Jump to content


Photo

Plugins

plugins

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 BobbyG

  • Member
  • 2 posts

0
Neutral

Posted 30 September 2016 - 09:06

Sorry voor deze waarschijnlijk domme vraag, maar ik heb heel veel berichten gezien over plugins, maar is er een centrale plaats waar je meer informatie over plugins kunt vinden:

 

- een lijst van alle plugins die werken met openpli (ik zie deze natuurlijk op de receiver, maar er is verder geen info)

- een beschrijving van wat zo'n plugin precies doet, en hoe die gebruikt kan worden

- Welke plugins zijn er beschikbaar voor een specifieke release van Openpli (ik kan ze in het menu van openpli zien, dus ik neem aan dat ze allemaal werken met de versie die op de box geladen is, of is dat fout :-))

 

Bedankt!Re: Plugins #2 Loui (PD1LOI)

  • Senior Member
  • 3,688 posts

+104
Excellent

Posted 30 September 2016 - 09:12

Druk bij jou op de knop menu dan zie je een sub menu met verschillende opties kies Applicatie dan heb je de vooraf geïnstalleerde plugins. druk nu op de groene toets en er worden verschillende plugins geschikt voor je box opgehaald en vanaf daar kun je een plugins uitzoeken en installeren. en met de rode toets kun je de plugins verwijderen die je niet meer wil.Verdere uitgebreide info is er eigenlijk niet over de beschikbare plugin's.


Edited by Loui (PD1LOI), 30 September 2016 - 09:14.

Mijn handtekening is zoals gewoonlijk niet te lezen.
PD1LOI
Mut@nt-HD51-PVR en Wavefrontier T90.
En alles draait op OpenPli.xx 

Bereikbaar op BM 204 NL TS-1 Lokaal 9 TS-2-DMR http://www.pi1fld.nl


Re: Plugins #3 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 58,356 posts

+1,272
Excellent

Posted 30 September 2016 - 10:52

Er ligt nog steeds een vraag (aan onze gebruikers) om alle plugins eens een keer te testen, en ons te laten weten of ze nog werken, want sommige zijn erg oud. Wij hebben er geen tijd voor.

 

En wellicht is het niet onverstandig om de plugins die wel werken op te nemen in de wiki, met een omschrijving, en eventueel screenshots? Iedereen met een account voor dit forum kan dat doen, ik wil best een pagina template maken en/of uitleg geven als iemand dat nodig heeft... Niet zo vreselijk veel extra werk als je toch een plugin aan het testen bent.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Because to health reasons, I will not be active online very often anymore.


Also tagged with one or more of these keywords: plugins

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users