Jump to content


Photo

duo2 stand-by probleem

duo2 standby radio modus

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 dirocca

  • Senior Member
  • 1,667 posts

+59
Good

Posted 3 July 2016 - 16:18

ik kan blijkbaar de duo2 niet in stand-by zetten als deze in de radio modus staat. ;)

wisselen tussen tv en radio werkt prima.

in stand-by zetten vanuit tv modus werkt ook prima.

 

heeft er nog iemand dit opgemerkt of ligt het probleem bij mij?

 

 

grtz Philip


vuduo2 openpli6.1 1TB HDD 2xdualS2tuner

av receiver denon - samsung 4k hdr+ 65inch UE65MU7000 - bose accoustimas 7.1 :rolleyes:

tvv kaart & schotel(64cm), duo lnb, OSCAM

logitech harmony ultimate

 

 

 


Re: duo2 stand-by probleem #2 littlesat

  • PLi® Core member
  • 52,272 posts

+591
Excellent

Posted 3 July 2016 - 16:53

Net getest met xtrend 10k... Ik kan het probleem niet bevestigen...

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: duo2 stand-by probleem #3 dirocca

  • Senior Member
  • 1,667 posts

+59
Good

Posted 3 July 2016 - 17:02

hmm, ik kan hem zelfs niet in stand-by zetten met de toets op de box zelf, duo2 specifiek?

kan mij zo direct niet voorstellen dat het te maken heeft met één of andere instelling.

 

grtz Philip


vuduo2 openpli6.1 1TB HDD 2xdualS2tuner

av receiver denon - samsung 4k hdr+ 65inch UE65MU7000 - bose accoustimas 7.1 :rolleyes:

tvv kaart & schotel(64cm), duo lnb, OSCAM

logitech harmony ultimate

 

 

 


Re: duo2 stand-by probleem #4 dirocca

  • Senior Member
  • 1,667 posts

+59
Good

Posted 4 July 2016 - 17:47

zou er iemand met een duo2 dit eens willen testen. :)

 

grtz Philip


vuduo2 openpli6.1 1TB HDD 2xdualS2tuner

av receiver denon - samsung 4k hdr+ 65inch UE65MU7000 - bose accoustimas 7.1 :rolleyes:

tvv kaart & schotel(64cm), duo lnb, OSCAM

logitech harmony ultimate

 

 

 


Re: duo2 stand-by probleem #5 alrjordan

  • Senior Member
  • 315 posts

+3
Neutral

Posted 4 July 2016 - 21:33

@ dirocca

Ik heb dit getest op mijn vuduo2 en ik kan in radio modus wel naar standby.(vanuit stream radio en sat radio)



Re: duo2 stand-by probleem #6 dirocca

  • Senior Member
  • 1,667 posts

+59
Good

Posted 5 July 2016 - 16:47

bedankt alrjordan voor het testen, is jouw box up to date?

 

ik heb het probleem dus met sat radio, ik kan me totaal niet inbeelden waar het probleem ligt.

denk dat volgend weekend de box eens ga flashen om te kijken of het probleem zich dan oplost.

 

grtz Philip


vuduo2 openpli6.1 1TB HDD 2xdualS2tuner

av receiver denon - samsung 4k hdr+ 65inch UE65MU7000 - bose accoustimas 7.1 :rolleyes:

tvv kaart & schotel(64cm), duo lnb, OSCAM

logitech harmony ultimate

 

 

 


Re: duo2 stand-by probleem #7 alrjordan

  • Senior Member
  • 315 posts

+3
Neutral

Posted 5 July 2016 - 19:19

ja, box is up to date.







Also tagged with one or more of these keywords: duo2, standby, radio modus

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users