Jump to content


Photo

ET 10000 startniet op na uodate

XR10000

  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1 Tover44

  • Senior Member
  • 39 posts

0
Neutral

Posted 8 January 2016 - 20:28

Ik heb een probleem met de ET10000. Na het update via het menu Openpli. Hierna start deze niet meer op. Hierna de ET geflashd via USB-stick. Na Flashen compleet, Booting, en daarna Överlappende Timers gevonden in Timers. Ook flashen mat een oudere versie werkt niet. Wie kan mij helpen



Re: ET 10000 startniet op na uodate #2 bieraap

  • Member
  • 3 posts

0
Neutral

Posted 8 January 2016 - 22:43

Denk dat je een wat oudere versie dient te gebruiken dan de huidige. De huidige geeft wat issues van niet starten zoals jij ook al aangeeft.



Re: ET 10000 startniet op na uodate #3 Tover44

  • Senior Member
  • 39 posts

0
Neutral

Posted 8 January 2016 - 23:00

De versie 31-12-2015 gebruikt maar ook bij deze start de ET niet op. Op het display staat nu HDMI en scart



Re: ET 10000 startniet op na uodate #4 cobus

  • Senior Member
  • 4,209 posts

+55
Good

Posted 9 January 2016 - 07:30

Dan is hij wel opgestart en zit je in de wizzard

Groetjes Cobus R

 

VU+ UNO 4K FBC DVB C  LCD4linux met Samsung SPF 75H

MAXYTEC MULTIBOX

 

Ziggo (digitaal) Kabel TV (FTV) op alle decoders met oa fallback tuner

 


Re: ET 10000 startniet op na uodate #5 dolphs

  • Senior Member
  • 758 posts

+7
Neutral

Posted 9 January 2016 - 08:38

na fix van gister en dus build van " 9 januari " zijn er nog steeds troubles?

valt op dat sinds 8 januari de nodige bitjes zijn toegevoegd, voor wbt de ET10000 dan - heb rest niet nagekeken.

ben benieuwd



Re: ET 10000 startniet op na uodate #6 Tover44

  • Senior Member
  • 39 posts

0
Neutral

Posted 9 January 2016 - 09:49

Wat kan ik nu nog doen want ik ben een gebruiker en geen techneut. Overigens het is echt heel stil in huis en hoop dat het probleem met uw hulp kan oplossen. De ET maakt wel iedere dag een Back-up heb ik hier wat aan?

Re: ET 10000 startniet op na uodate #7 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 45,750 posts

+512
Excellent

Posted 9 January 2016 - 09:50

Ik heb begrepen dat de build (update) van vandaag weer goed is.


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: ET 10000 startniet op na uodate #8 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 23,510 posts

+219
Excellent

Posted 9 January 2016 - 09:53

@Tover44.

Misschien staat er wel iets fout in jouw Back-up, dus zou ik eens flashen zonder restore van de betreffende Back-up. Indien mogelijk de naam van de directory wijzigen waarna je vers kunt flashen. Uiteindelijk stelt dat, zeker als leden je willen assisteren, niet zo heel veel voor.
Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Dreamboxen heb ik niet meer. Verder nog een een VU+ duo2 met 500Gb harddisk + een VU+ Uno, Zero, Solo 4K, Ultimo 4K, Zero 4K, Uno 4Kse. + ook nog een Xtrend ET4000. Daarnaast heb ik ook nog diverse andere modellen w.o. een Formuler F4, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en verder nog wel het e.e.a. waarmee op verzoek vanalles wordt getest. Iemand moet het tenslotte doen. ;) :)

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P met tweemaal 2 Tb harddisks.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.

Re: ET 10000 startniet op na uodate #9 Tover44

  • Senior Member
  • 39 posts

0
Neutral

Posted 9 January 2016 - 11:40

Zojuist deze 2016 01 09 Flash er op gezet. Na Booting geeft de ET HDMI, Scart en vervolgens YPBPR en vervolgens weer Scart en blijft dan draaien



Re: ET 10000 startniet op na uodate #10 cobus

  • Senior Member
  • 4,209 posts

+55
Good

Posted 9 January 2016 - 12:06

Dat is normaal je zit dan weer in de standaard (opstart) wizard waar al die vragen voorbij komen en je dus ook moet antwoorden.

Edited by cobus, 9 January 2016 - 12:07.

Groetjes Cobus R

 

VU+ UNO 4K FBC DVB C  LCD4linux met Samsung SPF 75H

MAXYTEC MULTIBOX

 

Ziggo (digitaal) Kabel TV (FTV) op alle decoders met oa fallback tuner

 


Re: ET 10000 startniet op na uodate #11 Replay256

  • Senior Member
  • 76 posts

+1
Neutral

Posted 9 January 2016 - 13:40

Zojuist deze 2016 01 09 Flash er op gezet. Na Booting geeft de ET HDMI, Scart en vervolgens YPBPR en vervolgens weer Scart en blijft dan draaien

Klopt hetzelfde gehad, afstandsbediening reageert ook niet, ff terug naar  deze versie OpenPLi-4.0-beta-et10000-20160106_usb.zip dan werkt alles weer en wachten op een werkende update. GrR



Re: ET 10000 startniet op na uodate #12 Tover44

  • Senior Member
  • 39 posts

0
Neutral

Posted 9 January 2016 - 14:19

De Et werkt weer alleen geen beeld met Samsung TV met een HDMI aansluiting wel beeld mer de scartkabel dit zal wel een instelling zijn maar heb geen ide waar dat zit



Re: ET 10000 startniet op na uodate #13 littlesat

  • PLi® Core member
  • 51,304 posts

+573
Excellent

Posted 9 January 2016 - 14:25

menu->instellingen->systeem->A/V instellingen->Video uitgang


WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: ET 10000 startniet op na uodate #14 Tover44

  • Senior Member
  • 39 posts

0
Neutral

Posted 9 January 2016 - 15:11

Bovenstaande uitgevoerd maar helaas werkt de Samsung TV nog niet verder werkt alles eweer mede door uw Hulp (echt perfect) nog dank



Re: ET 10000 startniet op na uodate #15 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 23,510 posts

+219
Excellent

Posted 9 January 2016 - 15:14

En de juiste ingang op de Samsung is geselecteerd?
Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Dreamboxen heb ik niet meer. Verder nog een een VU+ duo2 met 500Gb harddisk + een VU+ Uno, Zero, Solo 4K, Ultimo 4K, Zero 4K, Uno 4Kse. + ook nog een Xtrend ET4000. Daarnaast heb ik ook nog diverse andere modellen w.o. een Formuler F4, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en verder nog wel het e.e.a. waarmee op verzoek vanalles wordt getest. Iemand moet het tenslotte doen. ;) :)

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P met tweemaal 2 Tb harddisks.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.

Re: ET 10000 startniet op na uodate #16 Tover44

  • Senior Member
  • 39 posts

0
Neutral

Posted 9 January 2016 - 15:35

Alles werkt weer zat HDMI-in dat is dus niet goed. Nogmaal dank voor jullie hulp



Re: ET 10000 startniet op na uodate #17 littlesat

  • PLi® Core member
  • 51,304 posts

+573
Excellent

Posted 9 January 2016 - 15:48

;) dat was ook een klassieker...


WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users