Jump to content


Photo

OSCAM TVV alles op zwart


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 crostrack23

  • Member
  • 2 posts

0
Neutral

Posted 10 June 2017 - 13:25

Hallo,

 

na de openpli upate van 9/06/17 staan alle zenders van TV Vlaanderen op zwart bij gebruik van OScam op een Formuler F3.

Herstarten van de box en softcam helpt niet.

 

Selecteer ik CCcam dan werken alle TVV zenders opnieuw.

 

Wat is er fout met OScam en hoe kan ik dit eventueel oplossen.

 

Bedankt,

Geert

 



Re: OSCAM TVV alles op zwart #2 Rick Hunter

  • PLi® Core member
  • 9,061 posts

+56
Good

Posted 10 June 2017 - 13:38

Ik neem aan dat een lokale kaart in de ontvanger hebt.. ?

Heb je de kaart er eens uit gehaald en opnieuw ingedaan, was dan het resultaat gelijk beeld?


Plinux member We have a.. (ehmm.. morgage) house.

Re: OSCAM TVV alles op zwart #3 DeBeek

  • Senior Member
  • 1,490 posts

+47
Good

Posted 10 June 2017 - 13:41

Denk dat dit komt na de update naar r02

Hierbij is een whitelist toegevoegd voor CD 000006A,,  als je de 2 regels verwijderd uit je server.config

werkt alles weer op niet CD kaarten...

 

Bij mij deed Digitenne (conax) het niet meer..


Vu+DUO4K, (DVB-C FBC & DVB-S2X FBC twin tuner), OpenPLi Nightly Build, My-FullNightHD skin, Bluetooth remote,

2x Synology DS-116, 16 Gb USB3, Autotimer, Bitrate, EPG-Import, Ziggo Kabel-tv, Astra 28.2.


Re: OSCAM TVV alles op zwart #4 40H3X

  • Forum Moderator
    PLi® Contributor
  • 5,862 posts

+190
Excellent

Posted 10 June 2017 - 14:07

@DeBeek dat zou wel eens de oorzaak kunnen zijn, die staan in de oscam.sever file, kan het alleen niet testen.

 

ecmwhitelist
ecmheaderwhitelist


Hardware: Vu+ Uno 4K SE - Vu+ Duo 4K  - Fuba 78 cm - Tripleblock LNB Quad 19.2/23.5/28.2 - DS918+
Software : OpenPLi - OSCam - Settings van Hans - Autotimer - EPGImport

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Remember: Upvote with the rep_up.png button for any user/post you find to be helpful, informative, or deserving of recognition!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki

Note: I do not provide support via PM !.


Re: OSCAM TVV alles op zwart #5 Tech

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 14,785 posts

+469
Excellent

Posted 10 June 2017 - 15:23

Kan iemand me de whitelist instellingen voor TVV geven, dan pas ik ze aan zodat dit niet meer kan gebeuren.

Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang....

On the edge of the abyss, a step forward is not always progress....


Hardware: 2x Daily used Vu+ Ultimo 4K - Vu+ Duo 4K SE and a lot more.... - VisioSat BiBigsat - Jultec Unicable Multiswitch 4 positions: 19.2/23.5/28.2 East - Diseqc motorized flatdish antenna

Software : HomeBuild OpenPLi Develop and Kirkstone builds, local cards driven by OsCam


Press the Geplaatste afbeelding button on the buttom right of this message ;)


Have you tried our wiki yet? Many answers can be found in our OpenPLi wiki


Re: OSCAM TVV alles op zwart #6 crostrack23

  • Member
  • 2 posts

0
Neutral

Posted 11 June 2017 - 14:44

zonet de 2 regels verwijdert uit de server.config zoals aangegeven door DeBeek en hoera het werkt...weer beeld op alle TVV zenders met oscam.

 

Bedankt,

Geert




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users