Jump to content


Photo

Epg instellen op iptv zenders...


  • Please log in to reply
27 replies to this topic

Re: Epg instellen op iptv zenders... #21 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 17,005 posts

+638
Excellent

Posted 21 August 2017 - 18:07

Niet goed gekeken, dacht dat je de TS was.

De opmerking is eigenlijk aan hem gericht.

 

Willy


~~Rytec Team~~
Maxytec Multibox SE OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Epg instellen op iptv zenders... #22 Benfra

  • Senior Member
  • 143 posts

0
Neutral

Posted 2 September 2017 - 23:40

Oplossing zelf gevonden. Zeer goeie site!!


https://xtream-editor.com/

Re: Epg instellen op iptv zenders... #23 Dimmie

  • Senior Member
  • 2,338 posts

+33
Good

Posted 31 October 2017 - 02:32

Ze beweren ze voor 100procent legaal zijn. Dusja wat is er dan mis mee. En deze werken heel goed! Enkel geen epg... Maar epg is legaal toch? Hoe kan ik deze dan instellen? Mvg

 

Die bewering is hierbij dus van tafel:

 

https://stichtingbre...euws.php?id=477

http://www.ie-forum....ce5c35ff8c2.pdf

 
 
M.a.w. je bent opgelicht.


Re: Epg instellen op iptv zenders... #24 Benfra

  • Senior Member
  • 143 posts

0
Neutral

Posted 31 October 2017 - 16:32

Mooi werk geleverd Dimmie ;-)

Edited by Benfra, 31 October 2017 - 16:32.


Re: Epg instellen op iptv zenders... #25 Dimmie

  • Senior Member
  • 2,338 posts

+33
Good

Posted 31 October 2017 - 17:41

Ik zag toevallig dat nieuws voorbij komen en het leek me belangrijk genoeg om dat hier te delen omdat het bevestigd dat het 100% illegaal is en dus niet 100% legaal.

 

Hiermee is de discussie of dit soort dingen legaal, of juist illegaal of ergens in een grijs gebied zit, of je ernaar mag verwijzen, of je het mag bespeken etc etc van de baan. Alles waarvan niet onomstotelijk is vastgesteld dat de bron legaal is, mag niet naar verwezen worden, niet aangeboden worden en ook niet gebruikt worden. Alleen al iemand uitleggen waar die zoiets kan halen of hoe je bepaalde dingen kunt realiseren is niet toegestaan. Hiermee is dus jurisprudentie geschapen die ook een helder antwoord bied op de discussie/vraag betreffende de legitimiteit van bepaalde plugins en daarmee verwant ook weer een helder antwoord bied betreffende verwijzingen naar dergelijke plugins en/of installatie/uitleg daarvan.

 

Persoonlijk heb ik overigens helemaal niks tegen 'hobbyen'; alleen kant-en-klaar illegale dingen aanbieden/kopen/downloaden/installeren etc heeft naar mijn mening weinig tot niks met hobby te maken. Voorheen zat het stukje hobby (zelf-educatie) in een grijs gebied maar omdat er van die cowboys kwamen die dit commercieel kant-en-klaar gingen aanbieden, liggen er nu dus uitiendelijk uitspraken waardoor het grijze gebied verdwenen is en het er voor de echte hobbyist allemaal niet leuker op is geworden. Met dank dus aan die commerciële cowboys, die hebben onze hele hobby verpest.



Re: Epg instellen op iptv zenders... #26 Stefan

  • Senior Member
  • 1,503 posts

+74
Good

Posted 1 November 2017 - 10:26

De markt voor IPTV zal enkel groeien en iedereen weet waarom.

Zenderpakketten worden veel en veel te duur vooral sport zorgt ervoor dat alles op zwart moet om vervolgens zelf miljarden in eigen portemonnee te steken of uit te keren aan sporters, een simpel voorbeeld is natuurlijk het boksen.

Exclusief materiaal bij elke provider zorgt er ook voor dat mensen gaan zoeken naar alternatieven.

 

Nu de mogelijkheden er zijn is het zo vreemd toch niet dat mensen hier een slaatje uit proberen te slaan lijkt mij?

Geloof mij maar dat er alleen al in Nederland heeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeel gebruik word gemaakt van het illigale IPTV aanbod.

Echt legale manieren zijn er niet om je series te blijven volgen vroeger was dit anders.

Als Brein denkt een grote slag geslagen te hebben met sommige successen die ze boeken met betrekking tot IPTV dan geloof ik daar niet veel van.

Het aanbod is simpelweg veel te groot en het merendeel bevind zich niet eens in hun werkgebied.

 

Het merendeel van de forumgebruikers heeft echt wel eens een IPTV lijntje getest of naar bijvoorbeeld Sky Uk gekeken op een manier die niet toe is gestaan.

Open die hele Europese Tv markt zodat iedereen een abonnement af kan sluiten bij een provider naar haar of zijn keuze, WACHT... dat willen de (providers of wie hier dan ook verantwoordelijk voor mocht zijn niet) dan lopen ze teveel geld mis!

Rechten van ELK sportevenement moeten verkocht worden PER land om zoveel mogelijk te verdienen.

We zijn toch 1 Europa maar als het over geld gaat blijkbaar niet?

Veel mensen willen echt wel betalen voor legale diensten maar die mogelijkheden zijn er niet, iets kwalijk nemen doe ik ze dan ook niet.


Edited by Stefan, 1 November 2017 - 10:31.

VU solo 4k ,twin satelliet tuner en 1 kabel tuner en VU solo se v2 ,dual kabel tuner...E85 Maximum multi focus schotel en een Triax 88cm schotel met een 2 way Triax lnb rail....5.0w 0.8w 4.8e 9.0e 13e 19.2e 23.5e 28.2e....VTI 14.0.5 - 6 Inverto black ultra twin lnb's en 2 Alps twin lnb's, Nvidia shield tv.

Re: Epg instellen op iptv zenders... #27 mimisiku

  • Senior Member
  • 5,461 posts

+114
Excellent

Posted 1 November 2017 - 11:26

@Stefan
Daar sluit ik me bij aan. Ik had in het analoge tijdperk een legale SKY kaart via een Engelse vriendin. Werd ook keurig iedere 1,5 a 2 jaar vervangen door een nieuwe. Met de overgang naar digitaal stopte het noodgedwongen en vroeg ik SKY of ik niet buiten Engeland lid kon worden. Hun antwoord:

No. SKY has a geographicly bound contract with the movie companies. This is based on the number of contracts with SKY. The contract price is determined by customer volume. Accepting members from outside the UK would increase the number of contracts considerably and would lead to increased royalty fees and license prices. In fact they could become so high that UK citizens would no longer subscribe to SKY..

Het zijn niet de providers die niet 'willen' het zijn de aasgieren van de filmmaatschappijen die exhorbitante bedragen eisen. En dat allemaal omdat het auteursrecht voor met name artistiek eigendom zelfs tot na de dood intact blijft.. En niet te vergeten de idiote prijzen die een gevierd top-acteur verlangt voor een paar zinnetjes in een film..
Met één been in het graf..... Helaas

Re: Epg instellen op iptv zenders... #28 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 68,544 posts

+1,737
Excellent

Posted 1 November 2017 - 12:47

Wat natuurlijk onzin is.

 

De contract prijs is inderdaad afhankelijk van volume, maar aan de andere kant betaald dat volume. Met andere woorden: of SKY nu een miljoen britten heeft die kijken, of een millioen buitenlanders, het aantal abonnementen en de inkomsten zijn in beide gevallen gelijk.  Dus tegenover increased royalty fees en licenses staat increased subscription income. 

 

De reden dat de maatschappijen dit willen, is dat ze door de geografische beperkingen veel meer kunnen verkopen. Als die er niet zouden zijn, dan konden ze iets wat aan Nederland verkocht is veel minder makkelijk in Vlaanderen slijten.

 

Het is identiek aan de muziek industrie 20 jaar terug. Ze proberen krampachtig vast te houden aan een verdienmodel dat niet meer van deze tijd is.


Currently in use: VU+ Duo 4K (2xFBC S2), VU+ Solo 4K (1xFBC S2), uClan Usytm 4K Pro (S2+T2), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (S2+T2)

Due to my bad health, I will not be very active at times and may be slow to respond. I will not read the forum or PM on a regular basis.

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.



1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users