - 14:29

Wat is de definitie van "crash"? Een spontane reboot? Een "green screen" error?


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Problemen met opnames #17 superrick

  • Member
  • 20 berichten

0
Neutral

Geplaatst op 22 maart 2015 - 14:42

Een spontane reboot.

Re: Problemen met opnames #18 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 48826 berichten

+834
Excellent

Geplaatst op 22 maart 2015 - 15:52

Het enige waar ik me wat bij zou kunnen voorstellen is een rotte voeding.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Problemen met opnames #19 superrick

  • Member
  • 20 berichten

0
Neutral

Geplaatst op 18 april 2015 - 16:16

Daar ben ik weer, mijn box werk al weer een tijdje, dankzij jullie hulp, stabiel, dit keer op de openpli.
Alles werkt behalve de softcam. Ik kan nog steeds geen canaldigitaal programma kijken en tegelijk een andere opnemen. Mijn beeld gaat dan op zwart.
Als ik een opname wil kijken dan moet ik eerst de box op een niet canaldigitaal zender zatten en dan kan ik de opname bekijken anders lukt dat ook niet.
Ik heb de softcam geïnstalleerd maar ik vermoed dat daar ergens het probleem zit, helaas kom ik niet verder.
Bijgaand een overzicht van mijn systeem, misschien kan iemand mij met mijn probleem helpen.

Re: Problemen met opnames #20 superrick

  • Member
  • 20 berichten

0
Neutral

Geplaatst op 18 april 2015 - 16:21

.

Bijgevoegde Bestanden

  • Bijlage  image.jpg   126,85K   2 Aantal bijlagen






Also tagged with one or more of these keywords: hdd, afspelen

1 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 1 bezoekers, 0 anonieme gebruikers