Jump to content


Photo

VU+ Duo2 CI+ module CCcam

ci+ duo2 cccam

  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 RadioPP

  • Member
  • 1 posts

0
Neutral

Posted 13 October 2015 - 12:15

Hallo,

 

Ik heb een vraag, in het een VU+ Duo2 box, en gebruik deze als flagship ontvanger in m'n woonkamer. Ik heb een CI+ module om Fox Sport Interntional te kunnen kijken (heb een abonnement). Daarnaast kijk ik via CCCAM op de tuner in de keuken, via interne cardsharing. Als ik mijn pasje in de interne cardreader van de duo2 stop, werkt de cardsharing naar de andere tuner prima. Zo gauw ik het pasje in de CI+ module stop, werkt het niet meer. Dit is uiteraard de werking van CI+, maar mijn vraag is of er een mogelijkheid bestaat dat ik dus via de CI+ module toch de de kaart kan delen via CCCam naar de ontvanger van de keuken.

 

Hoor graag even, alvast dank! Gr.



Re: VU+ Duo2 CI+ module CCcam #2 MiLo

  • PLi® Core member
  • 13,972 posts

+295
Excellent

Posted 13 October 2015 - 12:36

Makkelijk antwoord: Nee.


Real musicians never die - they just decompose

Re: VU+ Duo2 CI+ module CCcam #3 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 54,973 posts

+1,097
Excellent

Posted 13 October 2015 - 12:49

Tweede kaart regelen?


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: VU+ Duo2 CI+ module CCcam #4 openpli4me

  • Senior Member
  • 74 posts

0
Neutral

Posted 13 October 2015 - 14:09

Er zitten toch 2 kaartlezer sloten in, of is er maar 1 bedraad?

Re: VU+ Duo2 CI+ module CCcam #5 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 54,973 posts

+1,097
Excellent

Posted 13 October 2015 - 14:13

Er zitten toch 2 kaartlezer sloten in, of is er maar 1 bedraad?

 

Hoezo? En waar is dit een reactie op?


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: VU+ Duo2 CI+ module CCcam #6 openpli4me

  • Senior Member
  • 74 posts

0
Neutral

Posted 13 October 2015 - 14:33

Hij/zij heeft 2 kaarten, 2 sloten, dus waarom een ci+ module gebruiken? ook de combi ci+ met 1 kaart in de kaartlezer werkt. Oftewel het is niet duidelijk waarom de ci+ nodig is. (tenzij er maar 1 kaartlezer is bedraad dan heb je idd. een (ander) probleempje)

Re: VU+ Duo2 CI+ module CCcam #7 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 54,973 posts

+1,097
Excellent

Posted 13 October 2015 - 14:40

Omdat de TS naar Fox Sports wilt kijken, en die zender is met CWoE beveiligd (en dat worden er steeds meer), daarvoor heb je een CI+ module nodig.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: VU+ Duo2 CI+ module CCcam #8 theparasol

  • Senior Member
  • 4,141 posts

+196
Excellent

Posted 13 October 2015 - 16:38

En de CI module decodeert beeld + geluid zelf en stuurt het dan terug naar de box: dus je kunt met een ci module niet cardsharen.

Het is dus iets totaal anders dan een kaartlezer waarbij een code naar de kaart gaat en er een decryptie sleutel terugkomt waarmee de box beeld+geluid kan decoderen.



Re: VU+ Duo2 CI+ module CCcam #9 goldeneye

  • Senior Member
  • 1,031 posts

+14
Neutral

Posted 13 October 2015 - 19:56

En de witte CI is nog steeds een CI en geen CI+. Dit terzijde... Een CI+ werkt namelijk niet in een OpenLinux doos zonder gepatchte firmware. CI+ is bij VTI en Mutant al (min of meer) werkend.. De witte CI van CDS doet het gewoon in iedere CI ontvanger...

Re: VU+ Duo2 CI+ module CCcam #10 Tech

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 11,949 posts

+300
Excellent

Posted 13 October 2015 - 21:28

En die witte CI 'kent' ook cwoe....


Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang....

Re: VU+ Duo2 CI+ module CCcam #11 goldeneye

  • Senior Member
  • 1,031 posts

+14
Neutral

Posted 14 October 2015 - 05:39

Correct, maar dat is geen CI+ functie, gewoon een functie die zorgt dat het Seca algoritme volledig herkend wordt en dus ook nano 01 CWoE..... Waarvan akte..



Re: VU+ Duo2 CI+ module CCcam #12 Tech

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 11,949 posts

+300
Excellent

Posted 14 October 2015 - 09:08

Correct, maar dat is geen CI+ functie, gewoon een functie die zorgt dat het Seca algoritme volledig herkend wordt en dus ook nano 01 CWoE..... Waarvan akte..

Ik heb ook nergens geopperd dat die CI+ doet, anders had ik dat echt wel gezegd.

 

Ik geef alleen aan dat de witte CI dus wel CWoE doet, en daarom is er dus geen beperking om de kanalen waarop nano01 nu aktief is, toch te kunnen bekijken, de CI werkt immers in alle ontvangers...?


Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang....





Also tagged with one or more of these keywords: ci+, duo2, cccam

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users