Jump to content


Photo

VU Ultimo 4k Network broken.


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 dog-man

  • Senior Member
  • 277 posts

+1
Neutral

Posted 1 August 2017 - 19:10

I am using v6 on my ultimo 4k.

 

I no longer have a network connection despite it being set up correctly.

 

Have their been any reports that yesterday's s/w update has caused this issue?

I have checked all cables, rebooted the router and swapped powerline adaptors but no joy.

 

So before I dig even deeper, is this a known issue?



Re: VU Ultimo 4k Network broken. #2 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 33,423 posts

+466
Excellent

Posted 1 August 2017 - 20:11

No, and there haven't been any changes in 6-RC for many days.


Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Currently in use: VU+Duo2 (3xS2), HD2400 (4xS2), Formuler F1 (2xS2), Zgemma H2.H (S2+C), VU+Zero, Edision OS mini+ 

On the test stack: ET10000 (4xS2)XP1000Miraclebox Premium Micro (S2+C/T),  ET7500 (S2)ET8500 (S2), Zgemma H5.2TC (S2+C/T), SAB TripleAlpha (S2+C/T)


Re: VU Ultimo 4k Network broken. #3 dog-man

  • Senior Member
  • 277 posts

+1
Neutral

Posted 1 August 2017 - 20:39

I shall dig deeper then. :)



Re: VU Ultimo 4k Network broken. #4 Dimmie

  • Senior Member
  • 981 posts

+10
Neutral

Posted 4 August 2017 - 21:43

Well I don't know if this has anything to do with it but I also have network problems with the VU Ultimo 4k sometimes with OpenPLI 4 or 6 on it. Sometimes it suddenly drops the network connection. When you then restart the network interface through the menu, it's up again. A friend of mine also has a VU Ultimo 4k and has the same problem. Once in a while the connection drops.


Edited by Dimmie, 4 August 2017 - 21:43.


Re: VU Ultimo 4k Network broken. #5 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 33,423 posts

+466
Excellent

Posted 5 August 2017 - 08:21

Anything interesting in the logs (dmesg, /var/log/messsages) when that happens?


Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Currently in use: VU+Duo2 (3xS2), HD2400 (4xS2), Formuler F1 (2xS2), Zgemma H2.H (S2+C), VU+Zero, Edision OS mini+ 

On the test stack: ET10000 (4xS2)XP1000Miraclebox Premium Micro (S2+C/T),  ET7500 (S2)ET8500 (S2), Zgemma H5.2TC (S2+C/T), SAB TripleAlpha (S2+C/T)


Re: VU Ultimo 4k Network broken. #6 Dimmie

  • Senior Member
  • 981 posts

+10
Neutral

Posted 12 August 2017 - 22:18

Next time it happens, I will look at it.






2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users