Jump to content


Photo

Geluid van verkeerde zender bij gebruik iPad transcoding

geluid zender ipad

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 AdriO

  • Senior Member
  • 59 posts

0
Neutral

Posted 25 March 2016 - 14:04

Hallo allemaal,

Ik ben een noob as het gaat om mijn vu+ du02 en OpenPli. Op zich is het allemaal goed gegaan met de installatie maar ik loop nu tegen een vreemd dingetje aan. Als ik via transcoding wil kijken op de iPad wordt het geluid van de zender ook naar de tv gestuurd. Het beeld op de tv blijft (meestal) wel gewoon de zender waar naar gekeken werd. Het zal ongetwijfeld een instelling zijn maar ik kan het niet vinden. Iemand enig idee?

 

Bij voorbaat dank.

 

Groet,

 

Adri


Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd!

Vu+ Duo2 met openPli 4.0, Selfsat Snipe Pro Max (twin lnb)


Re: Geluid van verkeerde zender bij gebruik iPad transcoding #2 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 45,949 posts

+513
Excellent

Posted 27 March 2016 - 10:43

Dit komt me bekend voor. Als ik me goed herinner is dat een VU+ Duo2 "eigenaardigheidje". Het is in ieder geval geen probleem in enigma.


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: Geluid van verkeerde zender bij gebruik iPad transcoding #3 AdriO

  • Senior Member
  • 59 posts

0
Neutral

Posted 31 March 2016 - 10:43

Beste Eric,

 

Bedankt voor je reactie. Ik ga eens kijken wat ik bij vu+ te weten kan komen.

 

Groet


Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd!

Vu+ Duo2 met openPli 4.0, Selfsat Snipe Pro Max (twin lnb)






Also tagged with one or more of these keywords: geluid, zender, ipad

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users