Jump to content


Photo

Filmon stops after 4-5 minutes on TSMedia OpenPLI 4

Dreambox TSmedia Filmon UK terrestrial channels Freeze

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Diode

  • Member
  • 3 posts

0
Neutral

Posted 22 April 2015 - 13:42

Running OpenPLI 4 - installed 2015-02-08 (Enigma3.2 last upgrade 21/4/15). TS Media 9.3 on Dreambox DM8000

Firstly you will have to make allowances I am new to this, the engineer that used to maintain my box has retired.

With the above programmes installed on the dreambox, I can access UK terrestrial channels without a problem, but they only run for about 4 to 5 minutes and then they just stop. I had this problem before and the engineer got me to change the resolution, and this seemed to cure the problem. I have tried altering it, this time as well, but it does not seem to fix the problem.

Hopefully I am posting on the correct forum, any help would be greatly appreciated.



Re: Filmon stops after 4-5 minutes on TSMedia OpenPLI 4 #2 Diode

  • Member
  • 3 posts

0
Neutral

Posted 22 April 2015 - 15:06

I meant to add, once the channel has frozen(stopped) if I press exit and reselect I get another 4-5 mins before it stops again. It all seems to work alright and is not a problem with download speed (6Mbps). I just can't work out what can be causing it to suddenly stop, and not start again without re-selecting.



Re: Filmon stops after 4-5 minutes on TSMedia OpenPLI 4 #3 Diode

  • Member
  • 3 posts

0
Neutral

Posted 22 April 2015 - 17:37

I Have timed from the time I say get a terrestrial channel on the TV to the time it stops, and it is exactly 4minutes each time. Any ideas??







Also tagged with one or more of these keywords: Dreambox, TSmedia, Filmon, UK terrestrial channels, Freeze

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users