Jump to content


Photo

SOFTCAM en formuler f1

softcam

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 azbox

  • Senior Member
  • 65 posts

+2
Neutral

Posted 8 August 2015 - 15:04

welke softcam werkt het best met CD.

 

--------------------------

JOHAN


1 x formuler f1 met openpli 7.1 x sab triple hd met openvision 7.0 1x formuler s 4k uhd....1 x azbox elite hd org sw


Re: SOFTCAM en formuler f1 #2 Tech

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 11,606 posts

+281
Excellent

Posted 8 August 2015 - 15:29

Zowel oscam als CCcam.
Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang....

Re: SOFTCAM en formuler f1 #3 azbox

  • Senior Member
  • 65 posts

+2
Neutral

Posted 8 August 2015 - 16:09

Tech bedankt ik heb beeld met oscam.

 

------------------------------

johan


1 x formuler f1 met openpli 7.1 x sab triple hd met openvision 7.0 1x formuler s 4k uhd....1 x azbox elite hd org sw


Re: SOFTCAM en formuler f1 #4 omega

  • Senior Member
  • 57 posts

0
Neutral

Posted 9 August 2015 - 00:03

en heb je ook al eens scam 3.60 geprobeert wel box effe terug opstarten 


DREAMBOX 900 UHD DREAMBOX 8000 PVR DREAMBOX 7080 HD DREAMBOX 7020HD V2 DREAMBOX 800SE DREAMBOX 800 PVR 


Re: SOFTCAM en formuler f1 #5 Tech

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 11,606 posts

+281
Excellent

Posted 9 August 2015 - 12:44

Box opnieuw starten? Waarom, de softcam (her)starten volstaat.
Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang....

Re: SOFTCAM en formuler f1 #6 omega

  • Senior Member
  • 57 posts

0
Neutral

Posted 9 August 2015 - 23:47

soms moet ik de box terug herstarten heb ik al ondervonden als ik hem vb op scam 3.60 zet

maar is ook zo gebeurt he


DREAMBOX 900 UHD DREAMBOX 8000 PVR DREAMBOX 7080 HD DREAMBOX 7020HD V2 DREAMBOX 800SE DREAMBOX 800 PVR 






Also tagged with one or more of these keywords: softcam

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users