Jump to content


Photo

Graag jullie mening


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Dimmie

  • Senior Member
  • 2,338 posts

+33
Good

Posted 5 August 2017 - 21:04

Since this posting only concerns dutch speaking persons, I have put it in dutch.

 

 

Het heeft niks met OpenPLI te maken maar ik zit met iets waar ik graag jullie mening op wil hebben. Het gaat om het volgende:

 

Als je meedoet met een loterij waarbij de deadline van inschrijving vastgesteld is op donderdagavond 3 augustus, is het dan raar als je een vraag stelt als die deadline dan ineens wordt opgerekt naar 6 augustus 13.00 uur ?

 

De reden waarom ik dit vraag is omdat ik aan zoiets meedeed. Voor de oorspronkelijke deadline waren er iets van 18 aanmeldingen (kan het net precies controleren omdat ik niet weet wie er ondertussen na het stelen van een vraag gewist zijn met hun postings). Uitgaande van 18: ieder dus een kans van 1 op 18 om wat te winnen. Maar nu is dus ineens spontaan die datum 'verplaatst' naar 6 augustus 13.00 uur en ondertussen zijn er na die oorspronkelijke deadline dan ook ineens veel meer aanmelders en is dus de kans om wat te winnen voor die 18 personen die zich wel voor de echte deadline hebben gemeld, enorm afgenomen. Feit is dat die 18 personen daarmee dus flink worden benadeelt in hun winkans.

 

Het gaat om: https://www.sat4all....android-tv-box/

 

Ik heb tenminste 1 ander iemand op het betreffende forum een bericht over zien plaatsen. Dat bericht is ondertussen verdwenen. Ook mijn 2 eigen berichten hierover zijn spontaan gewist (binnen 3 minuten worden ze gewist).

 

Omdat we daar geen kans krijgen om openlijk een discussie te houden of daar vragen over te stellen, ben ik dan hier maar een topic begonnen, dus hierbij:

- is het normaal/klopt het als bij een loterij een deadline ineens wordt verplaatst ? 

- is het raar om over zoiets een vraag te stellen in een betreffend forum ?

- is het normaal dat als je een posting doet over zoiets dat dat dan in zo'n forum zomaar wordt verwijdert ? Voor de duidelijkheid: Ik heb het dan niet over een aanstootgevende posting maar gewoon een posting waarin je de feiten meld.

 

Omdat op het betreffende forum de enige reactie is het wissen van postings waarin dit soort vragen worden gesteld, en bekend is dat veel leden van daar ook hier lid zijn, heb ik het topic hier maar geplaatst in "the Lounge"

 

Graag jullie mening hierover. Wat vinden jullie van zo'n gang van zaken ?


Edited by Dimmie, 5 August 2017 - 21:06.


Re: Graag jullie mening #2 mimisiku

  • Senior Member
  • 5,461 posts

+114
Excellent

Posted 5 August 2017 - 21:52

Tsja, dat heb ik persoonlijk ook meegemaakt op Sat4all en daar is absoluut niets aan te doen. Moderator Michel is daar de oppergod en hij (en hij alleen) bepaalt wat wel en wat niet geoorloofd is. Wat niet in zijn straatje past wordt klakkeloos gewist. Ikzelf ben daar vaak op ingegaan en heb met name hem verweten dat hij met meerdere maten meet. Uiteraard daar dus ook verbannen. Zelfs tot op IP niveau wat naar hun zeggen maar weinigen 'gegund' is :)
Overigens loopt Sat4All op het einde (steeds minder hits en nieuwe post). God Michel heeft dus maar een sponsor op het board geprakt en promoot nu Gearbest spullen i.p.v. o tvangers... Tsja, het kan verkeren...:) :) :)
Met één been in het graf..... Helaas

Re: Graag jullie mening #3 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 68,544 posts

+1,737
Excellent

Posted 6 August 2017 - 11:06

Ah, ik vond het al vreemd dat ik mailtjes kreeg over testen van dingen die niks met onze hobby van doen hebben. That explains.

 

(p.s. ben ook een van de happy few, ik heb ook zo'n ban, maar kreeg nog wel deze mails. ik heb me laatst maar uitgeschreven).


Currently in use: VU+ Duo 4K (2xFBC S2), VU+ Solo 4K (1xFBC S2), uClan Usytm 4K Pro (S2+T2), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (S2+T2)

Due to my bad health, I will not be very active at times and may be slow to respond. I will not read the forum or PM on a regular basis.

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.


Re: Graag jullie mening #4 mimisiku

  • Senior Member
  • 5,461 posts

+114
Excellent

Posted 6 August 2017 - 18:30

Ach een rotating VPN doet wonderen :) :) Zo zie je nog eens wat...
Met één been in het graf..... Helaas

Re: Graag jullie mening #5 Tech

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 14,630 posts

+459
Excellent

Posted 9 August 2017 - 08:51

Ik snap niet wat je daar nog aan nieuws wil vergaren, de enige echt leuke dingen zijn bijvoorbeeld bijdragen van Sprietje en andere zaken die nog echt iets met de hobby te maken hebben, de rest is oeverloos gezever en gelul van allerlei 'specialisten'

 

Het is net wat al wordt gezegd, zolang het in het straatje van Michel past is alles veroorloofd, het is en blijft een aparte gast.


Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang....

 

On the edge of the abyss, a step forward is not always progress....


Re: Graag jullie mening #6 Dimmie

  • Senior Member
  • 2,338 posts

+33
Good

Posted 13 August 2017 - 22:32

Klopt, er zitten er een paar tussen die echt wel wat te vertellen hebben zoals o.a. Sprietje. En toevallig zag ik toen die loterij dus ik dacht: waarom niet ?

 

Maargoed dat was dus eens maar nooit weer.

 

Het is me nu wel duidelijk dat ik niet de enige ben die er dezelfde mening op na houd. Verder laat ik het hier maar bij, het is niet mijn bedoeling om iemand anders zwart te maken alleen een 'vreemde gang van zaken' is het natuurlijk wel (zacht uitgedrukt).




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users