Jump to content


Photo

Solo pro V2 crashing after trying to install GUI

Crash Error GUI

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Mamos

  • Member
  • 2 posts

0
Neutral

Posted 9 March 2017 - 18:41

I tried installing a different GUI on my Solo pro v2 wich runs enigma 2 and now it won't startup properly and I keep getting this message.

Attached Files



Re: Solo pro V2 crashing after trying to install GUI #2 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 64,216 posts

+1,534
Excellent

Posted 9 March 2017 - 19:47

Looks like a non-compatible skin.

 

Telnet to the box, immediately after you switched it on. Try until you succeed, and then immediately type the command "init 4". This stops the box from rebooting.

 

Now edit /etc/enigma2/settings, look for the line "config.skin.primary_skin=", and remove it. After this change, type "init 3" to start Enigma2 again. It should start up with the default skin.


Currently in use: VU+ Duo 4K (2xFBC S2), VU+ Solo 4K (1xFBC S2), SAB AlphaTriple HD (S2+T2), (Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (S2+T2)

Due to my bad health, I will have periods of inactivity, during which I won't respond to posts or PM.

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.


Re: Solo pro V2 crashing after trying to install GUI #3 Mamos

  • Member
  • 2 posts

0
Neutral

Posted 10 March 2017 - 10:15

Thanks for the help, it fixed it  :D





Also tagged with one or more of these keywords: Crash, Error, GUI

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users