Jump to content


Photo

Crash met Automatic Volume adjustment


  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 12,446 posts

+376
Excellent

Posted 4 June 2015 - 16:54

De box crashed, en uit de crashlog lijkt het erop dat de plug-in AutomaticVolumeAdjustment de boosdoener is:

< 58430.396360> [eDVBServicePlay] timeshift
playing 1:0:19:1B1D:802:2:11A0000:0:0:0:
Traceback (most recent call last):
  File "/usr/lib/enigma2/python/Navigation.py", line 51, in dispatchEvent
  File "/usr/lib/enigma2/python/Components/ServiceEventTracker.py", line 80, in event
  File "/usr/lib/enigma2/python/Plugins/SystemPlugins/AutomaticVolumeAdjustment/AutomaticVolumeAdjustment.py", line 86, in __evEnd
    ref = self.getPlayingServiceReference()
  File "/usr/lib/enigma2/python/Plugins/SystemPlugins/AutomaticVolumeAdjustment/AutomaticVolumeAdjustment.py", line 170, in getPlayingServiceReference
    if ref.getPath(): # check if a movie is playing
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'getPath'
< 58430.660447> [ePyObject] (CallObject(<bound method Navigation.dispatchEvent of <Navigation.Navigation instance at 0x13bd698>>,(1,)) failed)
]]>
  </enigma2crashlog>
</crashlogs>
</openpli>

Volledige crashlog is aangehecht.

Even probreren retracen wat ik juist deed. 

De box was twee programma's aan het opnemen, van twee verschillende transponders.  Dus de twee tuners waren bezet.  We waren een opgenomen file aan het bekijken, en na afloop verliet ik movielist.  De ontvanger kwam op een zwart kanaal (melding geen vrije tuner).

Dat begreep ik en zapte naar een kanaal dat in het wit weergegeven was (BBC1 HD denk ik) en hierop crashte de box.

 

Fout in AutomaticVolumeAdjustment als er geen tuner vrij is?  Of zo iets.

 

Willy

Attached Files


~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Crash met Automatic Volume adjustment #2 littlesat

  • PLi® Core member
  • 46,791 posts

+487
Excellent

Posted 4 June 2015 - 19:16

The plugin misses a sanity check.....


WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: Crash met Automatic Volume adjustment #3 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 12,446 posts

+376
Excellent

Posted 4 June 2015 - 21:04

The plugin misses a sanity check.....

 

Kan dit gefixed worden?

 

Afterall in de maintainer Info staat:

 

OpenPLi team <forum@openpli.org>
AutomaticVolumeAdjustment

 

Of is er een alternatief? 

Waarvoor ik het gebruik:

 

Verschillende stations hebben een verschillend geluidsniveau.  Het verschil is soms zo erg dat je uit je zetel schiet van het lawaai wanneer je zapt naar zulk een luide zender.

Ik heb de plug-in geconfigureerd om het geluidsniveau te gebruiken van de laatste keer dat ik naar die zender gezapt heb.  Het onthoud het geluidsniveau. 

 

 

Willy


Edited by doglover, 4 June 2015 - 21:08.

~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Crash met Automatic Volume adjustment #4 littlesat

  • PLi® Core member
  • 46,791 posts

+487
Excellent

Posted 5 June 2015 - 06:17

Als we sources hebben kan het gefixt worden...

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: Crash met Automatic Volume adjustment #5 ims

  • PLi® Core member
  • 10,635 posts

+164
Excellent

Posted 5 June 2015 - 06:25

Als we sources hebben kan het gefixt worden...

We have it in our repo ...

https://sourceforge....lumeadjustment/


Edited by ims, 5 June 2015 - 06:25.

Kdo nic nedělá, nic nezkazí!

Re: Crash met Automatic Volume adjustment #6 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 12,446 posts

+376
Excellent

Posted 5 June 2015 - 13:05

Ik zou het op prijs stellen als dit gefixt kan worden.

 

Dank bij voorbaat.

 

Willy


~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Crash met Automatic Volume adjustment #7 Dimitrij

  • PLi® Core member
  • 6,297 posts

+201
Excellent

Posted 5 June 2015 - 14:14

https://github.com/o...d91c7254a3af7d5


Formuler1/VU+solo4k(thanks guys to gisclub.tv)


Re: Crash met Automatic Volume adjustment #8 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 12,446 posts

+376
Excellent

Posted 5 June 2015 - 15:01

Dit is een OpenAlliance versie.

Is dit bruikbaar op OpenPLi?

 

Heb de beide correcties aangebracht in de .py file op de box.

Hopelijk gaat dat goed.

 

Willy


Edited by doglover, 5 June 2015 - 15:02.

~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Crash met Automatic Volume adjustment #9 littlesat

  • PLi® Core member
  • 46,791 posts

+487
Excellent

Posted 5 June 2015 - 17:27

FYI:

 

http://sourceforge.n...6685b558143e6e/

 

But untested.... ;)


WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: Crash met Automatic Volume adjustment #10 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 12,446 posts

+376
Excellent

Posted 5 June 2015 - 17:44

Thanks.

 

Will let you know, how it performs.

 

Willy


~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Crash met Automatic Volume adjustment #11 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 12,446 posts

+376
Excellent

Posted 6 June 2015 - 07:10

Lijkt OK.

 

2 opnames ingesteld waardoor alle tuners bezet waren.  Gezapt naar kanalen die niet beschikbaar waren, en terug geen probleem.

Lijkt erop dat dat e.e.a in orde is.

 

Willy


~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Crash met Automatic Volume adjustment #12 messenmack

  • Senior Member
  • 35 posts

+1
Neutral

Posted 7 June 2015 - 19:38

The plugin misses a sanity check.....


Kan dit gefixed worden?

Afterall in de maintainer Info staat:

OpenPLi team
AutomaticVolumeAdjustment

Of is er een alternatief?
Waarvoor ik het gebruik:

Verschillende stations hebben een verschillend geluidsniveau. Het verschil is soms zo erg dat je uit je zetel schiet van het lawaai wanneer je zapt naar zulk een luide zender.
Ik heb de plug-in geconfigureerd om het geluidsniveau te gebruiken van de laatste keer dat ik naar die zender gezapt heb. Het onthoud het geluidsniveau.


Willy
Ik heb er ook last van sinds update naar open pli 4. Gedelete en opnieuw d/load maar tevergeefs. Instellingen in plug-in veranderen leidt elke keer tot groen scherm.

Re: Crash met Automatic Volume adjustment #13 littlesat

  • PLi® Core member
  • 46,791 posts

+487
Excellent

Posted 7 June 2015 - 20:08

Dan doe vandaag nog maar een keer updaten... of opnieuw flashen. Het probleem van dit draadje is namelijk opgelost...


WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: Crash met Automatic Volume adjustment #14 mrvica

  • Senior Member
  • 628 posts

+35
Good

Posted 6 March 2019 - 16:23

can you add support for IPTV services too, the plugin cannot remember the volume changes for IPTV




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users