Jump to content


Photo

Insight HD zwart


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 joseb

  • Senior Member
  • 139 posts

+3
Neutral

Posted 21 April 2017 - 11:50

Hi,

Ik krijg geen beeld of geluid als ik het nieuwe Insight kanaal selecteer op mijn et9200 met OpenPLi 4.0 (2017-01-16)
Er zit een Canal Digitaal kaartje in met abonnement.

Alle andere CD kanalen werken goed.
Ik heb het geprobeerd met CCCam en met Oscam, maar beide verslikken zich.

Heeft iemand suggesties hoe de oorzaak kan worden onderzocht, en hoe het gefikst kan worden?


ET9000 ET5000 - 3 quad LNB 19,23,28 E - Viseosat

Re: Insight HD zwart #2 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 31,848 posts

+438
Excellent

Posted 21 April 2017 - 11:57

Deze? Hier geen probleem (met Oscam).

 

Attached Files


Many answers to your question can be found in our wiki.

Currently in use: VU+Duo2 (3xS2), ET10000 (4xS2), HD2400 (4xS2), Formuler F1 (2xS2), Zgemma H2.H (S2+C), VU+Zero, Edision OS mini+ and on the test stack: XP1000Miraclebox Premium Micro (S2+C/T),  ET7500 (S2)ET8500 (S2).


Re: Insight HD zwart #3 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 31,848 posts

+438
Excellent

Posted 21 April 2017 - 13:46

Nog even na zitten kijken. Er zijn twee zenders, "Inside HD", en "Inside HD INT".

 

Die eerste is die in mijn vorige post, maar die zit op mijn duitse kaart, er zit een NDS en Nagra simulcrypt op, dus die zit niet in het Canal Digitaal pakket. De tweede komt hier binnen als FTA, en heeft inderdaad geen beeld.


Many answers to your question can be found in our wiki.

Currently in use: VU+Duo2 (3xS2), ET10000 (4xS2), HD2400 (4xS2), Formuler F1 (2xS2), Zgemma H2.H (S2+C), VU+Zero, Edision OS mini+ and on the test stack: XP1000Miraclebox Premium Micro (S2+C/T),  ET7500 (S2)ET8500 (S2).


Re: Insight HD zwart #4 joseb

  • Senior Member
  • 139 posts

+3
Neutral

Posted 21 April 2017 - 13:48

Ja/Nee.

Ik gebruikte de fastcan lijst van canal digitaal. Daar verschillen service id ( bij mij 1393, bij jou 1392) en provider.Attached File  Insight from CanalDigitaal fast scan.png   184.63KB   1 downloads

Na een handmaige scan vind hij  ook Insight HD, nu met provider SES ASTRA en Service id 1392.Attached File  Insight after manual scan.png   186.39KB   1 downloads

Zie aangehechte plaatjes.

Maar in beide gevallen ontbreekt video informatie.
De zender blijft zwart.

 

 


ET9000 ET5000 - 3 quad LNB 19,23,28 E - Viseosat

Re: Insight HD zwart #5 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 31,848 posts

+438
Excellent

Posted 21 April 2017 - 13:59

1392 zit in het SKY DE pakket, als je die kaart niet hebt blijft het inderdaad zwart.

 

1393 zit op de sat als "Insight HD INT", en daarop zit Viaccess, Irdeto en NDS simulcript. Dus als deze in het CDS pakket zit, dan alleen met een nieuwe VIaccess Orca smartcard, niet met een oude Nagra smartcard.


Many answers to your question can be found in our wiki.

Currently in use: VU+Duo2 (3xS2), ET10000 (4xS2), HD2400 (4xS2), Formuler F1 (2xS2), Zgemma H2.H (S2+C), VU+Zero, Edision OS mini+ and on the test stack: XP1000Miraclebox Premium Micro (S2+C/T),  ET7500 (S2)ET8500 (S2).


Re: Insight HD zwart #6 joseb

  • Senior Member
  • 139 posts

+3
Neutral

Posted 21 April 2017 - 15:30

Ok.
Ik vond inderdaad dit bericht:
http://www.totaaltv....aan-aanbod-toe/

Ik besefte niet dat dat dus niet ging werken met op een OpenPli doos met alleen een smartcard.

Geen idee of de Ci+ kaart van CD het doet op een et9200, voorlopig maar even zonder.


ET9000 ET5000 - 3 quad LNB 19,23,28 E - Viseosat

Re: Insight HD zwart #7 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 31,848 posts

+438
Excellent

Posted 21 April 2017 - 22:18

De CI module van CD doet het in de box, maar wel met de gebruikelijke beperkingen.


Many answers to your question can be found in our wiki.

Currently in use: VU+Duo2 (3xS2), ET10000 (4xS2), HD2400 (4xS2), Formuler F1 (2xS2), Zgemma H2.H (S2+C), VU+Zero, Edision OS mini+ and on the test stack: XP1000Miraclebox Premium Micro (S2+C/T),  ET7500 (S2)ET8500 (S2).


Re: Insight HD zwart #8 mimisiku

  • Senior Member
  • 912 posts

+15
Neutral

Posted 22 April 2017 - 14:52

Met het MZ101 bakje geeft het beeld.. zit nog net een dag in het preview pakket..
VU+ Solo SE v2 Optus NZ

Re: Insight HD zwart #9 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 38,698 posts

+414
Excellent

Posted 22 April 2017 - 16:12

Da's logisch, dat die het wel doet, die heeft een interne CI(+).


* Wavefrontier T90 with:
- 19.2E/13.0E/4.8E/0.8W/5W single LNB's via uncomitted switch 8->1
- 28.2E/23.5E quattro LNB's via unicable switch
UPC digital cable TV (FTA) on all receivers





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users